ΚΑΛΏΔΙΑ ΧΑΛΚΟΣ, ΟΠΤΙΚΉ ΙΝΑ & ΣΥΣΤΉΜΑΤΑ ΑΥΤΏΝ.

Τι καλωδίωση έχετε για ίντερνετ;

• Fiber To The Home (μέσα στο σπίτι)

Votes: 0 0,0%
  • Fiber To The Office (Γραφείο, Εργασία)

• Fiber To The Curb (Κουτί Πάροχου)

• Total voters
    5
  • This poll will close: .
T

tresor18

Guest
Γειά σας παιδιά θα ήθελα να μάθω περισσότερα για τα καλώδια τις διατομές την χρήση αυτών αλλά και την συντήρηση και αντικατάσταση αυτών στα χάλκινα καλώδια αλλά και οπτικές ίνες να με διαφωτίσετε και τους όλους που ενδιαφέρονται να μάθουν.
Πως λειτουργούν από θέμα μετάδοσης οι οπτικές και μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα αλλά και του χάλκινων αγωγών.
Να μην ξεχνάμε και τι συστήματα μετάδοσης χρησιμοποιούν το καθένα;
Αλλά και σύγκριση αυτών με τα υπόλοιπα εκτός δικτύων.

T

tresor18

Guest
Όποιος γνωρίζει να παραθέσει πάνω σε αυτά τα τεχνικά θέματα μιλήστε ελεύθερα.
Δεν θέλω να ούτε να πουλήσω πνεύμα ούτε είμαι έξυπνος γενικά.
Ενδιαφέρομαι όπως όλοι πληροφοριακά να μάθουμε όλοι την λειτουργία τους χαλκός, οπτικές και τα παρελκόμενα τους εξαρτήματα που αποτελούνται.
Φόρουμ ολόκληρο λύσε μας όλων τις απορίες έχουμε την διάθεση να μάθουμε. :bigboss::idk:;)
οποτε δεν εκφράζω άλλη φορά άποψη οτιδήποτε και το αφήνω σε εσάς.–

Reaction score
1.469
για τα καλωδια δεν νομιζω πως μπορουμε να εχουμε η να δωσουμε πολλες πληροφοριες

Reaction score
1.566
Εντός οικίας άπαντα είναι UTP (αν θυμάμαι καλά cat 6) και με εφεδρική κεντρική αν τσαμπουκαλευτεί η βασική. Τώρα τί ακριβώς έρχεται στο κτήριο από τα και καλά αναβαθμισμένα καφάο θα μου επιτρέψετε να πω πιάσε το αυγό και ξύρισε το. Συν ότι στα εκτός οικίας παίζουν ρόλο και πολλά αλλά πράγματα και όχι μόνο ο τύπος καλωδίωσης όπου προσωπικά οι γνώσεις μου είναι μόνο θεωρητικές και άκρως ελλειπείς.

T

tresor18

Guest
για τα καλωδια δεν νομιζω πως
μπορουμε να εχουμε η να δωσουμε πολλες πληροφοριες
Όσοι είναι ηλεκτρολόγοι ή τεχνικοί δικτύων και λογικά θα ξέρουν σωστά γιατί σε πολλά χρόνια λειτουργίας του ενα κατάστημα με εμπειρία μεγάλη σε TV και ολων των ειδωστη περιοχή μου είπαν πέρνα όποτε θες να σου πούμε οτι θες και να σου εξηγησουμε οτι θες
Εντός οικίας άπαντα είναι UTP (αν θυμάμαι καλά cat 6) και με εφεδρική κεντρική αν τσαμπουκαλευτεί η βασική. Τώρα τί ακριβώς έρχεται στο κτήριο από τα και καλά αναβαθμισμένα καφάο θα μου επιτρέψετε να πω πιάσε το αυγό και ξύρισε το. Συν ότι στα εκτός οικίας παίζουν ρόλο και πολλά αλλά πράγματα και όχι μόνο ο τύπος καλωδίωσης όπου προσωπικά οι γνώσεις μου είναι μόνο θεωρητικές και άκρως ελλειπείς.
Θα ξεκινήσω να κάνω έρευνες και θα βρω τι παίζει με τις συνδέσεις και τι Διαμέτρους και τους τύπους που χρησιμοποιούν ας με συλλάβουν δεν κλέβω ούτε θα προκαλέσω ζημιά γνωρίζω την συμπεριφορά των οπτικών ινών και την σύσταση και χειρισμό τους.
Και θα σας παραθέσω και φωτογραφικό υλικό.;)

:)
[DOUBLEPOST=1524914277][/DOUBLEPOST]
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΌΣΟΙ ΘΈΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΒΓΆΛΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΊΞΤΕ ΤΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΎΜΕ ΌΛΟΙ ΓΙΑ ΟΠΤΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΉ ΣΑΣ Η ΌΠΟΥ ΒΡΕΘΕΊΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΆΤΕ!!!!

Last edited by a moderator:

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.750
Members