ΚΑΛΩΔΙΟ hdmi ps3

Reaction score
0
γειά σε όλους σας.Εχθές ενημερώθηκα από γνωστο μαγαζί που πήγα να πάρω καλώδιο hdmi,πως άλλο το καλώδιο hdmi για ps3 και πως άλλο το καλωδιο hdmi για γενική χρήση.Ισχύει κάτι τέτοιο?Εγώ δηλαδή που θέλω να πάρω καλώδιο hdmi για σύνδεση PC>TV δεν θα κάνει ύστερα για σύνδεση με ps3?ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ.:crazy_1:

Reaction score
62
γειά σε όλους σας.Εχθές ενημερώθηκα από γνωστο μαγαζί που πήγα να πάρω καλώδιο hdmi,πως άλλο το καλώδιο hdmi για ps3 και πως άλλο το καλωδιο hdmi για γενική χρήση.Ισχύει κάτι τέτοιο?Εγώ δηλαδή που θέλω να πάρω καλώδιο hdmi για σύνδεση PC>TV δεν θα κάνει ύστερα για σύνδεση με ps3?ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ.:crazy_1:
Μην τον ακούς το απατεώνα!!:mad_3::mad_3: ΟΛΑ τα HDMI κάνουν μιά χαρά...

Reaction score
5
Ο Μπαρμπα-Μιχάλης Μελίδης πάντως, αν δεν κανω λάθος, εβαλε απλά ενα καλώδιο hdmi που είχε και παίζει. Μαλλον σε κοροιδεύουν.

Reaction score
0
Απάντηση: ΚΑΛΩΔΙΟ hdmi ps3

Αυτά ακριβώς είπα και εγώ από μέσα μου και κάτι παραπάνω βέβαια.Τι πρέπει ν ακάνω με αυτόν.ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΩ????????Ένα φτηνο και καλό καλώδιο hdmi έχετε να προτείνετε απο καπου καθώς που μπορω να βρω ένα ανταπτοράκι dvi σε hdmi?

Reaction score
62
Re: Απάντηση: ΚΑΛΩΔΙΟ hdmi ps3

Αυτά ακριβώς είπα και εγώ από μέσα μου και κάτι παραπάνω βέβαια.Τι πρέπει ν ακάνω με αυτόν.ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΩ????????Ένα φτηνο και καλό καλώδιο hdmi έχετε να προτείνετε απο καπου καθώς που μπορω να βρω ένα ανταπτοράκι dvi σε hdmi?
Στα Media Markt ψάξε για τα HAMA. Φτηνά σχετικά, και τίμια καλωδιάκια!!

Reaction score
5

ΕΙΣΑΙ ΩΡΑΙΟΣ:cool_4::cool_4::cool_4:
οχι οχι οχι.το λες λάθος
στον Δημήτρη λέμε

σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσωραιοοοοοοος

Reaction score
0
Αυτό που σου είπε ήταν μ@λ@κί@. Εγώ το έχω συνδέσει με καλώδιο των 20 ευρώ HAMA από mediamarkt του 1 μέτρου όπως προανέφερε ο Δημήτρης παραπάνω.

Reaction score
0

Crystal Audio επιχρυσωμένο(αυτό πήρα)................29Ε........Κωτσόβολος........:happy_4:

Reaction score
0

Πόσα μετρα johnny20?Εγω είδα στο πλαίσιο 5m 49 ευρώ της vivango καθώς της turbox 11.50 ευρώ 3m αλλά το τελευταίο μου φαίνεται πατάτα.Θέλω τουλάχιστον 3m:smoking:

Reaction score
5
Αυτό της Vivango το εχω κι εγω για το PC. απλα ειναι DVI - HDMI. 5μ παλι. μου βγάζει πολύ καθαρη εικόνα σε αντίθεση με το 10μετρο μεν αλλα διπλου πάχους απο το Vivango δε της Prowire που ειχα πριν

Reaction score
4
Εχω διαφορα καλωδια απο την πιο μαπα με 7 ευρω χυμα στα καλαθια μεχρι πολυ πιο ακριβα.
Ολα μου παιζουν μια χαρα και χωρις κανενα προβλημα και φυσικα με ποιοτητα την ιδια.

Reaction score
0

Σίγουρα pseiras η κρίμα το όνομα.Δεν έχω δοκίμασει γιατί πριν λίγες μέρες παρέλαβα την πρώτη μου lcd και η μόνη σύνδεση που έχω κάνει είναι με svideo τo laptop μου.Ελπίζω με το καλώδιο hdmi να έχει διαφορά.

Reaction score
4
Ολο το θεμα ειναι να κλειδωσεις με τα φτηνα καλωδια. Απο ποιοτητα ολα τα ιδια θα ειναι.
Αμα θες πολλα μετρα και να κλειδωσεις τερμα 1080 τοτε αναγκαστικα πας για καλο καλωδιο.

Reaction score
0

Πόσα μετρα johnny20?Εγω είδα στο πλαίσιο 5m 49 ευρώ της vivango καθώς της turbox 11.50 ευρώ 3m αλλά το τελευταίο μου φαίνεται πατάτα.Θέλω τουλάχιστον 3m:smoking:
1.5m............:sad: ..................τα Crystal Audio είναι πανάκριβα.......:sad:

Reaction score
0

Σύνδεση pc με καλωδιο vga λέτε να έχει διαφορά απο το hdmi?

Reaction score
1

Η vga λογικα δεν περναει 1080p και γενικα πολυ υψηλες αναλυσεις, οποτε σιγουρα θα υπαρχει διαφορα. Εγω απο media markt πηρα hama 2μ. 28 ευρω νομιζω. Για 3μ. υπολογισε γυρω στο 40ρικο.

Reaction score
0
Μόνο αν το καλώδιο ειναι πάνω από 8 - 10 μέτρα υπάρχει φόβος να μην κλειδώνει το σήμα αν δεν είναι καλό.Εκεί πρέπει να πάρεις ακριβό..
Αλλά για 1.5 - 3 - 5 μέτρα πάρτε φτηνό καλώδιο. Δεν εχει καμία διαφορα..

minas

Πισιά
Reaction score
4.209

1.5m............:sad: ..................τα Crystal Audio είναι πανάκριβα.......:sad:
Δε θάλεγα ότι είναι και πανάκριβα....είναι μάλλον μετρίου κόστους. Όποτε μπορώ τα προτιμώ, αλλά αυτό δεν είναι και πολύ συχνά. Στα υπόλοιπα προφανώς και συμφωνώ με τους προλαλήσαντες, αλλά ήθελα να προσθέσω και κάτι:

[joke mode]
Το HDMI καλώδιο για το PS3 είναι διαφορετικό από τα κανονικά, γιατί πρέπει να υποστηρίζει και 1450p (οι 370 παραπάνω γραμμές θέλουν χωριστό αγωγό μέσα στο καλώδιο)
[/joke mode]

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members