ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!

Reaction score
0
Γεια σας, παιδια. Εχει μερικες μερες που διαβαζω τα θεματα στο φορουμ και ειναι πολυ βοηθητικα.Ειμαι πραγματικα ασχετος με το θεμα,αλλα μου αρεσει ο κινηματογραφος και θελω να αγορασω ενα προτζεκτορα για ερασιτεχνικη χρηση (ταινιες κλπ). Απο οτι εχω καταλαβει οι Benq5120 , NEC 41O , optoma H30 , infocus 4805 ειναι οι ιδανικοι για αυτη τη χρηση. Θελω να ρωτησω αν ξερετε καποιο μαγαζι στη Θεσσαλονικη οπου μπορω να τους δω. Εχω να δωσω μεχρι 1000Ε αν εχετε καποια αλλη ιδεα θα ειναι ευπροσδεκτη. Ευχαριστω προκαταβολικα.

Reaction score
1
Και στην Αθήνα χλωμό είναι να τους δεις σε λειτουργία. Τηλεοράσεις άνω των 10.000ευρώ μπορείς να δείς εύκολα, αλλά προβολείς πολύ δύσκολα. ΔΕν ξέρω τι παίζεται.
Τους ίδιους προβολείς κοιτούσα κι εγώ και τελικά κατέληξα στον Optoma 30A. Οι τιμές τους όμως ξεπερνούν τα 1000 ευρώ.
Από τη δική μου προσωπική εμπειρία, χωρίς να έχω ειδικές γνώσεις, χωρίς να ασχολούμαι επαγγελματικά με το χώρο βλέποντάς τους να λειτουργούν σε σπίτια γνωστών και φίλων κτλ κτλ , θεωρώ ότι καλές αγορές είναι ο 5120 , ο οποίος αν σκεφτεί κανείς ότι μπορεί να τον βρεί σε τιμή γύρω στα 900 ευρώ, προσφέρει καταπληκτική εικόνα για τα λεφτά του. (Ωστόσο θα κυκλοφορήσει σύντομα και Optoma 27A σε αυτή την κατηγορία, οπότε θα πρέπει να περιμένεις να το δείς κι αυτόν).
Στα 1500 ευρώ , θεωρώ καλύτερο τον 30Α. Η εικόνα του 4805 και του 410 εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε καθόλου. Ενώ βρίσκονται σε κατηγορία τιμής γύρω στα 1500 ευρώ, η δική μου εντύπωση ήταν ότι έχουν χειρότερη εικόνα από τον 5120 με 600 ευρώ λιγότερα.
Επαναλαμβάνω ότι όσα γράφω είναι προσωπικές εντυπώσεις, έπειτα από την παρακολούθηση των μηχανημάτων να παίζουν DVD με εικόνα από υπολογιστές κυρίως.

Reaction score
0
Πηγαινε και στο πλαισιο στην εθν.αντιστασεως στο δρομο για αεροδρομιο..Εχει στημενο pj και οθονη.Πες στον υπαλληλο να σου συνδεσει τους προβολεις (και εχει αρκετους) που θες να δεις σ'αυτη την κατηγορια,θα το κανει.Τωρα μη περιμενεις να δεις πολλα γιατι δεν ειναι σε ειδικο χωρο(προσωρινα απο οτι ειπαν), αλλα θα δεις εστω κατι .

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.679
Members
38.729
Νεότερο μέλος
gvts