ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2007

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Μπορείς πάντα να βάλεις τις εικόνες ως attachments. Θα φαινονται μικρογραφίες και θα ανοίγουν ολόκληρες με κλικ.

Αλλά μήπως έχει αφαιρεθεί η δυνατότητα άμεσης εισαγωγής εικόνας με image link? Γιατί κι εγώ τώρα δεν βλέπω το σχετικό εικονίδιο...

Reaction score
14

Χριστίνα πρίν και μετά απο το λινκ βάζεις το tag: "
" χωρίς τα """"

ώωωωπς μάλλον εχει αφαιρεθεί η δυνατότητα αυτή.. και έλεγα να το πάιξω έξυπνος αφού λείπει το tag να το βάλω μονος!!!

Reaction score
17.428
Το τι καραμελα,γλειφιτζουρι,ποπ κορν και χαρτομαντηλα μαζεψαμε....Πολεμο εκανα μ ενα μικρουλη που μου εκλεβε τα Χαριμπο....:happy_8: Προσπαθουσα να "διεκδικησω" τα τετραγωνικα εκατοστα γης που πατουσα με "χερια και με ποδια"!:mad_2:
Τελικα το κολπο το ανακαλυψα,οταν κοιτουσα τους ευεργετες μου κατευθειαν στα ματια:Tα εκτοξευαν κατευ8ειαν στην αγκαλια μου!Πολυ γελιο....."happy_1"

Attachments

HV

Reaction score
0
Αυτα τα ειδαμε απο την TV η κανω λαθος ?
Θα ηταν καλυτερο να βαλεις δικιες σου φωτος ντυμενη :)

Reaction score
12
Απάντηση: ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2007

ΒΒΒΒΒΒΒζζζζζζιιιιιιιννννννννννννννννννν.......ωχ τι εγινε ρε παιδια βρεχει καμακια:happy_8::happy_8::happy_8:

Reaction score
17.428
Mιχαλη,μερικες ειναι απο την πολη του Μανχαιμ και μερικες απο διπλανο χωριο μου, που εχει παραδοση στην παρελαση με 'ευφανταστα οχηματα" την Δευτερα της εβδομαδας του Καρναβαλου-Rosenmontag.

Αυτα τα ειδαμε απο την TV η κανω λαθος ?
Θα ηταν καλυτερο να βαλεις δικιες σου φωτος ντυμενη :)
HV δεν γνωριζω τι ειδατε στην τηλεοραση εσεις.Οι δικες μου προσωπικες φωτογραφιες θελουν τροποποιηση για να δημοσιευτουν.Κι οπως πρεπει να ειναι γνωστο εως τωρα,δεν τα καταφερνω πολυ καλα στις επεξεργασιες....

Reaction score
3
Κι οπως πρεπει να ειναι γνωστο εως τωρα,δεν τα καταφερνω πολυ καλα στις επεξεργασιες....
Εεεπ, κι εμείς τι κάνουμε εδώ; Η επεξεργασία είναι η ειδικότης μας.
Dream, έσω έτοιμος να βοηθήσουμε την Χριστίνα;

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.885
Members
38.514
Νεότερο μέλος