ΚΑΣΕΤΟΦΩΝΟ - CD PLAYER

Reaction score
3
Καλησπέρα σε όλους.Έχω έναν ενισχυτή denon pma 720AE + ηχεία ELAC DBR62 + πικάπ rega planar p1
και σκέφτομαι να προσθέσω στο σύστημα και ένα cd player - κασετόφωνο για να παίζουν στα ηχεία αυτά.
Η αλήθεια είναι πως δε γνωρίζω από τιμές,οπότε διαθέτω ένα ενδεικτικό μπάτζετ εύρους 250 - 350 ευρώ.
Υπάρχουν κάποια να μου προτείνετε διότι βλέπω μόνο φορητά να υπάρχουν.

ΥΓ. Θα ήταν καλύτερο να έπαιρνα ξεχωριστά ή ένα ενιαίο σύστημα cd player μαζί με κασετόφωνο σαν αυτό?
https://www.skroutz.gr/s/25854800/Teac-AD-850.html
Ευχαριστώ

ika

News
Reaction score
16.756

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.334
αν δεν υπαρχει υπεραρκετο υλικο δεν υπαρχει λογος να ασχολειται ή να δαπανησει καποιος οποιοδηποτε ποσο σε μηχανηματα ..δατ μπιν σεντ.. θα πηγαινα σε ακριβοτερο μοντελο της επαγγελματικης σειρας της προαναφερθησας εταιριας και σε κσεχωριστα μηχανηματα..διαφορετικα δεν ειναι και το τελος του κοσμου το εν λογω μηχανημα - θα ικανοποιησει τον ιδιοκτητη. 🐒

ika

News
Reaction score
16.756
Αν είναι για να κάνει εγγρφές από το πικάπ, θα έλεγα να δει ένα CDrecorder πχ και να μην μπλέκει με εγγραφές σε κασέτες το 2022, και δυσεύρετες και πανάκριβες είναι σε σχέση με τα CD.

Last edited:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.018
ΥΓ. Θα ήταν καλύτερο να έπαιρνα ξεχωριστά ή ένα ενιαίο σύστημα cd player μαζί με κασετόφωνο σαν αυτό?
https://www.skroutz.gr/s/25854800/Teac-AD-850.html
Το συγκεκριμένο, όχι. Είναι προϊόν που έχει σχεδιαστεί να κάνει λίγο από πολλά πράγματα, και στο τέλος καταντά να μην κάνει τίποτε αξιόλογο. Το κασσετόφωνο δεν έχει dolby, κάτι αυτονόητο σε κασσετόφωνο, και στη USB γράφει mp3 μόλις στα 128Kbps. Όχι 450, ούτε 50€ δεν θα έδινα... Ούτε τα άλλα δύο που η Teac εκθέτει εδώ. Έχουν Dolby μόνο στην αναπαραγωγή, δεν γράφουν με dolby. Καραγκιοζιλίκια...

ika

News
Reaction score
16.756
Αν πάλι έχει δισκάκια CD, ας δει κάτι σε combo με streamer, πχ

Last edited:

Reaction score
3
1) Είναι διαθέσιμο το TEAC?
2) Γιατί θες το κασετόφωνο? Έχεις κασέτες?
3) Αν υπάρχει, τιμή ξέρεις?
1) καλησπερα,οταν το ποσταρα υπηρχε σε μαγαζι στο περιστερι στα 370ευρω
2) ναι εχω

Reaction score
3
καλησπερα και παλι.Κυριως με ενδιαφερεια πλα να παιζουν οι κασσετες και τα cd.
δεν ενδιαφερομαι για οποιασδηποτε μορφης εγγραφη.Ο λογος που θα ηθελα κατι σε combo (εστω και μεταχειρισμενο)
ειναι για να μην εχω πολλες συσκευες στο επιπλο.Διαφορετικα αναγκαστικα ξεχωριστα κασσετα -cd.

Reaction score
7.089
Μιλάμε για συσκευές που πολλοι τις ξεφορτώνονται,οπότε είναι πολύ εύκολο να βρεις μεταχειρισμένα σε πολύ καλή κατάσταση και σε τιμές....χώμα.Αν θέλεις τις πας για έλεγχο και ένα φρεσκάρισμα. Για παράδειγμα κάποιο cd player της Marantz και κάποιο deck της Aiwa.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.334
Αν και αγοραζω ακομα κασσετες μια στο τοσο... Συνηθως τις στριμαρω...καθως επι το πλείστον συνοδευονται απο κουπονι στριμιγκ ή/κ download.. 8-)
.. my two centz. 🐒

Reaction score
15.469
Αν και αγοραζω ακομα κασσετες μια στο τοσο... Συνηθως τις στριμαρω...καθως επι το πλείστον συνοδευονται απο κουπονι στριμιγκ ή/κ download.. 8-)
.. my two centz. 🐒
μαϊμου ? εχεις βαλεις πουθενα το συστημα σου ?

Reaction score
12.543
Μη τρελαίνεσαι για τρανταχτές μάρκες, βρες ένα Aiwa του Θεού ( εγώ ήμουν ικανοποιημένος απο το AD-F550 που είχα μικρός, είχε και δυνατότητα τηλεχειρισμού, με dolby b&c τόσο σε αναπαραγωγή όσο και εγγραφή ). Όχι ότι η Aiwa δεν έβγαζε καλά μηχανήματα, αλλά είναι πιο ψαρωτική η Teac ας πούμε. Επίσης ήμουν αρκετά ικανοποιημένος και απο το Technics SL-PS770A. Και τα Cambridge έπαιζαν αξιόλογα απο όσο θυμάμαι.
Με απλά λόγια, δες ποια ήταν τα αξιοπρεπή μηχανήματα εκεί στη δεκαετία του 2000, ψάξε και κατόπιν δοκιμής, ψώνισε.

Reaction score
23.200
... στη πρίζα...🙊🙉🙈
Oldy, δεν εχει μπει καπου καθοτι το θεωρω αναξιο λογου. Το κασσετοφουνο ειναι ενα Technics M24. 🐒
Εγω είχα ενα τέτοιο σε ασημί (νομίζω) αλά η τύχη του αγνοείται ήδη απο το 1995 :D

θα το πέταξε η μάνα μου. χα χα

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.334
+2

και ενα walkman...και αμα πσακσω μπορω να βρω στη κατοχη μου και αλλα...
το υλικο υπαρχει σε ψηφιακη μορφη - μη παιδευεστε .. και μη νοσταλγητε :)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.517
Νεότερο μέλος
Mpermplis