ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΟΘΟΝΗΣ

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428
Θελοντας να κρεμασω επιτελους τον ΟΡΤΟΜΑ 72 λεω να επιλεξω αυτην την βαση:
http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69977531&product=1036890
κυριως λογου της δυνατοτητας επιμηκυνσης και συμπτυξης (υποθετω, γιατι θελω να τον ανεβαζω, εστω και στα 50εκατ μετα την προβολη και να μην κρεμεται).
Το θεμα ειναι αν πραγματι ειναι καταλληλος για το ΟΡΤΟΜΑ. Τι λετε; Ευχαριστω

Reaction score
164
Τι λετε; Ευχαριστω
Λέω να αλλάξεις τον τίτλο και αντί για "οθόνη" να γράψεις "βάση" :136:
Έχεις υπολογίσει καλά το offset του προβολέα όταν είναι ανάποδα; Ξέρεις δηλαδή σε ποιό ύψος θα μπει η οθόνη και σε ποιό ο προβολέας; Μήπως δεν χρειάζεσαι πτυσσόμενη βάση, στην περίπτωση που ο προβολέας πρέπει να μπει πολύ ψηλά στο ταβάνι;

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428
Απάντηση: Re: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΟΘΟΝΗΣ

Λέω να αλλάξεις τον τίτλο και αντί για "οθόνη" να γράψεις "βάση" :136:
Έχεις υπολογίσει καλά το offset του προβολέα όταν είναι ανάποδα; Ξέρεις δηλαδή σε ποιό ύψος θα μπει η οθόνη και σε ποιό ο προβολέας; Μήπως δεν χρειάζεσαι πτυσσόμενη βάση, στην περίπτωση που ο προβολέας πρέπει να μπει πολύ ψηλά στο ταβάνι;
Ωχ δικαιο εχεις αλλα πως αλλαζει;
Δυστυχως ο προβολεας πρεπει να μπει χαμηλωμενος (λογω ενος περιβοητου φωτιστικου, πολυ καλου για να το αντικαταστησω με αλλο επιταβανιο!). Η οθονη υπαρχει, και εχει δοκιμασθει ο προβολεας στο προβλεπομενο υψος και παιζει καλα. Το προβλημα μου ειναι εαν ειναι καταλληλη και ευμετακινητη καθ΄υψος αυτη η βαση

Reaction score
164
Τοίχο έχεις κοντά; Μπορείς να βάλεις επιτοίχια βάση στο 1,5m περίπου που το θέλεις;
Σε ρωτάω γιατί τόσο μακρυά βάση, δεν θα της είχα εμπιστοσύνη. Άσε που και κλειστή θα είναι μισό μέτρο...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428
Απάντηση: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΟΘΟΝΗΣ

Δυστυχως δεν υπαρχει τοιχος μα δοκαρι με κρεμαση 35εκ, που δεν ειναι αρκετα για να ξεπερασουν το φωτιστικο (55εκ). Δεν θα αντεξουν τα ουπα το βαρος; γυρω στα 3 κιλα ειναι, τι στο καλο!

Πως αλλαζει το θεμα;

Reaction score
164
Ξέρεις τι φοβάμαι; Ότι από την ταλάντευση, αναπόφευκτα, καθώς την ανοιγοκλείνεις ή θα διαλυθεί με τον καιρό ή θα χαλαρώσουν τα ούπα...
Αυτό με το δοκάρι δεν το κατάλαβα, αλλά σκέψου ότι στην επιτοίχια βάση ο προβολέας μπορεί να μπει και κανονικά, εκτός από ανάποδα.

Reaction score
0

Φίλε μου τα ούπα αντέχουν ...άπειρα...κιλά αρκεί να είναι στο σωστό μέγεθος

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428

Το δοκαρι εχει υψος 35εκ, και βαζοντας τον προβολεα σε βαση το φως του θα πεφτει πανω στο φωτιστικο . Κι εγω εκει τον προτιμω και μαλλον θα διακινδυνευσω την αγορα μιας επιτοιχιας βασης αν και κατα πως λενε ο Οπτομα λογω οφφσετ εχει προβλημα

Και για να ειμαι ενταξει με τον τιτλο του θεματος: αυτες οι φορητες οθονες σε τριποδο (1,5Χ1,5μ ή 2,0Χ2,0μ) λενε τιποτα ή ειναι για πεταμα; την προοριζω για το εξοχικο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.463
Members
38.701
Νεότερο μέλος
DAMBO