ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ VIDEO WALL ME PLASMA MONITORS

Reaction score
4
θέλω την βοήθεια σας σε ένα πρόβλημα που βρήκα σε μία συνδεσμολογία τεσσάρων plasma monitors PIONEER PDP-42MVE1....

δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται η συνδεσμολογία για το matrix για να δουλέψουν όλες σαν μία...
έχει κανείς εμπειρία στην συνδεσμολογία???
τα καλώδια που μου δίνουν είναι ένα καλώδιο΄που απο την μία είναι σαν vga και απο την άλλη 5 bnc..

Reaction score
384
Απάντηση: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ VIDEO WALL ME PLASMA MONITORS

Xωρις να σε παρω στο λαιμο μου, πρεπει να πας στο μενου και να κανεις activate το 'advanced OSD.' Tοτε νομιζω εμφανιζεται το Video wall μενου, οπου και καθοριζεις στις πλασμα τη θεση τους στο ματριξ, 1,2,3,4, κλπ.

1. Ποιοτητα composite
Η εισοδος που ειναι BNC δουλευει και σαν εξοδος. Αρα RCA στην plasma 1, και ΒNC απο την 1 στη 2, απο τη 2 στην 3, κλπ.

2. Component/PC
Το καλωδιο που εχεις ειναι component αλλα και PC σε ενα. Αν θελεις να στειλεις σημα PC/component, χρησιμοποιεις το καλωδιο αυτο βαζοντας τη μια ακρη στην πηγη και τα 5 BNC στην plasma. Με ενα ιδιο τωρα καλωδιο απο την πλασμα 1 (η vga ειναι εξοδος) βαζεις τα 5 BNC στην plasma 2, κλπ.

Για να δουλευει το συστημα εισοδος/εξοδος πρεπει καπου στο μενου να ενεργοποιησεις το Loop.

Ελπιζω να μη σε μπερδεψα χειροτερα...:121:

Reaction score
384
Απάντηση: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ VIDEO WALL ME PLASMA MONITORS

Τελικα τι εγινε, το βρηκες?

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.893
Members
38.517