ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΚΟΥΤΙΑ ΓΙΑ HTPC.

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Τις καλημερες μου !!!
Υπαρχει καποιο καταστημα με δειγματα κουτιων για htpc?
Το Πλαισιο πλεον εχει μονο Τουρμπο χ.
Θα προτιμουσα να δω καποια κουτια πριν προχωρησω σε αγορα.

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Ψαχνω μαγαζι που να εχει δειγματα ''ζωντανα'' και οχι φωτογραφιες ........

Reaction score
7.198
το ΠΛΑΙΣΙΟ ετσι και αλλιως ποτε δεν ειχε μεγαλη ποικιλια σε htpc κουτια,το HAC ειχε πολλα αλλα δεν ξερω τωρα τι εχει , γιατι η περιοχη ειναι σε τραγικη κατασταση γενικα,παρε τηλεφωνο πρωτα. Αν πας προς τα εκει παρε και κανενα αντικαταθλιπτικο ομως,αν εχεις ζησει την χρυση εποχη της Ελληνικης silicon valley,ειναι σιγουρο οτι θα χαλασει πολυ η διαθεση σου.Περασα προχθες το μεσημερι και πραγματικα ενιωσα πολυ ασχημα. Αλλη επιλογη ειναι το e-shop,εχει πολλα στην σελιδα του (και SILVERSTONE που ειναι αρκετα καλα), αλλα σε επιδειξη δεν ξερω ποσα μπορει να εχει.

Last edited:

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
βρε ψηλέ γράψε τι θέλεις να κάνεις...
πάρε τηλ. στο HAC και ρώτα τι έχω "ζωντανό" αυτή τη στιγμή

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.845
πάρε τηλ. στο HAC και ρώτα τι έχω "ζωντανό" αυτή τη στιγμή
βρε ψηλέ γράψε τι θέλεις να κάνεις...
Αποφάσισε να ακούει από PC να βρει την υγειά του:drinks:

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Ντιαρ Κοντολετα, κουτι ομορφο ψαχνω να μην ειναι ψευτικο, για το υπολοιπο σεταπ εχω εσενα.
<Ο στοχος ειναι ενα αθορυβο pc, με ομορφη εμφανιση (χαιεντας γαρ) το οποιο θα εχει εναν ι3, μητρικη καποια asus, ενα δισκο ssd με το λειτουργικο, blue ray slot, usb 3.0 και θα παιζει μουσικη και ταινιες απο την σκληροθηκη (κατα το δισκοθηκη) και για κοντρολ μια ταμπλετα android η windows 8...............
Εχω βρει το τελειο κουτι http://www.e-shop.gr/product?id=PER.911596 αλλα τα 380 ειναι πολλα ....

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Το τέλειο HTPC, λέγεται laptop. :whistling:

..θα παίζεις και παιχνίδια ψηλέ ? :roflmao:
δεν παιζω παιχνιδια μανα μου, ουτε απο μπρος ουτε απο πισω απο την πλατη .......... :lolsign:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.845
Το λαπτοπ είναι όντως πολύ βολικό λόγω οθόνης .
Απ'την άλλη ουτε αναβαθμίζεται εύκολα και σίγουρα κοστίζει περισσότερο .

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
δεν θελω οθονη, ενα κουτι θελω διαστασεων 40*30*15 για να μην ταλαιπωρηθει ο Κοντολετας .....

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
το ΠΛΑΙΣΙΟ ετσι και αλλιως ποτε δεν ειχε μεγαλη ποικιλια σε htpc κουτια,το HAC ειχε πολλα αλλα δεν ξερω τωρα τι εχει , γιατι η περιοχη ειναι σε τραγικη κατασταση γενικα,παρε τηλεφωνο πρωτα. Αν πας προς τα εκει παρε και κανενα αντικαταθλιπτικο ομως,αν εχεις ζησει την χρυση εποχη της Ελληνικης silicon valley,ειναι σιγουρο οτι θα χαλασει πολυ η διαθεση σου.Περασα προχθες το μεσημερι και πραγματικα ενιωσα πολυ ασχημα. Αλλη επιλογη ειναι το e-shop,εχει πολλα στην σελιδα του (και SILVERSTONE που ειναι αρκετα καλα), αλλα σε επιδειξη δεν ξερω ποσα μπορει να εχει.
οπως μου ειπαν σημερα το πρωι ''το eshop ειναι στημενο πανω στην ιδεα του απολυτα ηλεκτρονικου καταστηματος και δεν διαθετει demο προιοντων πραγμα το οποιο κραταει χαμηλο το κοστος'' και εγω συμπληρωνω και οδηγει τον αγοραστη σε αγορα τυπου ''γουρουνι στο σακι'' .

Reaction score
1.846
Είπε ότι θέλει κάτι όμορφο με φυζίκ high-end.

Για μένα θα διάλεγα αυτό:

Zalman Z9

που ταιριάζει με τον άντρα το ψημένο, το σωστό, το σατράπη, τον πρόστυχο, το μοβόρο, όπως όλοι γνωρίζετε. :p

Reaction score
8.127
<Ο στοχος ειναι ενα αθορυβο pc, με ομορφη εμφανιση (χαιεντας γαρ) το οποιο θα εχει εναν ι3, μητρικη καποια asus, ενα δισκο ssd με το λειτουργικο, blue ray slot, usb 3.0 και θα παιζει μουσικη και ταινιες απο την σκληροθηκη (κατα το δισκοθηκη) και για κοντρολ μια ταμπλετα android η windows 8...............
Εχω βρει το τελειο κουτι http://www.e-shop.gr/product?id=PER.911596 αλλα τα 380 ειναι πολλα ....
Το budget του στόχου ποιό είναι;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.666
Members
38.588
Νεότερο μέλος
dark2030@