ΚΙΝΗΤΟ ΜΕ 2 ΚΑΡΤΕΣ SIM+TV+RADIO κλπ

Reaction score
0
ΠΟΥΛΑΩ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ 2 ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ (ΚΑΡΤΩΝ) SIM, ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ (ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΛΗΨΗ ΣΕ 2 ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΚΤΥΑ)!

ΕΠΙΣΗΣ, ΕΧΕΙ 2 ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΡΤΩΝ microSD ΜΕ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΩΣ & 4GB ΕΚΑΣΤΗ!
ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ 2-ΠΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ BLUETOOTH, 1 ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΑΡΤΑ!!

ΑΚΟΜΗ, ΕΧΕΙ ΔΕΚΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ & ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ, ΜΕ ΑΨΟΓΗ ΛΗΨΗ. ΕΧΕΙ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ & ΠΕΝΑΚΙ (STYLUS) ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ (ΑΨΟΓΗ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ). ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΑΓΓΛΙΚΑ κ.α. ΓΛΩΣΣΕΣ ΓΡΑΦΗΣ /ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ!!

ΔΩΡΟ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ, 1 ΚΑΡΤΑ ΕΩΣ & 1GB)!

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΡΙΑ, ΜΗ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ mail Ή ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ!!
ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΙΝΑΙ Ο Λ Ο Κ Α Ι Ν Ο Υ Ρ Γ Ι Ο ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΟΥ, ΜΕ 2 ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ L-ion, ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ, ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ, ΦΟΡΤΙΣΤΗ +ΚΑΛΩΔΙΟ USB ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ Η/Υ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΤΙΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ!!

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ (ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ), Ή ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΜΕΝΟΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.

Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 149€, ΑΛΛΆ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 14/2 ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 140€!! (+ΤΥΧΟΝ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ).
ΤΗΛ. ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 6942 292 717 ή ΣΤΕΙΛΤΕ MAIL ή PM..
ΧΡΗΣΤΟΣ

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.049
Απάντηση: ΚΙΝΗΤΟ ΜΕ 2 ΚΑΡΤΕΣ SIM+TV+RADIO κλπ

Φίλε Χρήστο δεν επιτρέπονται τα κεφαλαία. Το κείμενό σου είναι κουραστικό και συσανάγνωστο.
Παράκληση να γράφεις με πεζά.

Reaction score
0

Είναι της Jincen..το 678. Επειδή δεν ήξερα πως να περάσω τις φωτό, γι'αυτό και ζήτησα να μου στέλνετε mail, ώστε να μπορώ να σας τις στείλω. Αν θέλεις, στείλε μου mail και θα σου στείλω φωτό. Αν πάλι ξέρεις πως μπορώ να βάλω φωτό εδώ, ακόμη καλύτερα!! Γηράσκω αει διδασκόμενος..όπως διάβασα κάπου αλλού, εδώ στο forum!

Reaction score
0

Έξτρα δώρο με το κινητό, 1 φορτιστής αυτ/του & μαζί με την κάρτα TF, 1 card reader για τον Η/Υ !! Η τιμή είναι 149€. Ευχαριστώ...

L

LLLEFTERIS

Guest

Κανε μια αναζητηση αγορας να δεις ποσο εχει το Jincen JC777s που ειναι ποιο καινουριο μοντελο απο το δικο σου!

Reaction score
0

Και αυτό που έχω εδώ αλλά και το 777 είναι ίδια. Άλλωστε όλα τα καινούργια τηλ. που έρχονται πλέον, έχουν την αναβάθμιση στο μενού και τις ίδιες δυνατότητες! Στον τίτλο δεν μπορώ να επέμβω, οπότε δεν μπορώ να αλλάξω το 678 με 777. Η τιμή που έβαλα δεν άλλαξε και έχω προσθέσει έξτρα μεγαλύτερη κάρτα και reader +φορτιστή δώρο.. Άλλωστε έχουμε ελεύθερη αγορά. Ο καθένας διαλέγει από που θα αγοράσει. Αλλού το δίνουν πάνω από 180€...

Reaction score
0

Φίλε Νίκο έχεις δίκιο! Έχω κάνει 1 μικρό λαθάκι!! Όταν έγραφα τις παραπάνω γραμμές, δεν ήξερα ότι δεν μπορούσα να αναρτήσω φωτό!! Αν θέλεις, το απόγευμα θα σου στείλω μέσω p.m.!! Ευχαριστώ...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.183
Members
38.667
Νεότερο μέλος
giorgos8907