ΚΛΗΣΗ απο ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Reaction score
7
ΚΛΗΣΗ απο ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ για σταθμευση σε σημειο που επιτρεπεται μονο για κατοικους ή για κατοχους ειδικης καρτας.

Ισχυει κατι τετοιο ή εχει καταργηθει αυτη η ιστορια με τη σταθμευση?

Γνωριζει κανεις?

Reaction score
25.272
δεν ειναι ετσι ακριβως. Το θεμα της παρανομης σταθμεσης αντιμετωπιστηκε απο τους δημους με διαφορετικες προσσεγγισεις (πχ η διαφορα του επιτρεπω μονο στους μονιμους κατοικους την σταθμευση και τους εφοδιαζω με καρτα και του επιτρεπω μονο στους κατοχους ειδικης καρτας την σταθμευση (οι οποιοι βεβαια τυχαινει να ειναι και οι μονιμοι κατοικοι)) με αποτελεσμα οταν το συμβουλιο της επικρατειας αποφασισε οτι κατι τετοιο ηταν παρανομο, η αποφαση αυτη ηταν δυνατο να εφαρμοστει μονο σε ορισμενους δημους (πχ δημος αθηναιων) που το νομοθετικο πλαισιο τους αφηνε εκτεθημενους. Λεπτομερειες δεν ξερω αλλα καπως ετσι ειχα διαβασει οτι εγινε.Αν δεν κανω λαθος και στην θεσσαλονικη γραφουν κανονικα (δε θυμαμαι ποτε πληρωσα μια κλιση για να ειμαι σιγουρος)

Reaction score
1.247
Στα Χανια παντως γραφουν κανονικα.Βεβαια και αυτοι που τους γραφουν αντιστοιχα "γραφουν" τις κλησεις...

Reaction score
1.247
Εμενα δεν μου εχει συμβει αλλα απ'οτι μου εχουν πει γνωστοι "η κληση απο τη δημοτικη αστυνομια δεν παει στην εφορια"οποτε...Βεβαια δεν εχει τυχει να το διασταβρωσω ευτυχως.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.752
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88