ΚΡΕΤΤΙΝΙΣΜΟΣ; ΚΑΛΑΜΙΑ; ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ;

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Τι απο ολα αυτα ειναι αυτο που ακουσα σημερα απο την συμπαρουσιαστρια του Σαββατιατικου πρωινου της ΝΕΤ; Ενας συμπαθεστατος νεαρος (μαθητης μαλλον) απο την Κερκυρα πηρε το 1ο (ΠΡΩΤΟ!!!) βραβειο σε διεθνη διαγωνισμο κλασσικης μουσικης στο εξωτερικο.
Και πως το σχολιασε το αξεστο, αυθαδικο, καλαμιασμενο, αζαχαρωτο, βλημα, νομιζετε;
¨Δηλ. ειναι (ειπε) σαν τη ...Καλομοιρα σε ευρωπαϊκο διαγωνισμο"
Μου ηρθε να σπασω οχι μονο την τιβι μα το κεφαλι μου στον τοιχο, με αυτα τα πανηλιθια οντα που μοστραρονται δημοσια. Η ιδια αζαχαρωτη εχει δωσει παμπολλα σημαδια ανοιας, αγενειας και θρασυτητας προσπαθωντας να αναδειξει το κενο της κεφαλης της. Ουστ - αλλα πως @α@ω το @ερατο μου, ΠΩΣ;

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
:623:

Ένα τηλεφωνάκι εκείνη την ώρα στο σταθμό ήθελε... Με τη διατύπωση που χρησιμοποίησες, αλλά χωρίς τα παπάκια. Όχι ότι θα γινότανε τίποτα, αλλά αν το κάνουν πολλοί κάθε φορά που η συγκεκριμένη παρουσιάστρια (δεν γνωρίζω σε ποιαν αναφέρεσαι, ούτε την εκπομπή) πετάει την κοτσάνα της, ίσως, λέω ίσως, το τηλεοπτικό κοινό να βιώσει μια μέρα την απόλαυση της απομάκρυνσής της.

Reaction score
1
Απάντηση: ΚΡΕΤΤΙΝΙΣΜΟΣ; ΚΑΛΑΜΙΑ; ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ;

Και βάζεις ακόμα ΝΕΤ ; βάλε Mezzo να ηρεμήσεις ...

Reaction score
6

Στο δελτιο της NET το μεσημέρι ανεφεροταν στο διαγωνισμό της Eurovision για εφηβους.
Βεβαια αυτό που έδειχνε ηταν εντελως αλλο από αυτό που ελεγε σε σημειο να μπερδεύεσαι..

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Και μετα μου λενε ''παρε νεα τιβι''
Ναι ,για νατην σπασω και να κλαιω τα χιλιαρικα μετα ,
Ενω η παλια αντεχει περισσοτερο.
Παντως την ανοιγω μονο για ταινιες ,οταν εχει και για αθλητικα με mute!

Reaction score
1

Είπαμε , προτιμήστε ξενόγλωσσα δορυφορικά , πχ BBC ... μπορεί και εκεί να κάνουν λαθάκια , αλλά όχι τόσο κραυγαλέα ...

Reaction score
3

Ο Διονύσης (Γραμμένος) είναι φοιτητής στο τμήμα Φυσικής του ΕΚΠΑ και μαθητής ενός από τους καλύτερους κλαρινετίστες στον κόσμο του Σπύρου Μουρίκη. Ο Σπύρος είναι ένας φοβερός μουσικός, αλλά και απίθανα δοτικός δάσκαλος. Είχα την τύχη να έχω αρκετούς κοινούς μαθητές με τον Σπύρο τα τέσσερα χρόνια που εργάστηκα στην Κέρκυρα. Αυτός στην τέχνη, η αφεντιά μου στη φυσική. Ο Διονύσης είναι ένα δημιούργημα του Σπύρου, είναι άλλος ένας λαμπρός νέος μουσικός, με υψηλή κουλτούρα και χαμηλό βλέμμα. Ότι δηλαδή ΔΕΝ έχει, σχεδόν, κανένας από τους νέους λαϊκούς βάρδους και αηδούς.

Και δυο link (Κλικ, Κλακ)

Reaction score
25.446
καλα αυτη η τυπισσα ειναι ντροπη για τη νετ, ακρυλικος στοκος σε σωληναριο βαφωμενος.
ενω γενικα τα πρωινα της νετ ειναι οχι μονο τα καλυτερα στην ελληνικη τηλεοραση , αλλα πραγματικα καλες εκπομπες χωρις φαμφαρες και καραγκιοζιλικια, αυτη η βλαμμενη καθε σαββατο σου γυριζει τα αντερα.
θελει κρεμαλα , μαστιγωμα και λιθοβολισμο.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.662

Πω πω πρέπει να την δω αυτήν. Μου κινήσατε την περιέργεια τώρα.
Και δεν βλέπω πολύ TV να πάρει.
Όποτε βλέπω με πιάνουν τα νεύρα.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Πω πω πρέπει να την δω αυτήν. Μου κινήσατε την περιέργεια τώρα.
Και δεν βλέπω πολύ TV να πάρει.
Όποτε βλέπω με πιάνουν τα νεύρα.
Μην τη δεις καλυτερα και χαλασεις τη μερα σου..

Αντιθετα στο καθημερινο πρωινο της ΝΕΤ (Λυριτζης-Οικονομου) βγαινουν τελευταια ενδιαφερουσες φατσουλες- ιδιαιτερα μια ξανθουλα με κοντο μαλλι των 'εξωτερικων' ειναι χαρμα:135:

Joseph μπορει στην τελευταια λεξη ("αηδους") να κανεις ορθογραφικο λαθος ("αοιδους' ειναι το σωστο) αλλα εισαι...σωστος γιατι το θηλυκο ειναι..."αηδια" !!!

Βρε πως καταντησα - να βλεπω πρωιναδικα. Που θα παει, μεχρι τελος Μαη, μετα θα ξαναβρω την υγεια μου -στη...δουλεια:138:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: ΚΡΕΤΤΙΝΙΣΜΟΣ; ΚΑΛΑΜΙΑ; ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ;

Ο Διονύσης (Γραμμένος) είναι φοιτητής στο τμήμα Φυσικής του ΕΚΠΑ και μαθητής ενός από τους καλύτερους κλαρινετίστες στον κόσμο του Σπύρου Μουρίκη. Ο Σπύρος είναι ένας φοβερός μουσικός, αλλά και απίθανα δοτικός δάσκαλος. Είχα την τύχη να έχω αρκετούς κοινούς μαθητές με τον Σπύρο τα τέσσερα χρόνια που εργάστηκα στην Κέρκυρα. Αυτός στην τέχνη, η αφεντιά μου στη φυσική. Ο Διονύσης είναι ένα δημιούργημα του Σπύρου, είναι άλλος ένας λαμπρός νέος μουσικός, με υψηλή κουλτούρα και χαμηλό βλέμμα. Ότι δηλαδή ΔΕΝ έχει, σχεδόν, κανένας από τους νέους λαϊκούς βάρδους και αηδούς.

Και δυο link (Κλικ, Κλακ)
:615: Ωραιος ο τζος

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.872
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef