Κάηκαν τα ηχεία μου;

Reaction score
0
Γεια σας παιδια και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. Μετα απο ένα πάρτυ της κόρης μου ακούω απο τα ηχεία μου (pioneer CS-501 3way) μόνο ψιλούς ήχους. Ανοιξα τα ηχεία και είδα οτι υπάρχει μια πλακετίτσα που έχει πάνω 2 πυκνωτές και ένα λευκό μακρόστενο ηλεκτρονικό εξάρτημα που δεν ξέρω τι είναι. Πως μπορώ να διαπιστώσω αν εχουν καει τα ηχεία ή αυτή η πλακέτα είναι κάποιο σύστημα προστασίας;

Reaction score
0
Απάντηση: Κάηκαν τα ηχεία μου;

Γεια σας παιδια και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. Μετα απο ένα πάρτυ της κόρης μου ακούω απο τα ηχεία μου (pioneer CS-501 3way) μόνο ψιλούς ήχους. Ανοιξα τα ηχεία και είδα οτι υπάρχει μια πλακετίτσα που έχει πάνω 2 πυκνωτές και ένα λευκό μακρόστενο ηλεκτρονικό εξάρτημα που δεν ξέρω τι είναι. Πως μπορώ να διαπιστώσω αν εχουν καει τα ηχεία ή αυτή η πλακέτα είναι κάποιο σύστημα προστασίας;
Το πιο εύκολο είναι να παρακάμψεις την πλακέτα (σιγανά με τον ενισχυτή ε???)

Reaction score
4
Απάντηση: Κάηκαν τα ηχεία μου;

να μετρήσεις με ένα πολύμετρο τις αντισάσεις των ηχείων ή κάτι πολύ πιο απλό έχοντας στο χέρι σου μία απλη μπαταρία 9volt ακούμπησε τους ακροδέκτες τησ μπαταρίας στο σημείο όπου στα woofer-mirange καταλήγουν τα καλώδια απο το crossover.ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ!!!ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1/2 SEC.άμα ο κώνος διεγερθέι κανονικά δηλαδή ακούσεις κάποιο ήχο τότε όλα ΟΚ..αλλιώς μετά σε έναν ηλεκτρονικό να τσεκάρει την πλακέτα του ηχείου.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.809
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός