Κάλλιο αργά παρά ποτέ ...

skaloumbakas

4Haris
Μηνύματα
24.751
Reaction score
1.676
Τα κατάφερα ρε παιδιά τελικά να μπορείτε να κάνετε τις High-End εισαγωγές σας στα Ελληνικά, και στα Forums του A.C.A. (ΦΟΒΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΤΣΙ!!!)

Ελπίζω, όσο έχω κι εγώ βοηθήσει με τις μικρές μου δυνάμεις να πάρει μπρός, τούτο δω το Forum και να "φυσσάει", άλλο τόσο (ε, περίπου... όχι και ακριβώς... πάνω από 300 εισαγωγές δεν είναι και λίγο πράμα...) να βοηθήσετε και σεις οι τρελλοί μ΄αυτό το hobby (τι κακό μας βρήκε ρε παιδιά... :mrgreen:).

Κάθησα λοιπόν και σκέφτηκα, κάπως έτσι να γράψω και τα εισαγωγικά: http://aca.gr/forum/viewtopic.php?t=226

Αντε, για να δούμε... :wink:
 




skaloumbakas

4Haris
Μηνύματα
24.751
Reaction score
1.676
Επιμενω Να Μην Καταλαβαινω...

Θα ήθελα να διευκρινήσω και κάτι:

Σε πολλούς, υπάρχει η εντύπωση ότι για να γράψει κανείς στο Forum του A.C.A. πρέπει να είναι και μέλος του A.C.A. ΜΕ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΥΜΠΑΡΟ...

ΟΜΩΣ:

  • Αλλο πράγμα είναι το να είσαι μέλος του A.C.A. (συμπληρώνεις αίτηση, εγκρίνεται και πληρώνεις και fees - μόλις είχαμε και την είσοδο του Ν. Κορακάκη στο Club) και...

    Αλλο πράγμα είναι το να είσαι μέλος του Forum (όπου απλά κάνεις register όπως σε όλα τα Forums του κόσμου και είναι free)[/list:u]
    Μερικοί πάλι νομίζουν και το αντίθετο - δηλαδή με το να κάνουν register στο Forum, γίνονται και μέλη του A.C.A. που είναι κι' αυτό λάθος.

    Κάνω αυτές τις διευκρινήσεις, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι...
    ... επαναλαμβάνω, μου κάνει εντύπωση ότι κανείς (πλην του Τ. Χάρτζη που είναι όμως A.C.A. member...) ούτε εδώ σχολίασε κάτι, ούτε στο http://aca.gr/forum/ πήγε να κάνει register και να γράψει ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΙΛΟΦΡΟΝΗΣΗ!!!

    ΚΟΛYΕΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΤΙ?? (το site ήταν πεσμένο για 1,5 μέρα μόνον...)

    Μήπως πρέπει μόνον εγώ να γράφω και να βοηθάω αλλού???!!! (250 posts στο AVForum και 350 posts στο AVsite σε διαστημα λίγων μηνών!)

    just wondering... :x
 

Μηνύματα
37
Reaction score
0
Error! You must validate your Anti Robotic Registration

Χμμμμ
Τι λαθος κανω?
Αφου ειναι Ελληνικο φορουμ γιατι δεν γραφει τις οδηγιες στα Ελληνικα η στα Σουηδικα?(χεχε)
Σπιρος
 

Μηνύματα
559
Reaction score
1
Φίλε Σπύρο, αν η απορία σου αφορά την εγγραφή σου στο forum του ACA, τότε μπορώ να σε βοηθήσω καθώς έκανα επιτυχώς την δική μου εγγραφή σήμερα το πρωί.

Λοιπόν, με την πρόταση “Error! You must validate your Anti Robotic Registration”, ο server του ACA σε προτρέπει να συμπληρώσεις ένα κενό τετράγωνο κουτάκι που υπάρχει στην σελίδα εγγραφής με την επικεφαλίδα “Validation”.

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι α) να αναγνωρίσεις τα γράμματα (που είναι διατυπωμένα με ποικίλες γραμματοσειρές) και βρίσκονται ακριβώς δεξιά από το κενό κουτάκι, και β) να τα συμπληρώσεις μέσα στο κενό κουτάκι, χωρίς να αφήσεις μεταξύ τους κενά, αλλά και χωρίς να χρησιμοποιήσεις κεφαλαία.
 

skaloumbakas

4Haris
Μηνύματα
24.751
Reaction score
1.676
anti-robbotic registartion

... αλλά και χωρίς να χρησιμοποιήσεις κεφαλαία.
Νομίζω Νίκο, αν θυμάμαι καλά, ότι δεν είναι case sensitive.  :wink:

Αναγκάστηκα να αναζητήσω MOD για να βάλω anti-robbotic registartion, γιατί μου 'ρχόντουσαν κάτι ρομποτάκια, κάναν εγγραφή και μου γέμιζαν το members list με γυμνά sites (εγώ ξέρετε είμαι σεμνότυφος...).

Δεν ξέρω αν τούτο το "fully-modded" το έχει ήδη ενσωματώσει, πάντως με έσωσε...  :D ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΝΑ STEP ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ αλλά γλυτώνεις από τα SPAMS...
 


Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.607
Μηνύματα
2.867.715
Members
37.937
Νεότερο μέλος
Hdch
Top