Κάποιες σκέψεις...

jpaudio

Επαγγελματίας
Reaction score
1.750
Χαιρετώ την παρέα. Κοιτώντας προς τα πίσω στο χρόνο που περνάει, και γρήγορα διστυχώς, μου έρχεται στο νου αυτή η φρενίτιδα της αγοράς προβολέα πριν τα Χριστούγεννα, με όλα αυτές τις διαμάχες για το ποιος είναι ο καλύτερος, ποιος ο φωτεινότερος, ποιος έχει το καλύτερο μαύρο και πολλά άλλα. Στο κουρμπέτι φάνηκε και ο Sony HS60 αλλά δεν βλέπω και πολλά σχόλια αν και σε γνωστό περιοδικό ένα άξιο και ενεργό μέλος του forum μας έγραψε για αυτόν τα καλύτερα λόγια και ουσιαστικά τον έθεσε πάνω από τη τετράδα της διαμάχης. Βέβαια αυτή είναι και η δουλειά του εκεί, να κάνει τεστ, να γράφει σχόλια και να πληρώνεται φυσικά. Τώρα που η τιμή του έπεσε κάτω από το ψυχολιγικό όριο των 2000 € μήπως πρέπει να ανακατατάξουμε την λίστα και αν επανξιολογήσουμε τους πάικτες;
Και μια και ανέφερα το θέμα των τιμών, μας έχουνε ζαλίσει, να μην πω τι, με τις διαφημίσεις για εκπτώσεις μέχρι 90%, χιλιάδες άτοκες δόσεις και και και....
Όταν όμως ρώτησα για συγκεκριμένο προβολέα την τιμή του μου είπαν την τιμή πριν τα Χριστούγεννα. Που είναι οι εκπτώσεις που λένε; Μόνο στα πληντήρια και στις καφετιέρες τις κάνουν; Κάντε μια βόλτα στις γνωστές αλυσίδες και αν δεν αγανακτήσετε να μην με λένε Γιάννη.
Αυά τα ολίγα.
Φιλικά,
Γιάννης

Reaction score
7
Γενικοτερα στα προϊοντα υψηλης τεχνολογιας ΔΕΝ υπαρχουν εκπτωσεις, επειδη ακριβως ο χρονος περναει γρηγορα (τι αυτες τις συσκευες)....

Επισης την ηλ. κουζινα θα την αγορασεις επειδη τη χρειαζεσαι για να μαγειρευεις, οποτε μπορει και να δεις και μια εκπτωση στην τιμη για να τραβηξει τον πελατη. Ο προβολεας ομως ειναι κατι το ειδικο.... θα τον παρεις επειδη εχεις τρελα και η τρελα δεν εχει εκπτωσεις!!!

Reaction score
62
Σε λίγο θα τους βάλουν και φόρο πολυτελείας! Θα σου πεί το κράτος: Και με 14" βλέπεις ταινία. ΤΙ??????? ΘΕΛΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ???????? ΣΚΑΣ 'ΤΑ!!!!!!!! Θα κάνουν όμως ειδικές τιμές στους μύωπες! :lol: :lol:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Φίλε μου αν δεν δούμε, δύσκολα θα δεις σχόλια... Πάντως οι τεχνολογίες του όντως υπόσχονται πάρα πολλά.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.361
Members
38.689
Νεότερο μέλος
s channel