Κάρτα γραφικών για HTPC

Reaction score
0
Exω το παλιο το PC που τωρα που το αλλαξα και πηρα καινουργιο θελω να το παω στο σαλονι ωστε να το συνδεσω προβολεα (epson tw 600) για θεαση υλικου HD . Το θεμα ειναι οτι χρειαζομαι καρτα γραφικων αλλα δεν ξερω τι να παρω.Θελω καποια οικονομικη για αναπαραγωγη HD υλικου και μονο.Τι εχετε να προτεινεται? (καρτα PCI εννοειται πως ξαχνω)
Η συνθεση του PC ειναι:p4 στα 3,2 με 1Giga μνημη

Reaction score
1
Απάντηση: Κάρτα γραφικών για HTPC

AGP κάρτα ή PCI-e ; με τόσο παλιό σύστημα , ρίξε ξανά μια ματιά τι κάρτα γραφικών έχεις τώρα ...

Το HD υλικό χωρίζεται σε δύο κατηγορίες , αυτό που παίζει με HA από την κάρτα γραφικών και αυτό που δεν παίζει ...

Εαν σκοπευεις να παίζεις δισκάκια BR και HD , τότε δεν υπάρχει πρόβλημα, εαν θες όμως mkv , avi και άλλα , τότε θες πιο δυνατό CPU και τίποτα άλλο ....

Reaction score
2
Σε ενα παρομοιο συστημα που εχω εβαλα την ati HD2600pro 512mb σε agp όμως. Είμαι υπερευχαριστημενος. 1:1 μαπινγ κατευθειαν στην samsung τηλεοραση που εχω. 90€ και καθαρισα

Reaction score
0
ειχα μια ASUS XE 300 αλλα δυστηχως την εβγαλα off.Oσο την ειχα δεν ειχα προβλημα με αρχεια mkv, h264 κτλ.Επεζαν κανονικα στη οθονη παντα του υπολογιστη χωρις σπασιματα και αλλα.Εχω εναν WD 500 γεματο με κλιπακια HD που λογο οτι δεν βολευε η μετακινηση του pc απο το δωματιο στο σαλονι δεν τα ειχα ποτε χαρεί στον προβολεα.

Reaction score
14
pci-express σε ASUS EN8500GT SILENT/HTP 512MB PCI-E RETAIL αγόρασα προσφατα για το HTPC. Fanless και αθόρυβη. 92 ευρώ και είναι πολύ δυνατή και δεν σηκώνει τρελές θερμοκρασίες

Reaction score
0
Απάντηση: Κάρτα γραφικών για HTPC

ΒD & HDDVD ναι, εχει hardware επιταχυνση (κυρίως h264)
mkv (x.264) τα κάνει όλα η cpu

η ανταπτοράκι, ή καλώδιο dvi <-> hdmi

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.690
Members
38.733
Νεότερο μέλος
partis