Καθάρισμα αποθήκης

Reaction score
9
Επειδή τα έχω πολλά χρόνια και κάθονται να πιάνουν σκόνη πωλούνται τα κάτωθι:
Kenwood Stereo Graphic Equalizer KE-7090
Sony Minidisc MDS-JE640
Sony Tuner ST-SE520

Το Kenwood το δοκίμασα και λειτουργεί άψογα. Το Sony Minidisc δεν έχω δισκάκια να το δοκιμάσω αλλά πρέπει να λειτουργεί άψογα καθόσον σύντομα μετά την αγορά του, το minidisc του αυτοκινήτου μου παρέδωσε πνέυμα και εκεί σταμάτησα εντελώς την ενασχόλησή μου με το minidisc οπότε έχει παίξει ελάχιστα. Μοναδικό ψεγάδι ένα σημάδι στο πάνω μέρος. Κουτιά δυστυχώς δεν υπάρχουν και η αγγελία απευθύνεται μόνο σε όσους κατοικούν εντός Αττικής, δεν αποστέλλω επαρχία τα συγκεκριμένα μηχανήματα. Οι τιμές είναι 80 ευρώ έκαστο. Αργότερα θα ανεβάσω και φωτογραφίες. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6948940729.

Reaction score
9
Απάντηση: Καθάρισμα αποθήκης

Το Kenwood Stereo Graphic Equalizer KE-7090 πουλήθηκε. Έμειναν το tuner & το minidisc.:102:

Reaction score
384

Σε ενδιαφέρει ανταλλαγή το mini disc με κάρτα ήχου εξωτερική m-audio firewire solo 24/96?

Reaction score
384

Οκ παρακαλώ!:102:Μια ερώτηση μόνο αν γνωρίζεις.Το συγκεκριμένο deck μπορεί να παίξει δισκάκια hi-md [γιατί έχω πολλά από δαύτα].Αν ναι με ενδιαφέρει.

Reaction score
9

Δυστυχώς δεν γνωρίζω την απάντηση, μία δοκιμή μπορεί να μας λύσει την απορία. Αν θες πάρε τηλέφωνο αύριο να το κανονίσουμε.

Reaction score
384

Χμμμ...κομματάκι δύσκολο μιας και είμαι επαρχία.Θα ανέβω Αθήνα μέσα στον Μάρτη οπότε αν είναι διαθέσιμο το player ακόμα θα το κανονίσουμε.Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.930
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv