Καθαρη οθονη

Reaction score
1
Παρακαλω , ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος για καθαρισμα μιας οθονης TFT LCD,,,?:108: Ευχαριστω..​

HV

Reaction score
0
2 Τροποι
Η με ειδικο πανακι για καθαρισμο
Η με Gel καθαρισμου

Reaction score
1.285
Εγώ με ελαφρώς βρεγμένο wettex παίρνω την πολύ σκόνη,μετά ένα ακόμη χέρι σκουπίζω τελείως την οθόνη και μετά (για να φύγουν οι γραμμές απο το νερό) βάζω και μία φορά ένα πανάκι με αζαξ.

Λέτε να μου κάνει ζημιά το αζαξ?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.470
Απάντηση: Καθαρη οθονη

Το μάνιουαλ τι αναφέρει;
Στην δική μου(lcd) προτείνει καθαρισμό με το πανάκι που είχε μέσα χωρίς κάποιο άλλο καθαριστικό ή με κάποιο πολύ μαλακό πανάκι ελαφρώς νοτισμένο με νερό.

Πάντως απ ότ ξέρω όλοι οι κατασκευαστές προτείνουν να αποφεύγουμε τα χημικά καθαριστικά.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

Πολλες εταιριες , οπως η moster και η ultralink εχουν σετακι πανακι-σπρει.Για τετοιες χρησεις , και ειναι ιδιατερα αποτελεσματικα.Μιας και τα εχω δουλεψει

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
100.094

Την τελευταία εβδομάδα κυκλοφόρησε στην αγορά το Brasso Gadget Care, από τη γνωστή εταιρεία που παράγει τα καθαριστικά μετάλλων Brasso και Silvo για πάνω από 100 χρόνια. Και όπως λένε πρόκειται για το πρώτο νέο τους προϊόν μετά από έναν αιώνα!

Θεωρητικά, το Brasso Gadget Care προτείνεται για τον καθαρισμό κάθε ηλεκτρονικής συσκευής. Μία σύντομη περιγραφή.

Και ένα review με video από το engadget.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.462

όλα τα πανάκια με μικροίνες που έχουν πολύ πολύ απαλή αίσθηση στην αφή, ελαφρώς "νοτισμένα", δηλαδή μαζί με λίγο νεράκι από τη βρυσούλα σου (αν είσαι "τελειομανής", ε, βάλε αποσταγμένο), υπερ-αρκούν για καθάρισμα.

Ακόμα και τα όποια λίπη, που αφήνουν ως υπολείμματα οι δαχτυλιές μας πάνω στην οθόνη, τέλεια τα απορροφούν αυτά τα πανάκια, και καθαρίζουν πλήρως την επιφάνεια της οθόνης, χωρίς να χρειάζεται η χρήση διαλυτικού για αυτά τα "λίπη" κι "έλαια".

Τα διάφορα χημικά μπορεί να αφήσουν κάποια φθορά και καλό είναι να αποφεύγονται. στο κάτω κάτω της γραφής, αν το νεράκι κάνει δουλειά, γιατί να το βασανίζουμε?

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Καθαρη οθονη

Για led samsung μπορώ να χρησιμοποιώ αζαξ?
Όχι φίλε μου μην βάζεις AZAX και άλλα σκληρά καθαριστικά, αν δεν θέλεις να αφαιρέσεις την επίστρωση που βάζουν συνήθως για την αποφυγή αντανακλάσεων. Νεράκι πανάκι ή εξειδικευμένα προϊόντα.

Reaction score
1.285
Εμένα δεν αναφέρει τίποτα το manual (έχω την Samsung UE40C6500)

Επίσης νομίζω (όπως είπε και ο Kostasear) οτι το μαλακό πανάκι (πχ φανελάκι-εσώρουχο) σε συνδυασμό με απιονισμένο νερό (για να μην μένουν άλατα) είναι τελικά η καλύτερη λύση..

Reaction score
0

1. Πανάκι + σπρέϊ

2. Κάτι βαμβακερό -εσώρουχο στιλ ύφασμα με λίγο νερό. Απλά και μετά με τη στεγνή πλευρά σκούπισμα.

ΟΧΙ αξαχ και άλλα τύπου...:111:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.399
Members
38.694
Νεότερο μέλος
manos.papadopoulos