Καθαριστής αέρα

Reaction score
1.279
Με τόση σκόνη που υπάρχει έξω η αλλεργική ρινίτιδα που έχω είναι μέρες που βαράει κόκκινα
Οπότε σκεφτόμουν μήπως χρησιμοποιούσα ένα καθαριστή αέρα στο σπίτι σε τέτοιες περιπτώσεις. Πιστεύω θα είναι χρήσιμο για όλη την οικογένεια. Δε θα αντικαταστήσει τον αερισμό του σπιτιού το μόνο που θέλω είναι να απομακρύνει τα μικροσωματίδια
Χρησιμοποιεί κανείς;
Έχω δει της winix το zero pro
Λέτε θα κάνει τπτ η πεταμένα λεφτά;
Έχει και πιστοποίηση πως δε παράγει όζον

TGD

Reaction score
10.618
Winix έχει πάρα πολλούς στο πανεπιστήμιο από τον Covid. Αλλά δεν έχουν καθαριστεί ποτέ από τότε... Και ούτε οι αίθουσες ξεσκονιζονται ποτέ. Οπότε είναι αδύνατο να σου πω αν είναι αποτελεσματικό.

Σπίτι έχω ένα Daikin (έτσι κι αλλιώς νομίζω μόνο ένα μοντέλο έχει). Κάνει δουλειά, έχω δει ότι αφαιρεί τη μυρωδιά από τα τζάκια τον χειμώνα. Αν πιστέψω και τις οδηγίες, το φίλτρο πρακτικά δεν θα αλλαχτεί ποτέ.

Reaction score
1.279
Βγάζει 5 διαφορετικούς η Daikin. Τους κοιτούσα αλλά δε βρήκα καπου πιστοποίηση γι αυτά που λέει πως κάνει ούτε για μη παραγωγή οζον.Έχει ηλεκτροστατικό φίλτρο ο δικός σου;

Reaction score
5.614

Πάρτο το ρημάδι. 4 χρόνια το πιλατεύεις! :)
Είπαμε, κάνει δουλειά.

Reaction score
1.279

post #749

Reaction score
1.279
Μιάμιση ώρα μετά από τη τοποθέτηση παίζω πολύ χαμηλά στα μικροσωματίδια.
Μέχρι στιγμής εξαφανίζει και τις μυρωδιές του φαγητού
Πολύ ικανοποιημένος για αρχή 1000011447.jpg

Reaction score
1.279
Είμαι λίγο προβληματισμένος. Ότι έχει να κάνει με μικροσωματίδια δεν αφήνει τπτ. Μου αυξάνει όμως κατά πολύ τις πτητικές ενώσεις όπως φαίνεται και στη φωτογραφία.
Αν το κλείσω και ανοίξω παράθυρα πάνε στο 0 και αυξάνονται τα pm Τι λέτε να παίζει; Σφάλμα του αισθητήρα δε θεωρώ πως ειναι.Έχει κανείς από εσάς εμπειρία με μετρήσεις;

Attachments

Reaction score
1.279
Αφαίρεσα ένα ένα τα φίλτρα και έκανα δοκιμες. Αφαιρώντας όλα τα φίλτρα εκτός της σιτας δεν υπάρχει διαφορά στην επιβάρυνση του αέρα. Βάζοντας μόνο το ενεργού άνθρακα υπάρχει μια μικρή επιδείνωση και βάζοντας μόνο το hepa μεγαλύτερη. Λέτε να φταίει πως είναι καινούρια και βγαίνει ότι χημικό έχουν βάλει από κόλλες και δε ξέρω τι άλλο;

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas