Καθισμα ford focus του 2006

Reaction score
265
Υπαρχει καποια εκδωση του focus που να εχει καθισμα αρκετα χαμηλο?Δεν ψαχνω για αμαξι αλλα να αγορασω ενα τετοιο μεταχιρ καθισμα,ωστε να παψω να νομιζω οτι κραταω τιμονι απο νταλικα,τοσο επανω που καθομαι.Οσο και να το εχω ρυθμισει προς τα κατω,παλι στα ουρανια καθομαι.

Reaction score
50
Η κλασική πατέντα στην περίπτωση αυτή είναι να βγάλεις το κάθισμα εντελώς, να αποκολλήσεις τις ράγες που χρησιμοποιούνται για τη ρύθμιση του καθίσμανος εμπρός-πίσω και να το βιδώσεις κατευθείαν κάτω. Εννοείται ότι θα βρίσκεται πλέον σε σταθερή θέση (δεν ξέρω αν μπορεί να παίζει ακόμα η ρύθμιση για την πλάτη).

Reaction score
265
πατεντες....γιοκ,θελω σωστα πραγματα.Αυτο που δεν ξερω ειναι αν υπαρχει παρομοιο αυτο/το που απο το εργοστασιο να εχει διαφορετικο καθησμα που να ειναι πιο χαμηλο,να βαλω ενα τετοιο να τελειωνω.Δεν λεω,καλο αμαξι ειναι στο δρομο και λιγο πιο γρηγορο απο το golf 5 1.600cc fsi 115ps που ειχα μεχριν πριν λιγους μηνες,αλλα η θεση του οδηγου θελει πολυ δουλεια για να πω οτι ειναι της προκοπης.

Reaction score
50
Πάντως ρε συ λίγο κουλό μου φαίνεται σε μοντέλο τέτοιας κατηγορίας να υπάρχει επιλογή διαφορετικού καθίσματος! After market φαντάζομαι θα μπορείς να βρεις, αλλά απ' όσο κατάλαβα θες μόνο εργοστασιακές λύσεις (και δε σε αδικώ).

Reaction score
265
Θα υπαρχει καποια εκδωση τυπου sport,δεν μπορει,που θα εχει και καπως πιο φουσκωμενο καθισμα και φυσικα χαμηλωτερο.Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω πως να το ψαξω αφου οι αντιπροσωπεις αγρον αγοραζουνε και καλα.Μονο οταν ειναι στα αρπαξουνε τρεχουνε σαν παλαβοι.

Reaction score
265
Αν δεν ειχε τον αεροσακο μεσα στο καθισμα θα την εκανα την δουλεια.Κριμα δεν ειναι να βαλω ενα τυπου sparco και να χασω την ασφαλεια του αεροσακου?Επιπλεον δεν θελω να ειναι και καρακιτσαριο με ενα αγριο καθισμα στην μερια του οδηγου και ενα απλο δεξια.Οσο διαφορετικο και να ειναι ενα αλλο απο σπορ εκδωση focus,δεν θα κανει μπαμ απο μακρια.

Reaction score
0
Απάντηση: Καθισμα ford focus του 2006

Το focus st εχει ημιμπακετ καθισματα που λογικα θα ειναι χαμηλωτερα απο τα απλα. Επισης ειναι και το RS που εχει τα Recaro. Τα recaro κυκλοφορουν και aftermarket με αεροσακο αλλα η τιμη τους ειναι εξωφρενικη. Μια αλλη λυση ειναι να πας σε ενα μαγαζι που φτιαχνει σαλονια αυτοκινητων και να σου αλλαξουν το αφρολεξ του καθισματος με καποιο χαμηλοτερο. Υπαρχουν τετοια μαγαζια που φτιαχνουν απλο καθισματα σε ημιμπακετ και κανουν πολυ καλη δουλεια.

Reaction score
38

Ποιά έκδοση του Focus ΙΙ έχεις; Είχα για 2+ χρόνια ένα Focus II 1.6 Ti-VCT Sport και δεν είχα ποτέ την αίσθηση ότι καθόμουν ψηλά (παρόλο που είμαι 1,91 σε ύψος). Το κάθισμα του οδηγού είχε στη βάση του ρύθμιση σε ύψος και απλώς ικανοποιητική πλευρική στήριξη.

Reaction score
265
Re: Απάντηση: Καθισμα ford focus του 2006

Ποιά έκδοση του Focus ΙΙ έχεις; Είχα για 2+ χρόνια ένα Focus II 1.6 Ti-VCT Sport και δεν είχα ποτέ την αίσθηση ότι καθόμουν ψηλά (παρόλο που είμαι 1,91 σε ύψος). Το κάθισμα του οδηγού είχε στη βάση του ρύθμιση σε ύψος και απλώς ικανοποιητική πλευρική στήριξη.
το απλο εχω,με τα τασια στις ροδες:134:.Λεφτα δεν υπαρχουνε για πολλα-πολλα.115 μπλαρια ειναι και το δικο μου ομως με λιγοτερα αξεσουαρ.Ισως να ειναι καλη η θεση για τους πιο πολους,απλα εγω το νιωθω να ειναι πολυ επανω.Απο στηριξη το θεωρω αρκετα μετριο και ειναι και λιγο κουτσουρο.

Reaction score
265

Το focus st εχει ημιμπακετ καθισματα που λογικα θα ειναι χαμηλωτερα απο τα απλα. Επισης ειναι και το RS που εχει τα Recaro. Τα recaro κυκλοφορουν και aftermarket με αεροσακο αλλα η τιμη τους ειναι εξωφρενικη. Μια αλλη λυση ειναι να πας σε ενα μαγαζι που φτιαχνει σαλονια αυτοκινητων και να σου αλλαξουν το αφρολεξ του καθισματος με καποιο χαμηλοτερο. Υπαρχουν τετοια μαγαζια που φτιαχνουν απλο καθισματα σε ημιμπακετ και κανουν πολυ καλη δουλεια.
Αν γνωριζεις ενα τετοιο καταστημα που να μπορει να το φερει στα μετρα μου,μπορω να εχω με πμ,ενα τηλ του καταστηματος?

Reaction score
38

Και μεγειά το τουτού.

Τελικά άλλαξες τελείως πορεία από τα καινούρια που κοιτούσες. Τσάμπα "μαλλιοτραβιόμασταν" στο σχετικό thread...

Y.Γ.: Πλάκα κάνω...

Reaction score
265

Και μεγειά το τουτού.

Τελικά άλλαξες τελείως πορεία από τα καινούρια που κοιτούσες. Τσάμπα "μαλλιοτραβιόμασταν" στο σχετικό thread...

Y.Γ.: Πλάκα κάνω...
Τα λεφτα τελικα δεν φθασανε, οποτε παιρνουμε οτι αντεχει η τσεπη μας.

Reaction score
265

για τα καλα σας λογια:624::624:

Νικο σε 1 με 1,5 μηνα το πολυ,θα εχεις δουλεια να κανεις στο αμαξι μου........

Reaction score
1.772
Απάντηση: Re: Απάντηση: Καθισμα ford focus του 2006

καλοριζικο τακη.

η πιο οικονομικη λυση και αορατη αισθητικα ειναι να πας σε μαγαζι με ταπετσαριες να σου χαμηλωσουν

το ιδιο καθισμα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.688
Members
38.733
Νεότερο μέλος
partis