Καινούργιες τηλεοράσεις!

Reaction score
0
Παιδιά καλησπέρα! Φτιάχνω το σπίτι και σε λίγο καιρό πρόκειται να πάρω τηλεόραση αλλά δεν ξέρω τι! LCD ή LED; Πόσες ίντσες;
Η απόσταση θέασης είναι κάτω από 3 μέτρα.......κάτι παραπάνω από τα 2,5 μέτρα! Θέλω να βλέπω τηλεοπτικό πρόγραμμα και ταινείες HD! Τιμή γύρω στα 1000-1500. Και πιο κάτω αν μου κάνει δεν έχω πρόβλημα! :) Αξίζει να έχει USB που να αποκωδικοποιεί τις ταινείες AVI,MKV κλπ ή αξίζει περισσότερο να έχω κάποιον media player όπως WD TV Live; Θα την συνδέσω με κάποιον AVR ενισχυτή και θα βάλω και ηχεία 5.1 για να απολαμβάνω τις ταινείες! Επίσης ποιες μάρκες προτείνεται!
Κάτι ακόμα .....θέλω να βάλω και μια στην κρεβατοκάμαρα....όχι τόσο ακριβή ή τόσο καλή όσο αυτή του σαλονιού! Η απόσταση εκεί είναι το πολύ 3 μέτρα! Θα με βολέψει μία 26 ιντσών ή δεν θα βλέπω τίποτα!
Κυρίως τηλεοπτικό σήμα θα βλέπουμε σε αυτή και στον μέλλον μπορεί καμιά ταινία από media player.....έχω όμως πρόβλημα χώρου....θα μπει στην ντουλάπα και θα ήθελα όσο τον δυνατόν μικρότερη αλλά όχι και να μας βγουν τα μάτια!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Reaction score
4.909
Απάντηση: Καινούργιες τηλεοράσεις!

Κατα την άποψή μου 42αρα ή 46αρα (αν βρεις) plasma, οι οποίες επιπλέον έχουν και καλύτερη τιμή. Για media player πιστευω καλύτερα αυτόνομο
Για την κρεβατοκάμαρα υποχρεωτικά LCD η LED 32 ή 37 ίντσες
Γενικά αν πάρεις μεγαλύτερη απο όσο νομίζεις ότι χρειάζεσαι...δεν θα το μετανοιώσεις, αν πάρεις μικρότερη....θα ψάχνεις να την πουλήσεις!

Reaction score
5.711
Παιδιά καλησπέρα! Φτιάχνω το σπίτι και σε λίγο καιρό πρόκειται να πάρω τηλεόραση αλλά δεν ξέρω τι! LCD ή LED; Πόσες ίντσες;
Η απόσταση θέασης είναι κάτω από 3 μέτρα.......κάτι παραπάνω από τα 2,5 μέτρα! Θέλω να βλέπω τηλεοπτικό πρόγραμμα και ταινείες HD! Τιμή γύρω στα 1000-1500. Και πιο κάτω αν μου κάνει δεν έχω πρόβλημα!
panasonic 50 v20 η καλητερη επιλογη εαν δεν σε ενδιαφερει το 3d . :)

Αξίζει να έχει USB που να αποκωδικοποιεί τις ταινείες AVI,MKV κλπ ή αξίζει περισσότερο να έχω κάποιον media player όπως WD TV Live; Θα την συνδέσω με κάποιον AVR ενισχυτή και θα βάλω και ηχεία 5.1 για να απολαμβάνω τις ταινείες! Επίσης ποιες μάρκες προτείνεται!
οχι δεν αξιζει .

πολυκαλη ιδεα . εαν ειναι και καποιος pioneer ακομα καλητερη !

Κάτι ακόμα .....θέλω να βάλω και μια στην κρεβατοκάμαρα....όχι τόσο ακριβή ή τόσο καλή όσο αυτή του σαλονιού! Η απόσταση εκεί είναι το πολύ 3 μέτρα! Θα με βολέψει μία 26 ιντσών ή δεν θα βλέπω τίποτα!
Κυρίως τηλεοπτικό σήμα θα βλέπουμε σε αυτή και στον μέλλον μπορεί καμιά ταινία από media player.....έχω όμως πρόβλημα χώρου....θα μπει στην ντουλάπα και θα ήθελα όσο τον δυνατόν μικρότερη αλλά όχι και να μας βγουν τα μάτια!
παρε μια οσο μεγαλυτερη χωραει η ντουλαπα ! τοσο απλα .εαν μπορεις προτιμησε πλασμα που εχουν καλητερο τηλεοπτικο σημα .

καθηστερησε οσο μπορεις την αγορα μιας και σε λιγο αλλαζουν τα μοντελα οποτε θα εχεις η καλητερες επιλογες η καλητερες τιμες των υπαρχων μοντελων :126:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.061
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp