Καινούριο σπίτι, καινούρια τηλεόραση.. "ξέρετε από βέσπα;"

Reaction score
2
Καλησπέρα σε όλους, ανακάλυψα το site ψάχνωντας για τηλεόραση. Κοίταξα το φόρουμ, τα προηγούμενα θέματα αλλά μπερδεύτηκα ακόμα πιο πολύ. LCD ή Plasma? Οι μεν δε θέλουν στρώσιμο, οι δε έχουν πρόβλημα με "φιδια". Τί χρησιμεύουν τα 100Hz που γράφετε σε μερικά θέματα;;;

Ο χώρος θέασης είναι 3,5 με 4 μέτρα. Παιχνίδια (PS3, κτλ) καθόλου, dvd λίγα, τη θέλω μόνο για ντοκυμαντέρ (από NOVA) και ποδόσφαιρο. Ψάχνω κάτι σε 37 ίντσες, 40 και 42. Μικρότερη δε θέλω με τίποτα και μεγαλύτερη ξεφεύγουμε σε οικονομικά δεδομένα. Λεφτά εώς 1500-1600 ευρώ...

Καμιά γνώμη;

Reaction score
0
Θα σου έλεγα πλάσμα αλλά το γεγονός ότι βλέπεις πολύ ποδόσφαιρο κάνει επιτακτική την ανάγκη για LCD 100Hz!!!Οπότε Sony 40D3000

Reaction score
0
Θα σου έλεγα πλάσμα αλλά το γεγονός ότι βλέπεις πολύ ποδόσφαιρο κάνει επιτακτική την ανάγκη για LCD 100Hz!!!Οπότε Sony 40D3000
Μα νομίζω ο,τι αν κάποιες τηλεοράσεις δεν είχαν πρόβλημα σε γρήγορες σκηνές, αυτές ήταν οι plasma.

Reaction score
0
Και εγώ νόμιζα ότι ήταν γενικά αποδεκτό ότι οι plasma είναι καλύτερες από τις LCD για ποδόσφαιρο!

Reaction score
7
Ήταν και εξακολουθούν να είναι. Για τις ανάγκες σου χτύπα την Panasonic PX70 ΧΑΛΑΡΑ. Τα φίδια στην συγκεκριμένη είναι ελάχιστα και μπροστά στην Overall άψογη εικόνα της, πιστεψέ με δεν θα σε προβληματίσουν καθόλου.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.856
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss