Καινούριο McLaren F1 το 2010!!!

GTX

Reaction score
39
...ή μάλλον περίπου αφού δεν αναμένεται να είναι τόσο hardcore όσο η F1 αλλά πιο light και σε επιδόσεις αλλά κυρίως σε τιμή, αφού υπολογίζεται οτι θα έχει γύρω στις 150.000 λίρες! Λέτε να γεμίσουμε Mclaren το 2010 :cool_11::cool_11::cool_11:

Η κωδική ονομασία είναι P11 και θα έχει V8, ενώ το Αγγλικό CAR έχει αποκλειστικό άρθρο με φωτογραφίες (για να είμαι ειλικρινής οι φωτογραφίες που έχει το περιοδικό δεν με πείθουν, αυτή κάτω είναι μια από αυτές, δυστυχώς δε βρήκα άλλες online).

Τί λέτε να το ψάξουμε για PowerBuy??? :cool_11::cool_11::cool_11:

Περισσότερα εδώ κι εδώ

Attachments

Reaction score
5
Κινητήρας στο κέντρο, κίνηση πίσω;

Λοιπόν, έφυγα, μεταναστεύω πάλι, έχετε γεια βρυσούλες, πάω πίσω και πιο πέρα...σε 2-3 χρονάκια την έχω! :bravo: :bravo:

Άτιμη κενωνία...

GTX

Reaction score
39
Λοιπόν, έφυγα, μεταναστεύω πάλι, έχετε γεια βρυσούλες, πάω πίσω και πιο πέρα...σε 2-3 χρονάκια την έχω! :bravo: :bravo:

Σώπα ρε συ που να τρέχεις...κάθεσαι εδώ, την βάζεις σε δόσεις στην κάρτα, κάνεις και τη μόστρα σου και άλλωστε το αμάξι είναι λες και είναι φτιαγμένο για τους Ελληνικούς δρόμους :cool_11::cool_11::cool_11:

Δε κάνεις και καμιά ερώτηση προς Αγγλία μεριά αν θα μοιάζει με τις φώτο του Car??;-)

Reaction score
5
Δεν ξέρουν...ακόμα! :-(
Πάντως ο Gordon Murray έχει φύγει, οπότε δεν θα μοιάζει στην F1. Θα δούμε...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.883
Members
38.626
Νεότερο μέλος
silvain