- Reaction score
- 39
Αναμένεται αρκετά πιο φτηνό απο το 885 και απο τις φωτογρφίες φαίνεται πανέμορφο.
http://www.pocket-lint.co.uk/news.php?newsId=1616
http://www.pocket-lint.co.uk/news.php?newsId=1616
Βασικά το κοντρόλ έχει σένσορα κίνησης έτσι ώστε με το που το σηκώσεις να ανάβει, για ευνόητους λόγους ευχρηστίας. Τώρα κάπου μέσα στις ρυθμίσεις του πρέπει να έχει μια επιλογή για απενεργοποίηση αυτής της λειτουργίας, τότε είναι που αποκτά χρησημότητα το κουμπί glow, τότε ανάβει και σβήνει με το glow.Μια απορία: Γιατί αν μείνει πολλή ώρα ακίνητο, μόλις το ακουμπήσουμε ανάβει ο φωτισμός στην οθόνη, χωρίς να πατήσουμε το πλήκρο "Glow";
Sorry δεν είχα δεί τι παίζει στο thread,GTXTC το πήρες τελικά ? (885)
Εντυπώσεις ?![]()
![]()
Εδώ αρχίζουν τα μυστήρια... Ούτε option υπάρχει, ούτε σένσορα κίνησης :shock:Βασικά το κοντρόλ έχει σένσορα κίνησης έτσι ώστε με το που το σηκώσεις να ανάβει, για ευνόητους λόγους ευχρηστίας. Τώρα κάπου μέσα στις ρυθμίσεις του πρέπει να έχει μια επιλογή για απενεργοποίηση αυτής της λειτουργίας, τότε είναι που αποκτά χρησημότητα το κουμπί glow, τότε ανάβει και σβήνει με το glow.Μια απορία: Γιατί αν μείνει πολλή ώρα ακίνητο, μόλις το ακουμπήσουμε ανάβει ο φωτισμός στην οθόνη, χωρίς να πατήσουμε το πλήκρο "Glow";
Καλά πως λες οτι δεν έχει σένσορα κίνησης αφού λες οτι μόλις το ακουμπήσεις ανάβει :?:Εδώ αρχίζουν τα μυστήρια... Ούτε option υπάρχει, ούτε σένσορα κίνησης :shock:Βασικά το κοντρόλ έχει σένσορα κίνησης έτσι ώστε με το που το σηκώσεις να ανάβει, για ευνόητους λόγους ευχρηστίας. Τώρα κάπου μέσα στις ρυθμίσεις του πρέπει να έχει μια επιλογή για απενεργοποίηση αυτής της λειτουργίας, τότε είναι που αποκτά χρησημότητα το κουμπί glow, τότε ανάβει και σβήνει με το glow.Μια απορία: Γιατί αν μείνει πολλή ώρα ακίνητο, μόλις το ακουμπήσουμε ανάβει ο φωτισμός στην οθόνη, χωρίς να πατήσουμε το πλήκρο "Glow";
Λοιπόν του μίλησα λίγο στο MSN και απ'οτι κατάλαβα δεν είσαι μόνος σου. Και του φίλου μου βασικά απ'οτι μου'πε όποτε θέλει ανάβει! Θα του μιλήσω και τηλεφωνικά κάποια στιγμή για να καταλάβω καλύτερα. Έχεις τσεκάρει αν έχει καινούργιο firmware να του βάλεις?Για κάνε μια ερώτηση... Γιατί έχω καταλήξει στο ότι μάλλον το δικό μου είναι δαιμονισμένο![]()