Καιρός ήταν ...

Reaction score
0
Καιρός ήταν ...

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=568550&lngDtrID=244

Για ανάρμοστη συμπεριφορά
Παύθηκε από το Πανεπιστήμιο της Πόλης ο «πολεμοχαρής» πρύτανης Κεμάλ Αλεμντάρογλου

Associated Press
Ο Κεμάλ Αλεμντάρογλου ήταν πρύτανης από τις 31 Δεκεμβρίου 1997
Κωνσταντινούπολη

Απαλλάχθηκε από τα καθήκοντα του πρύτανη του Πανεπιστημίου της Κωνσταντινούπολης ο Κεμάλ Αλεμντάρογλου, γνωστός για τις εμπρηστικές του δηλώσεις σε βάρος της Ελλάδας. Ο πρύτανης είχε υποστηρίξει ότι αξίζει να θυσιαστούν μερικές χιλιάδες Τούρκων για την κατάληψη της Ελλάδας.
Το Συμβούλιο Ανώτατης Εκπαίοδευσης είχε ζητήσει την απόλυση του κ. Αλεμντάρογλου για παρανομίες στην άσκηση των καθηκόντων του, άρνηση να εκτελέσει δικαστικές αποφάσεις και συμπεριφορά που δεν αρμόζει σε ακαδημαϊκό δάσκαλο.
Επιπλέον, η Ένωση Τούρκων Ιατρών είχε απαγορεύσει στον κ. Αλεμντάρογλου την άσκηση του ιατρικού επαγγέλματος γιατί κρίθηκε ένοχος για διακεκριμένη λογοκλοπή και για αντιδεοντολογική και αντισυναδελφική συμπεριφορά.
Ο πρώην πρύτανης που είχε τιμηθεί από διάφορες οργανώσεις «ελληνοτουρκικής φιλίας» έγινε γνωστός στην Ελλάδα, όταν πρόσφατα υποστήριξε στην τουρκική τηλεόραση ότι το τουρκικό έθνος δεν θα διστάσει να θυσιάσει χιλιάδες νέων ανθρώπων για να καταλάβει την Ελλάδα.
news.in.gr, με πληροφορίες από ΑΠΕ

Τ

ΤΑΣΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΑΚΟΣ

Guest
Παντως ηταν ειλικρινης στο θεμα των απωλειων,εκτιμαται οτι τα πρωτα τμηματα επιθεσης σε ενα Ελληνικο νησι θα εχουν απωλειες της ταξης του 95% .Μην μου αναφερετε παλι τα Ιμια, εκει υπηρχε προβλημα ηγεσιας.

Τ

ΤΑΣΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΑΚΟΣ

Guest
Παντως ηταν ειλικρινης στο θεμα των απωλειων,εκτιμαται οτι τα πρωτα τμηματα επιθεσης σε ενα Ελληνικο νησι θα εχουν απωλειες της ταξης του 95% .Μην μου αναφερετε παλι τα Ιμια, εκει υπηρχε προβλημα ηγεσιας.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Τάσο,

Μου εξηγείς ΠΩΣ τα καταφέρνεις και ΟΛΑ τα posts σου τα κάνεις ΔΙΠΛΑ?

Για να τα εμπεδώνουμε καλύτερα εεε? (ή για να αυξάνει το counter??.. :wink: )

Τ

ΤΑΣΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΑΚΟΣ

Guest
Παω για μπονους "μηνυματων"....απλα λαθος χειρισμος,δυστυχως ο λιγος χρονος αλλα και η παρουσια μου και στο..αλλο φορουμ (διπλασιασμος υποχρεωσεων) με υποχρεωνουν να ειμαι αρκετα βιαστικος,εκει οφειλονται και τα καποια ορθογραφικα ή συντακτικα λαθη.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
ΤΑΣΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΑΚΟΣ said:
... απλα λαθος χειρισμος, δυστυχως ο λιγος χρονος αλλα και η παρουσια μου και στο... αλλο φορουμ (διπλασιασμος υποχρεωσεων) με υποχρεωνουν να ειμαι αρκετα βιαστικος,....
Ναι αλλά θα παρεξηγηθεί το άλλο Forum. Πρέπει ΚΑΙ ΕΚΕΙ να τα κάνεις ΔΙΠΛΑ για να κρατάς ίσες αποστάσεις... :wink:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.031
Members
38.523
Νεότερο μέλος
seos