ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
Ιδρυτής
- Reaction score
- 731
Aς πουμε πως ειναι θεμα προβολεα...Μιλάμε για θέμα του προβολέα ή των ρυθμίσεων του;
Μηπως να διαλεξετε την κουρτινα Νο2?:137:Τώρα μου το έκανες δύσκολο.
Άντε καλά. Ο αριστερός είναι DLP και ο δεξιός είναι LCD.
Μήπως ο αρσιτερός έχει αυτόματη ίριδα και χάνει εξαιτίας της αρκετή πληροφορία??
Τη γνώμη μου δεν ήθελες???:137::137:Αυτη την φορα πρεπει να κρατηθω
Οχι,οχι, δεν θα αντιδρασω.
Ναι σας λεω θα το κρατησω μεσα μου.
![]()
Καποια πραγματα ειναι υπερανω ψυχραιμιας:142:
Το "φωτεινομπλε", μην είσαι σίγουρος ότι είναι έτσι ορατό και στο μάτι...Σοβαρά τώρα...
Η δεξιά μου γαίνεται σαν LCD περασμένης γενιάς. Ένα φωτεινομπλε αντί για μαύρο στον Ζ3 θυμάμαι!!
Έχει μοντάρει ο Καφάτος τις photos??? ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!!!:137::137:Το "φωτεινομπλε", μην είσαι σίγουρος ότι είναι έτσι ορατό και στο μάτι...
Λες δηλαδή ότι μπορεί η δεξιά να είναι από κάνα κτήνος αναλογικό; :121:Το "φωτεινομπλε", μην είσαι σίγουρος ότι είναι έτσι ορατό και στο μάτι...
Μπα, δε βλέπεις ότι είναι δίπλα-δίπλα; Που να κατέβει το "κτήνος" από επάνω...Λες δηλαδή ότι μπορεί η δεξιά να είναι από κάνα κτήνος αναλογικό; :121:
:142::142:Μπα, δε βλέπεις ότι είναι δίπλα-δίπλα; Που να κατέβει το "κτήνος" από επάνω...
Πολύ κλειστή ίριδα; Πολύ φιδωτό gamma; Πολύ αέρα στα πανιά του; :137:Για να μην κουραζεστε, και οι δυο ειναι απο LCD προβολεις.
Τι εχει ομως ο ενας που δεν το εχει ο αλλος(τοσο πολυ)?
Μου αρεσει πολυ ο τροπος που σκεφτεσαι:444:Πολύ κλειστή ίριδα; Πολύ φιδωτό gamma; Πολύ αέρα στα πανιά του; :137:
http://www.projectorreviews.com/mitsubishi/hc7000/image.phpNext is a side by side shot, again, HC7000 left, and PT-AE3000U right. This was a fully dark screen, and the HC7000 looks dramatically better. In a case like this, however, the HC7000 is closing the iris more than the Panasonic. Since normal dark scenes don't allow for a drastic shut down of the iris, I would say that under normal viewing of dark scenes, the difference isn't this great. Further, the Panasonic, as reported at the time, was a pre-production unit and does exhibit a bit of hot spotting in the lower left and upper right corners. Another reason why a production PT-AE3000 is likely to be closer to the Mitsubishi in black level performance. Anyway that you figure it, though, the HC7000 comes out ahead, though slightly. Confirming my comments about the iris on a black scene, look at those pause icons in the lower left. Under bright scenes they look the same. Here, the Panasonic is far more overexposed, indicating that it's iris can't, or won't close down as far, on a fully black screen.