Και η Time Warner στα mmorpgs!

Reaction score
5
Ο πρόεδρος της Turbine (Dungeons & Dragons OnLine, Lord of the Rings OnLine) ανακοίνωσεε συνεργασία ύψους $40εκ (!!!) με την Time-Warner και την GGV Capital. Οι δύο εταιρίες θα βάλουν από 20 εκατομμύρια η κάθε μία!

Αυτό σίγουρα θα θέσει νέους κανόνες στο παιχνίδι, αν θέλετε την γνώμη μου. Με τα δύο δυνατά, φρέσκα, ονόματα, το Warhammer Online και το Age of Conan, και με το World of Warcraft να έχει σπάσει κάθε ρεκόρ και να συνεχίζει ακάθεκτο, μία τέτοια επένδυση δεν μπορεί να είναι στα τυφλά.

Η Turbine κάτι ετοιμάζει και να είστε σίγουροι γι'αυτό. Δεν νομίζω ότι κάποιος θα έβαζε 40 εκατομμυριάκια μόνο και μόνο για να έχει η εταιρία λεφτά να βγάζει Patches και Updates για τα δύο παιχνίδια που έχουν ήδη στην αγορά :126:

Η συνέντευξη του προέδρου της Turbine, Jim Crowley, εδω!

Reaction score
7
Προβλέπω ναυάγιο...Με 3 steaming hot mmo δεν μπορεί να μπεί στην αγορά έτσι ξαφνικά...
Και αν υπολογίσουμε ότι τα ήδη υπάρχοντα mmo που έχει βγάλει τα παίζουν 3 και ο κούκος,
εγώ δεν θα ήμουν αισιόδοξος για την επένδυση. Εδώ και το Warhammer ακόμα δεν ξέρουν πως θα τα πάει...

Reaction score
5
Μπορώ να σου πω εγώ πως θα πάει το Warhammer αλλά θα πείτε ότι γίνομαι κακός με το WoW και το Conan :116:

Reaction score
7
Αν βγεί και πάει καλά όλα ωραία και καλά...
¨Αμα βγεί όμως το Wrath of the Lich King...Εκεί θα γίνει πάρτυ

Reaction score
5
Μάριε, το Warhammer, μέχρι στιγμής, έχει ξεπεράσει κατα πολύ, ότι έχω παίξει μέχρι σήμερα. Και αυτό το λέω και το εννοώ. Βέβαια δεν τα έχουμε δει όλα να δουλεύουν τελείως αλλά μην ξεχνάμε, είναι ακόμα beta.

Το τι θα κυκλοφορήσει μετά, δεν ξέρω. Πάντως η Turbine θα πρέπει να ετοιμάζει κάτι πολύ καλό. Τι θα είναι αυτό; Φαντάζομαι δεν θα αργήσουμε να δούμε!

Reaction score
7
Αν πιάσει το Warhammer θα είναι επειδή έδινε φαί στον κόσμο σιγά σιγά και άρχισε να μεγαλώνει το hype γύρω από αυτό.Αυτή για μένα είναι σωστή στρατηγική...
Δεν ξέρω πόσοι θα φύγουν από το WoW για War ή Conan αλλά αυτό που μπορώ να προβλέψω είναι ότι σχεδόν όλοι θα γυρίσουν για το expansion...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.306
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale