Και κάνει ένα τσαφ.....

Reaction score
6
.... και και πέθανε..... !!!!!

Ο λόγος για την LG 32LD450. Τριών μηνών τηλεόραση.

Εκεί που έβλεπα κανονικά χαλαρός τηλεόραση, κάνει ένα τσαφ (ακούστηκε κι όλας από την TV) και πέφτει ο γενικός. Τη βγάζω από την πρίζα, τον ξανανεβάζω, βάζω την TV στην πρίζα πάλι και ω τι έκπληξη..... η TV δεν ξανάναψε.

Ευτυχώς είναι αγορασμένη από εδώ από το κατάστημα Κολομβούνης. Θα του την πάω αύριο μαζί με την απόδειξη αγοράς. Και φυσικά θα ζητήσω ή αντικατάσταση ή επισκευή (η τελευταία μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα αλλιώς θα έχουμε διάφορα χαριτωμένα).

Ευκαιρία να τεστάρουμε την εγγύηση βάσει όλων εκείνων που συζητούσαμε στα νήματα τώρα τελευταία.

Θα σας κρατώ ενήμερους για την εξέλιξη.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.040
Απάντηση: Και κάνει ένα τσαφ.....

Μήπως έβλεπες τα 6 γκολ του Ολυμπιακού και ''χάζεψε'' μέχρι και η τηλεόραση;:136:

Reaction score
1

Τι γίνεται ρε σεις ; Πολλές LG πεθαίνουν τώρα τελευταία !!! Μην ανησυχείς πάντως θα στην αντικαταστήσουν αμέσως είναι η πολιτική τους τέτοια, πάρε ένα τηλέφωνο πρωϊ πρωϊ στην LG πριν πας στο κατάστημα, μάλλον θα σου κλείσουν ραντεβού να στείλουν κάποιον να την πάρει και να σου φέρουν άλλη, έτσι είχαν κάνει με το BD player που είχα, και δεν βγήκα καθόλου από το σπίτι :116:

Καλού κακού πάρε και ένα πολύμπριζο με ασφάλεια της Crystal Audio να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Reaction score
6
Τι να πω βρε Γιώργο.
Κανονικά έβλεπα μια ταινία από κανάλι και έπαθε blackout.
Δηλαδή και που να έβλεπα καμιά ανώτερη διάκριση του Ελληνικού διασυλλογικού ποδοσφαίρου όπως τις διακρίσεις του Παναθηναικού στην Ευρώπη. Εκεί θα έλιωνε μάλλον η TV..... :116:

Μα τι στα κομμάτια, βαριούνται να φτιάξουν σωστές τηλεοράσεις; Τσαφ έκανε και έβαλε αυτογκόλ. :142:

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Και κάνει ένα τσαφ.....

Τι γίνεται ρε σεις ; Πολλές LG πεθαίνουν τώρα τελευταία !!! Μην ανησυχείς πάντως θα στην αντικαταστήσουν αμέσως είναι η πολιτική τους τέτοια, πάρε ένα τηλέφωνο πρωϊ πρωϊ στην LG πριν πας στο κατάστημα, μάλλον θα σου κλείσουν ραντεβού να στείλουν κάποιον να την πάρει και να σου φέρουν άλλη, έτσι είχαν κάνει με το BD player που είχα, και δεν βγήκα καθόλου από το σπίτι :116:

Καλού κακού πάρε και ένα πολύμπριζο με ασφάλεια της Crystal Audio να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Ωπ, καλή ιδέα αυτή. Λες να πάρω κατ' ευθείαν; Έρχονται; Θα μου πεις το πολύ πολύ να μου ζητήσουν το serial number. Σωστός Mad Pax. Thanks!

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Και κάνει ένα τσαφ.....

Ωπ, καλή ιδέα αυτή. Λες να πάρω κατ' ευθείαν; Έρχονται; Θα μου πεις το πολύ πολύ να μου ζητήσουν το serial number. Σωστός Mad Pax. Thanks!
Φυσικά και να πάρεις κατευθείαν, θα δείς, θα σου κλείσουν ραντεβού να περάσουν από τον χώρο σου το τηλέφωνο είναι στο manual της τηλεόρασης 801 11 200 900 έτσι είχε γίνει και με την περίπτωσή μου το περιγράφω εδώ http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?91059-Παρελήφθει-LG-BD-570-Ερωτήσεις-Σχόλια/page12 από το ποστ 119 και μετά...μόνο να έχεις την απόδειξη αγοράς έτοιμη να τους την δώσεις !

Reaction score
6
Την έχω την απόδειξη. Κανονικά.

Άμα είναι έτσι όπως τα λες MadPax, ωραία! Θα τους κεράσω και πτι φουρ.... :116:

Ένας από τους λόγους που διάλεξα LG (για δεύτερη φορά, έχω και άλλη μία 42LH5000 στο σαλόνι) ήταν αυτά που διάβαζα για το service της LG.
Ελπίζω να δικαιωθώ, και να μην κάθομαι αναγκαστικά στον καναπέ (abcd ακούει; :136:) για να δω τηλεόραση.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Και κάνει ένα τσαφ.....

Άμα είναι έτσι όπως τα λες MadPax, ωραία! Θα τους κεράσω και πτι φουρ.... :116:

Μωρέ κι εγώ θεσμένος ήμουν από τη χαρά μου με τέτοια εξυπηρέτηση που είχα, αλλά που να ξέρω ο έρμος ότι το player ήταν μπάζο :142:

Τους βγάζω το καπέλο πάντως σε τέτοια θέματα.Περιμένω νέα !

Reaction score
6
ΟΚ, μόλις μίλησα με LG.
Εντός 24 ωρών θα με καλέσουνε για να μου πούνε πότε θα περάσουν.
Μου είπαν ότι χρειάζεται να έχω μαζί μου μόνο την απόδειξη αγοράς.

Οπότε αναμένω. Για να δούμε τι θα δούμε.... .

Reaction score
1

Ωραίοί ! Είδες που στο είπα ; ! Σε αυτά είναι άψογη η LG.

Reaction score
4

αψογη...
Να μην καιγόντουσαν και να μην έλειωναν κιόλας.....

Reaction score
6
Λοιπόν, ακριβώς 24 ώρες μετά με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν τι ώρα θα περάσουν να την πάρουν. Απλά τους είπα να έρθουν αύριο και όχι σήμερα που δεν γινόταν από πλευράς μου.

Μέχρι στιγμής όλα σύμφωνα με αυτά που μου είπαν.

Reaction score
6
Ήρθαν, την έβαλαν στην πρίζα, είδαν ότι δεν άναβε, πήραν αντίγραφο της απόδειξης, άφησαν ένα χαρτί και είπαν από βδομάδα θα είναι έτοιμη. Δεν ήμουν σπίτι για να ρωτήσω τι εννοούν ακριβώς αλλά υποθέτω πως εννοούν επισκευή.

Δεν έβγαλε και την παρέλαση η άτιμη.... :143:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.426
Απάντηση: Re: Και κάνει ένα τσαφ.....

Ποιο μοντελο LG ειναι αν θυμασαι?
edit sorry το ειδα!!!

Reaction score
6
Το λοιπό....

Ευπειθώς αναφέρω ότι η TV μου επιστράφηκε επισκευασμένη και δουλεύει ΟΚ.
Κανονικά θα είχε επιστραφεί νωρίτερα γιατί εγώ τους είχα πει να έρθουν να την πάρουν μια μέρα αργότερα απ' ό,τι μου είπανε, καθώς και να μου τη φέρουν μια μέρα αργότερα απ' ό,τι μου είπανε. Έπεσε και η αργία της Παρασκευής που πέρασε, οπότε μία εβδομάδα και μια μέρα πήρε η όλη φάση.

Η βλάβη όπως αναφέρει το χαρτί του σέρβις ήταν στην πλακέτα τροφοδοσίας. "Επισκευή πλακέτας τροφοδοσίας" για την ακρίβεια.

Αυτά. Ευτυχώς που την αγόρασα από Ελλάδα. Ποιος ξέρει πόσο θα έτρεχα άμα η αγορά ήταν παραεισαγωγή.

Reaction score
1

Και ήθελα να ρωτήσω σήμερα πως πάει το θέμα.Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν ! Είδες που στο έλεγα ; Και δεν βγήκες καθόλου από το σπίτι ! Η LG παίζει χωρίς αντίπαλο σε αυτά τα θέμα...

Reaction score
249

εγω που ειμαι επαρχια ομως αμα μου χαλασει η τηλεοραση θα ερθουν να την παρουν;

Reaction score
0

εγω που ειμαι επαρχια ομως αμα μου χαλασει η τηλεοραση θα ερθουν να την παρουν;
ναι! η LG έχει στήσει ένα καλό δίκτυο τεχνικών σε όλη την Ελλάδα, και σίγουρα θα εξυπηρετήσουν και εσένα όπου και αν είσαι. Αρκέι η τηλεόρασή σου να μην είναι κάτω των 24". Σε τέτοιες περιπτώσεις "φορητων" συσκευών, πάει ο πελάτης στο σερβις.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.032
Members
38.523
Νεότερο μέλος
seos