Και νεα δυσαρεστη αλλαγη στο play.com

Reaction score
786
Οπως διαβαζω στο Insomnia το Play εχει θεσει πλεον ως οριο παραγγελιων απο Ελλαδα το ποσο των 45 €...

GTX

Reaction score
39
Ε καλά δεν είναι και τόσο δυσάρεστο.
Ηλεκτρονικά και άλλα εκτός απο DVDs και παιχνίδια έτσι κι αλλιώς δεν έστελνε. Άρα πέρα απο κάποια ακριβά dvd boxsets όλα τα άλλα παραμένουν στη διαθεσή μας αφού φαντάζομαι δε σε εμποδίζει σε τίποτα να κάνεις 2-3 παραγγελίες.

GTX

Reaction score
39
Άκυρο.
Σκεφτόμουνα σε λίρες και όχι σε ευρώ.
Είναι πολλά αυτά που έχουν πάνω απο 45 ευρώ :? :? :?

VG

Reaction score
0
Δηλαδη θελουν να παιρνουμε μονο οτι ειναι σε καλη τιμη, σκεφτονται την τσεπη μας :p

Reaction score
5
Όχι. Προφανώς έφαγαν φέσια από κάποιους επιτήδειους συμπολίτες μας, και σου λένε "δεν πα να γ@@#%%# αυτοί οι κουτοπονηροέλληνες". Πληρώστε τώρα ακριβότερα από αλλού...

GTX

Reaction score
39
Δεν έχεις κι άδικο Άκη αλλά παίζει και το άλλο. Το play και όλα τα αντίστοιχα ιντερνετομάγαζα όταν χαθεί στο ταχυδρομίο μια παραγγελία δε το πολυσκέφτονται για να σου την ξαναστείλουν οπως είμαι σίγουρος οτι ξέρεις, βάλε και οτι το play στέλνει με απλό ταχυδρομείο πάντα χωρίς να είναι συστημένα, βάλε και την αξιοπιστία των Ελληνικών ταχυδρομίων. ε δε θα έχουν διπλοστείλει και λίγες παραγγελίες στην Ελλάδα :wink:

Reaction score
14
ΑΝ είπαν έτσι, τότε να πάνε να.... :p :p :p

Βέβαια, σαφώς δεν είναι έτσι γιατί θα έπρεπε να είχαν αποκλείσει όλο το κόσμο.

Reaction score
7
Δεν ειναι κατι καινουριο... 8)

Αυτη ειναι η απαντηση τους στις Thu 5/8/2004 5:17 PM

Dear Customer,

Thank you for your email.

If you are ordering items in Euros, the limit for delivering to Greece is €45.00 (30£).

We hope that this information helps.

Kind regards,

Email Support Team

Play
Παντως το The Return Of The King: Collector's Box Set (Ltd. Edition) (The Lord Of The Rings) (5 Discs) (Region 2 DVD)
£33.99
Posted: 10/12/2004
το ειχαν στειλει κανονικα.....

Επισης απο τις 106 παραγγελιες μου εχουν ερθει ολες χωρις να χαθει καμια....
Μια μονο ειχε καθυστερησει καμια 12αρια μερες αλλα τελικα και για καποιο λογο ειχε περασει και απο τα ταχυδρομεια της Γερμανιας....
Dear George

Thank you for your email

We are sorry to hear that you have not yet received your order for the above

We aim to deliver items within 3-5 working days, but as the postal service does vary in each area this process can sometimes take longer.
It is fairly common for items to arrive a few days apart, even if they were posted at the same time, so it is likely that your order will still arrive within the next few days

Our policy states that we need to allow 14 days from the date of dispatch before we can consider an item as lost. Please contact us again if you do not receive your order by 28th October and we will be happy to rectify the matter.

Please accept our sincerest apologies for any inconvenience this may have caused you and thank you for your patience and valued custom.

Kind regards

Play

Φυσικα μενω σε μονοκατοικια, ο ταχυδρομος μας εχει καλους πελατες καθημερινα κλπ...

VG

Reaction score
0
Προσωπικα μια φορα που πηρα,ηρθε συστημενο και αρκετα γρηγορα.

GTX

Reaction score
39
Προσωπικά έχω παραγγείλει πάρα πολλές φορές απο το play απο τότε που πρωτοάνοιξε και ήμουν ακόμα Αγγλία.
Έχουν χαθεί παραγγελίες μου και εδώ και στην Αγγλία. Βέβαια και στις 2 περιπτώσεις ήταν σε πολυκατοικία και στην Ελλάδα ειδικά 2 φορές έχω χάσει και λογαριασμό της ΔΕΗ και του ΟΤΕ, μπορεί να είναι ξαχασιάρης ο ταχυδρόμος μου :shock: :D

Πάντως το Play οτι χωράει σε φάκελο σίγουρα δεν το στέλνει συστημένο, πώς άλλωστε θα τους βγεί και φτηνό το κόστος??

Reaction score
786
Συστημενο απο play?! Περιεργο... Οι τρεις extended "αρχοντες" που εκαναν (τοτε) ενα σωρο λεφτα και ηταν σε τεραστιο πακετο, μου ειχαν ερθει κανονικα με απλο ταχυδρομειο. Το ιδιο και το Lost S1 προσφατα, που ηταν σχετικα φθηνο αλλα ειχε ακομα μεγαλυτερο πακετο.

Μηπως απλα ο ταχυδρομος ηταν πολυ υπευθυνος ως επαγγελματιας?

Reaction score
5
Εμένα μου έρχονται συχνά από Αμερική, Καναδά και Αγγλία με απλό ταχυδρομείο, και δεν έχω χάσει τίποτα. Ίσα ίσα που αν είναι μεγάλο πακέτο το κρατάνε και μου αφήνουν χαρτάκι να το συλλέξω την επόμενη μέρα.
Εδώ πήρα ηχεία από Αμερική και μου ήρθαν γρήγορα και ανέπαφα...

Reaction score
7
Μπρούτζος Θεμιστοκλής said:
Οι τρεις extended "αρχοντες" που εκαναν (τοτε) ενα σωρο λεφτα και ηταν σε τεραστιο πακετο, μου ειχαν ερθει κανονικα με απλο ταχυδρομειο.
Ειχαν ομως tracking number..

Reaction score
14
το Play.com μου έκανε εντύπωση ότι μια παραγγελία 8 DVD 5 λίρες το καθένα, ¨ηρθαν όλα με ξεχωριστή αποστολή. 8 φακελάκια!!!

Τα ταχυδρομικά πρέπει να ήταν 3.5 λίρες το καθένα + 50 πένες για το jiffy envelope, τι έβγαλαν? 1 λίρα στο κάθε DVD???

Μαλλον ξύπνησαν!

Χαμηλές αρχικές τιμές για να φτιάξουν clientelle και μετά βαράτε αλύπητα!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.891
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης