Και το Warhammer 40k στο τραπέζι για MMO!

Reaction score
5
Η ΕΑ, ακομα δεν κυκλοφόρησε το Warhammer OnLine, σκέφτεται ήδη το επόμενο mmorpg της. Αφου έκαναν μια μικρή επέκταση στο συμβόλαιο με το Games Workshop (εταιρία που δημιούργησε τις επιτραπέζιες εκδόσεις των Warhammer, Warhammer 40k αλλα και πλήθος άλλων επιτραπέζιων παιχνιδιών) ανέλαβαν πλέον και την ανάπτυξη του Warhammer 40k.

Το παιχνίδι βασίζεται στους ίδιους κανονες περιπου με το Warhammer αλλα αλλάζει η εποχη καθώς αναφέρεται σε μελλοντικές μάχες.

Η όλη κίνηση έγινε μόλις την προηγούμενη εβδομάδα αλλα η ΕΑ μάλλον διάλεξε να το βγάλει κατευθείαν στην δημοσιότητα και κατα την ταπεινή μου άποψη μαλλον θελει έτσι να δειξει τις επιθετικές της διαθέσεις για να πάρει ενα καλό κομμάτι απο την πίτα των mmorpgs.

Θα καταφέρει όμως να κερδίσει ενα καλό κομμάτι απο το WoW, οι χρήστες του οποίου ειναι απογοητευμένοι απο το expansion της Blizzard κατα ενα μεγάλο ποσοστό;

Σίγουρα η Mythic, η εταιρία που έβγαλε και το Dark Age of Camelot και εξαγοράστηκε απο την ΕΑ πρόσφατα, ειναι μια εταιρία που ξέρει να κανει επιτυχημένα MMOs αλλα και να τα διαλύει για πλάκα (Το DAoC καταστράφηκε με το πιο πολυδιαφημισμένο, ίσως, expansion του DAoC, το Trials Of Atlantis). Εχουνα αποκτήσει την γνώση και την εμπιρεία ομως ωστε να μην ξανακάνουν τα ίδια λάθη;

Ελπίζω πως ναι!

Time will tell. Fall is near

War is coming!

Reaction score
0
Θα καταφέρει όμως να κερδίσει ενα καλό κομμάτι απο το WoW, οι χρήστες του οποίου ειναι απογοητευμένοι απο το expansion της Blizzard κατα ενα μεγάλο ποσοστό;
Reg αυτο που το στηριζεις ??
Oλο blood elves βλεπω και 70 lvl (ding,ding) :happy_9:
Ισως οι παλιοι παιχτες που ειχαν 60ρησει να βαρεθηκαν πλεον.
δεν ξερω.
Ποια ειναι η γνωμη σου???

Reaction score
5
Ποια ειναι η γνώμη μου για το WoW;;;

Απλα πράματα : καταπληκτικό παιχνίδι για αρχάριους στα mmo. μέχρι εκει. Για τους hardcore δεν ειναι. και το λέω αυτό ως hardcore mmorpg gamer ^_^

Πίστεψε με. Με όσους εχω μιλήσει το expansion του WoW δεν άξιζε τα λεφτά του. Τέτοια expansions η Mythic τα έδινε δωρεάν στο DAoC. Οταν πλήρωνες expansion σου αλλαζε όλο το παιχνίδι.

Βέβαια δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τα 2 παιχνίδια. διαφορετικός προσανατολισμός, διαφορετική λογική, διαφορετικά τα πάντα.

Το WoW "εκλεψε" στοιχεία απο το Ultima OnLine, απο το DAoC, απο το Everquest αλλα δεν τα δούλεψε όσο θα μπορούσε/έπρεπε. Τα έβαλε στον "μετριο" βαθμό τους.

Ακόμα και ο κολλητός μου (lvl 64 atm) παίζει γιατι πολύ απλά δεν υπάρχει κατι καλύτερο στον χώρο αυτή τη στιγμή. περιμένουμε το Warhammer να δούμε.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.211
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney