Κακη συγκλιση παντου?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Θυμαστε ποσες φορες εχουμε συζητησει για τις πιθανοτητες κακης συγκλισης σε SXRD και LCD προβολεις,ετσι δεν ειναι?
Παρομοιες συζητησεις εχουν λαβει χωρα σε πολλα φορουμ ανα την υφηλιο.
Εχω παρατηρησει ομως πως οι συζητησεις για αποκλιση σε τριτσιπικους DLP ειναι εως και ανυπαρκτες.

Γιατι αυτο?

1)Πιστευετε πως δεν γινονται συζητησεις επανω σε αυτο το καυτο θεμα λογω του μικρου αριθμου τριτσιπικων DLP που εχουν κυκλοφορησει -αλλα και του υψηλου κοστους αυτων- πραγμα που συνεπαγεται πως πολλοι πιο λιγοι αγοραστες θα εχουν την δυνατοτητα να συζητησουν απο οτι οι αντιστοιχοι σε LCD και SXRD?

2)Πιστευετε πως στους DLP τριτσιοιυς προβολεις η αποκλιση δεν ειναι τοσο μεγαλη/δεν υπαρχει καθολου/δεν ειναι εμφανης?

Σας ακουω...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
310
Απάντηση: Re: Κακη συγκλιση παντου?

Ας μας απαντήσει κάποιος που έχει τρίτσιπο DLP... :mrgreen:

(σιγά μη βρεθεί)
αυτό ήθελα να εξηγήσω στον γέρο-Ανδρέα χθες βράδυ αλλά είχα κι άλλες δουλειές. Πρόβλημα σύγκλισης σε DLP μπορεί να έχουμε μόνο σε 3chip. Σε μονότσιπο δεν υφίσταται κάτι τέτοιο. Με τι να συγκλίνει το chip με τον εαυτό του;

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Νομιζω πως απο το πρωτο μου μηνυμα ειναι σαφες πως αναφερομαι σε τριτσιπικους DLP και μονο.
Εαν δεν ειναι ξεκαθαρο τοτε...mea culpa:oops:

Reaction score
225
Ανδρεα μου, καπου σε μια γωνια στο σκοτεινο θαλαμο της ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗΣ, υπηρχε ξεχασμενος ο Infocus 777, ενας εξαιρετικος τριτσιπικος προβολεας.Ξεσκονισε τον, βαλτον στην πριζα, και ιδου η Ροδος, να και το πηδημα.

Reaction score
164
Λογικό είναι να μην ακούγεται το πρόβλημα, που θεωρητικά, πρέπει να είναι υπαρκτό. Πόσοι έχουν τρίτσιπους DLP; Ελάχιστοι.
Έχετε ακούσει ποτέ προβλήματα που βγάζουν οι Ferrari;

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Ανδρεα μου, καπου σε μια γωνια στο σκοτεινο θαλαμο της ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗΣ, υπηρχε ξεχασμενος ο Infocus 777, ενας εξαιρετικος τριτσιπικος προβολεας.Ξεσκονισε τον, βαλτον στην πριζα, και ιδου η Ροδος, να και το πηδημα.
Mα βρε συ Κωστα μου, εγω ξερω τι βγαζει ο 777.
Σκοπος ειναι να το μαθουν και οι υπολοιποι αλλα κυριως να μπορεσουμε να εξηγησουμε το γιατι.:smoking:

Reaction score
15.548
Απάντηση: Κακη συγκλιση παντου?

Πιστευω οτι λογο τεχνολογιας τα dlp ειναι καλυτερα....
Βεβαια εναν τριτσιπο dlp marantz που ειχα δει πριν 2 χρονια ηταν για κλαματα....χειροτερος και απο τον perl ηταν αν θυμαμε καλα...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.692
Members
38.733
Νεότερο μέλος
partis