Καλησπέρα... άλλος ένας για βοήθεια...

Reaction score
0
Καλώς σας βρήκα!... είμαι άλλος ένας απεγνωσμένος υποψήφιος αγοραστής τηλεόρασης TFT/LCD... δεν είμαι καθόλου καλός στισ αποφάσεις τέτοιου είδους... άρχισα να κοιτάω για 32άρα, το γύρισα στην 37άρα και κατέληξα να χαζεύω μέχρι και 40άρες... ό, τι να 'ναι δηλαδή... είμαι άσχετος με το αντικείμενο και έχς χάσει την μπάλα...

Σκοπός μου είναι να τη βάλω σε μέρος στο οποίο θα παρακολουθώ από τα 3,5 μέτρα περίπου... αργότερα ίσως πάει και πιο μακριά...

Κλίνω περισσότερο προς τις εξής:

LG 37LF75/76 (76 μάλλον, το κόκκινο σπάει τη μονοτονία)

Toshiba Regza 37Z3030DG

Γνωστές για πολλούς από εσάς... Η Toshiba παίζει στα 100Hz, αλλά ανεβαίνει και 400 ευρώ περίπου... και έχει και κοντράστ 6500:1, όταν η LG έχει 10000:1... (όσο για το response time της πρώτης είδα κάπου για 6 ms, για τη 2η δεν ξέρω)...

Ζητώ μία χείρα βοηθείας για να επιλέξω γενικώς... αν έχει κάποιος να προτείνει και κάποια άλλη (ακόμη και σε άλλες ίντσες)...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Reaction score
0
Απάντηση: Καλησπέρα... άλλος ένας για βοήθεια...

Καλώς σας βρήκα!... είμαι άλλος ένας απεγνωσμένος υποψήφιος αγοραστής τηλεόρασης TFT/LCD... δεν είμαι καθόλου καλός στισ αποφάσεις τέτοιου είδους... άρχισα να κοιτάω για 32άρα, το γύρισα στην 37άρα και κατέληξα να χαζεύω μέχρι και 40άρες... ό, τι να 'ναι δηλαδή... είμαι άσχετος με το αντικείμενο και έχς χάσει την μπάλα...

Σκοπός μου είναι να τη βάλω σε μέρος στο οποίο θα παρακολουθώ από τα 3,5 μέτρα περίπου... αργότερα ίσως πάει και πιο μακριά...

Κλίνω περισσότερο προς τις εξής:

LG 37LF75/76 (76 μάλλον, το κόκκινο σπάει τη μονοτονία)

Toshiba Regza 37Z3030DG

Γνωστές για πολλούς από εσάς... Η Toshiba παίζει στα 100Hz, αλλά ανεβαίνει και 400 ευρώ περίπου... και έχει και κοντράστ 6500:1, όταν η LG έχει 10000:1... (όσο για το response time της πρώτης είδα κάπου για 6 ms, για τη 2η δεν ξέρω)...

Ζητώ μία χείρα βοηθείας για να επιλέξω γενικώς... αν έχει κάποιος να προτείνει και κάποια άλλη (ακόμη και σε άλλες ίντσες)...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Κατ' αρχήν καλώς ήλθες στο site!:happy_4:

Πριν σου προτείνω ο,τιδήποτε, θα ήταν χρήσιμο να μας δώσεις την πληρο φορία πόσο χρήματα είσαι διατεθειμένος να δώσεις γι αυτή την αγορά...

α. Σε αυτή την απόσταση, βάζεις ΑΝΕΤΑ και 42''... αλλά και 37'' δεν είναι άσχημα... καθόλου.

β. Ούτε και μεις... (δεν αναφέρεται και με βάζει σε σκέψεις..):-?

Για την συγκεκριμένη LG έχω πει και αλλού (και άλλοι επίσης).. value for money:cool_4:

περιμένω να ακούσω το budjet σου! :happy_4:

Reaction score
3
Απάντηση: Καλησπέρα... άλλος ένας για βοήθεια...

Καλώς ήρθες.
Και όπως το έχω ξαναπεί και σε άλλο μέλος που ρωτούσε για TV, συνάδελφός μου που έχει αυτή την LG είναι πάρα πολύ ευχαριστημένος.

Reaction score
0
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις...

α. Για το μπάτζετ... χμμμ... το χιλιαρικο της LG το δίνω... το θέμα είναι πως αν για κανένα 300-400αρι παραπάνω πάρω κάτι αρκετά καλύτερο, τότε ίσως πρέπει να το δώσω (??????)... όπως διάβασα και αλλού, θα πάρω την τηλεόραση και θα την κρατήσω για αρκετό καιρό εκτός απροόπτου, δεν τη θέλω για 1-2 χρόνια...

β. Ναι, όντως έχω διαβάσει τα πολλά θετικά σχόλια για την LG, αλλά μου έχει κολλήσει στο μυαλό η χρησιμότητα των 100Hz, τα οποία δεν τα έχει... είναι σημαντικό να παίζει η εικόνα στα 100???

Τρελλό μπλέξιμο... πραγματικά...

Reaction score
0

α. Για το μπάτζετ... χμμμ... το χιλιαρικο της LG το δίνω... το θέμα είναι πως αν για κανένα 300-400αρι παραπάνω πάρω κάτι αρκετά καλύτερο, τότε ίσως πρέπει να το δώσω (??????)... όπως διάβασα και αλλού, θα πάρω την τηλεόραση και θα την κρατήσω για αρκετό καιρό εκτός απροόπτου, δεν τη θέλω για 1-2 χρόνια...

β. Ναι, όντως έχω διαβάσει τα πολλά θετικά σχόλια για την LG, αλλά μου έχει κολλήσει στο μυαλό η χρησιμότητα των 100Hz, τα οποία δεν τα έχει... είναι σημαντικό να παίζει η εικόνα στα 100???

Γειααα...
α. 99% ό,τι πλερώνεις παίρνεις...
β. Ό,τι παραπάνω έχει τόσο το καλύτερο...

Χαλάρωσε ψάξε - ρώτα και μην ξεχνάς : Στην τεχνολογία ο χρόνος είναι ο καλύτερος φίλος. (...και εχθρός χιχιχιχι)!:prof:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Καλησπέρα... άλλος ένας για βοήθεια...

α. Ο καθείς με το βαλάντιό του.....

πάντως μια πολύ καλή πρόταση της Sony στα 40'' στα 1.349..
http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1046322

και μια 40'' της Samsung ...1.356,60 :happy_9: (προτείνεται)

http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=9015&catid=392

και τέλος η 42άρα της LG στα 1.298
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169311

όλες στα 8ms...

και ένα πακέτο για Sharp Aquos στα 40'' + Χbox στα 1.599 (στα 6 ms)
http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1034154

β. Κανείς από μας νομίζω ότι παίρνει TV για 2 χρόνια... για μια 10ετία τουλάχιστον..
γ. Για τα 100 Ηz έχω ξαναγράψει... μάλλον αντιστοιχεί στο response time του πάνελ (oι...100άρες έχουν 3-4 ms)...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.662
Members
38.587
Νεότερο μέλος
stratos.april