Καλησπερα....μια βοηθεια!!!

Reaction score
0
Χαιρετω ολα τα μελη του forum ειμαι νεος εδω ειναι το πρωτο μου ποστ.....αλλα βλεπω οτι ολοι λιγο πολυ ειστε ψαγμενοι....οποτε και εγω με την σειρα μου για να αποκτησω λιγη γνωση ρωταω τους ειδικους.

Ενδιαφερομαι για αγορα τβ tft την οποια περα απο ολες ας το πω στανταρ λειτουργιες θελω να την χρεισημοποιησω και για οθονη υπολογιστη....οποτε η αναλυση ειναι ο πρωτος και σημαντικοτερος λογος για να επιλεξω καποια....και εδω ζηταω την βοηθεια σας η καλητερα τις προτασεις σας.

Ευχαρηστω.

Reaction score
3
Απάντηση: Καλησπερα....μια βοηθεια!!!

Κατ' αρχήν, καλωσόρισες στην παρέα μας.
Απ΄οτι καταλαβαίνω η χρήση της συσκευής θα είναι βασικά για τηλεόραση και συμπληρωματικά για Η/Υ.
Κι αφού λες ότι η ανάλυση είναι το πρώτο κριτήριο, μήπως πρέπει να σκεφτείς την αγορά ενός μόνιτορ κι ενός εξωτερικού δέκτη.
Για μόνιτορ μπορείς να δεις κι εδώ: http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=34712&highlight=monitors.
Πάντως να ξέρεις ότι την ανάλυση της οθόνης σου δεν θα την απολαύσεις ποτέ σε σχέση με την ανάλυση που δίνει το τηλεοπτικό σήμα.
Οπότε σκέψου σε τι ποσοστό θα την χρησιμοποιείς σαν TV και σε τι ποσοστό ως monitor για Η/Υ.
Αυτά από μένα, σίγουρα θα σε βοηθήσουν κι άλλα μέλη που θα έχουν κάτι ανάλογο.
Και πάλι καλωσόρισες.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Χαιρετω ολα τα μελη του forum ειμαι νεος εδω ειναι το πρωτο μου ποστ.....αλλα βλεπω οτι ολοι λιγο πολυ ειστε ψαγμενοι....οποτε και εγω με την σειρα μου για να αποκτησω λιγη γνωση ρωταω τους ειδικους.

Ενδιαφερομαι για αγορα τβ tft την οποια περα απο ολες ας το πω στανταρ λειτουργιες θελω να την χρεισημοποιησω και για οθονη υπολογιστη....οποτε η αναλυση ειναι ο πρωτος και σημαντικοτερος λογος για να επιλεξω καποια....και εδω ζηταω την βοηθεια σας η καλητερα τις προτασεις σας.

Ευχαρηστω.
Στις πόσες ίντζες;;;

Οι περισσότερες τηλεοράσεις από τις 37 ίντζες και πάνω ανάλυσης 1080p μπορούν να διαχειριστούν το σήμα από pc χωρίς overscan/underscan και ουσιαστικά μετατρέπονται σε monitor...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.891
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης