- Reaction score
- 248
Έχω μια απορία: Εφόσον η λάμπα του κάθε προβολέα χάνει σε φωτεινότητα με το πέρασμα του χρόνου, ξαναχρειάζεται καλιμπράρισμα ο προβολέας, ή αρκεί μία αύξηση της φωτεινότητάς του από το μενού?
Αυτό.ξαναχρειάζεται καλιμπράρισμα
Ένα γνωστό πρόβλημα στους jvc είναι ότι το gamma με τον καιρό...πέφτει.Στα Ελληνικά;
Ενδιαφέρομαι...
Αν τον πετάξω στο χαντάκι φτιάχνει; Ή θέλει μπαλκόνι;;;Στους sony αφήστε το καλύτερα.
Αν είχαν λύσει το πρόβλημα του μαύρου, οι DLP θα ήταν μονόδρομος. Για μεσοχαμηλού κόστους προβολείς, εννοώ….Αλλιώς..JVCΝομίζω είναι αρκετές φορές ειπωμένο ότι τα lcd πάνελ με τις θερμοκρασίες αλλοιώνονται κι αυτό σε βάθος χρόνου χαλάει και την εικόνα, έχω δει αρκετές φορές στο διαδίκτυο τεστ με lcd εικόνα όταν είναι φρέσκος και την ίδια εικόνα μετά από χρόνια κι η διαφορά ήταν εμφανής, κάτι που δεν ισχύει με τους Dlp κι ήταν η δεύτερη αιτία επιλογής για μένα για τη συγκεκριμένη τεχνολογία πέραν της ευκρίνειας.
Και του rainbow θα έλεγα.Αν είχαν λύσει το πρόβλημα του μαύρου...
Kοίτα, 22 χρόνια κάτοχος 2 προβολικών κάποια στιγμή πολύ γρήγορα συνήθισα όχι μόνο το μέτριο μαύρο αλλά κι άλλα ελαφριά μεν, αλλά γνωστά δε, μειονεκτήματα γενικά των βιντεοπροβολέων.Αν είχαν λύσει το πρόβλημα του μαύρου, οι DLP θα ήταν μονόδρομος. Για μεσοχαμηλού κόστους προβολείς, εννοώ….Αλλιώς..JVC
Το παρατήρησα μόνο μετά από 20 χρόνια λίγες φορές και πολύ γρήγορα το ξέχασα πάλι ευτυχώς, δεν είμαι ο τύπος που άμα δω κάτι καρφώνομαι συνέχεια, κοιτάω την ουσία, την θέαση, όλα τ άλλα σε δεύτερη μοίρα κι αν.Και του rainbow θα έλεγα.
Έχει τύχει να δεις 110-112 ίντσες από τα 2,5 μέτρα;"έπαιζα" στις 90" οπότε οι 75 απ τα δύομιση σχεδόν μέτρα απόσταση ήταν θέμα πολύ μικρού χρόνου τελικά να μη μου λείπει καθόλου το μέγεθος
110-112 ίντσες από τα 2,5 μέτρα
Αυτό που έχεις ή αυτό που προτείνεις;3,5μ απόσταση προβολής, πλάτος οθόνης 2,93μ.