Καλυτερο βρετανικο συγκροτημα ολων των εποχων

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Εσεις εαν ζουσατε στην Μ.Βρετανια ποιο συγκροτημα θα ψηφιζατε ως το "καλυτερο ολων των εποχων"?
Για να δουμε τι ψηφισαν οι φιλοι μας οι Βρετανοι...
Αντιγραφω απο το in.gr:

"
Οι Queen αναδείχθηκαν το καλύτερο βρετανικό συγκρότημα όλων των εποχών, έπειτα από ψηφοφορία που διοργάνωσε το ραδιόφωνο του BBC. Το συγκρότημα του Φρέντι Μέρκιουρι ξεπέρασε ακόμη και τους θρυλικούς Beatles.
Οι 20.000 ακροατές που συμμετείχαν στην τρίωρη δημοσκόπηση έδωσαν την πρώτη θέση στους Queen, με διαφορά 400 ψήφων από τους Beatles.

Οι Rolling Stones κατέλαβαν την τρίτη θέση, μπροστά από τα συγκροτήματα Oasis και Take That.

Οι Queen σχηματίστηκαν το 1970 από τους Φρέντι Μέρκιουρι, Μπράιαν Μέι, Ρότζερ Τέιλορ. Ο τέταρτος της παρέας Τζον Ντίκον ολοκλήρωσε το σχήμα την επόμενη χρονιά.
Η καριέρα του συγκροτήματος απογειώθηκε στα μέσα της δεκαετίας του 1970 και θεωρούνται ως ένα από τα σημαντικότερα ροκ συγκροτήματα όλων των εποχών. Οι Queen δημιούργησαν 18 άλμπουμ, 18 σιγκλς και οκτώ DVD και αποτελούν ένα από τα εμπορικότερα συγκροτήματα.
Οι Queen διαλύθηκαν το 1991, μετά το θάνατο του Φρέντι Μέρκιουρι, που αποτελούσε την ψυχή του συγκροτήματος. Ο Μέρκιουρι είχε συνθέσει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του συγκροτήματος, μεταξύ των οποίων και τον ύμνο των Queen, Bohemian Rhapsody."

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Καλυτερο βρετανικο συγκροτημα ολων των εποχων

Οπως παντα ιδιοτροποιστα γουστα τους !!!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Τωρα ξερω πως θα "τα ακουσω" απο μερικους-μερικους(και ειχα μια φαγουρα
) αλλα και εγω Queen θα ψηφιζα;)

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Τωρα ξερω πως θα "τα ακουσω" απο μερικους-μερικους(και ειχα μια φαγουρα
) αλλα και εγω Queen θα ψηφιζα;)
Ετσι ειναι οι μεγαλες αγαπες ,δεν κρυβονται!!!Ομοιος τον ομοιο κ.λ.π.;)
Animals-Joy Division προτιμω!!!

Reaction score
248
φτου-φτου, ο θεός με φύλαξε και δεν έχω ούτε ένα album τους στην δισκοθήκη μου των 3500-4000 CDs.
:rolleyes:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: Καλυτερο βρετανικο συγκροτημα ολων των εποχων

Εγώ είμαι δηλωμένος Oasis fan :)
Γιατι σου αρεσουν τα κακεκτυπα αντιγραφα κι οχι τα γνησια;Beatles - Kinks, αυτους μιμηθηκαν , αλλα η απο-μιμηση δεν κραταει καιρο

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Ετσι ειναι οι μεγαλες αγαπες ,δεν κρυβονται!!!Ομοιος τον ομοιο κ.λ.π.;)
Animals-Joy Division προτιμω!!!
Αν μιλάμε για καθαρόαιμους brits εκτός των παραπάνω βάλτε και τους Who. Για μένα δεν μπορείς να είσαι πιο Βρετανός από αυτό. Τώρα οι υπόλοιποι (Led Zep , Pink Floyd κλπ) ,μπορεί να είναι μουσικάρες, αλλά δεν είναι "καθαρόαιμοι" Άγγλοι όσον αναφορά τον ήχο τους...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.101
Εγώ πάλι θα ψήφιζα Rolling Stones. Οποιαδήποτε σύγκριση με τους Queen είναι άνιση. Είναι τρελοί αυτοί οι Βρεταννοί!

Reaction score
313

...Οποιαδήποτε σύγκριση με τους Queen είναι άνιση...
Ναι. Για τους άλλους...;)

Ανδρέα, οι δυο μας είμαστε, μΕ φαίνεται...:(

Υ.Γ. Κ.Κ...κάτι σΕ χρωστάω εσένα...:rolleyes:

Reaction score
51
Διαφωνώ γενικά με τέτοιου είδους poll για τον εξής λόγο.
Συγκροτήματα της γενιάς των stones-beatles-who-kinks-animals..κλπ, δεν νομίζω πως μπορούν να συγκριθούν με μεταγενέστερα (έστω και κορυφαία) σύνολα, όπως queen, oasis, u2 κλπ.
Οι δε βασίστηκαν, γαλουχήθηκαν, επηρεάστηκαν απο τους μεν. Αν και κάποια χρονική στιημή συνυπήρξαν στο μουσικό στερέωμα, και πάλι δεν μπορεί να υπάρξει σύγκριση.

Δεν μπορείς να βάλεις στην ίδια ζυγαρία τους stones με τους queen, όπως δεν μπορούσες να βάλεις τους stones με τον chuck berry και τον muddy waters.

Αν όμως μου ζητούσατε να ψηφίσω????...τότε....σίγουρα..
Stones!!!!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Διαφωνώ γενικά με τέτοιου είδους poll για τον εξής λόγο.
Συγκροτήματα της γενιάς των stones-beatles-who-kinks-animals..κλπ, δεν νομίζω πως μπορούν να συγκριθούν με μεταγενέστερα (έστω και κορυφαία) σύνολα, όπως queen, oasis, u2 κλπ.
Οι δε βασίστηκαν, γαλουχήθηκαν, επηρεάστηκαν απο τους μεν. Αν και κάποια χρονική στιημή συνυπήρξαν στο μουσικό στερέωμα, και πάλι δεν μπορεί να υπάρξει σύγκριση.

Δεν μπορείς να βάλεις στην ίδια ζυγαρία τους stones με τους queen, όπως δεν μπορούσες να βάλεις τους stones με τον chuck berry και τον muddy waters.

Αν όμως μου ζητούσατε να ψηφίσω????...τότε....σίγουρα..
Stones!!!!
Σωστος ο dr! Αν και εχω μια ελφρα προτιμηση προς Beatles,
οι R.St. ειναι "αλλο" πραγμα!

Reaction score
7
Οι Floyd παίζουν εκτός συναγωνισμού...Για μένα κανείς δεν μπορεί να τους ακολουθήσει...Είναι σε μακράν ανώτερο επίπεδο από κάθε συγκρότημα που έχει πατήσει ποτέ τούτο τον κόσμο...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas