Καλωδιοδιάδρομοι: Που τους αγοράζουμε;

Reaction score
1
Λόγω έλευσης νέου μέλους της οικογένιας που σύντομα θα αρχίσει να εξερευνά το σπίτι, πρέπει να εξαφανίσω καλώδια, να μεταφέρω εξοπλισμό κλπ.

Έχω ψάξει σε 2 ηλεκτρολογικά μαγαζιά αλλά δεν βρήκα μεγάλη επιλογή (δηλάδη πέρα από τα 2 μεγέθη τετράγωνου καλωδιοδιαδρόμου) σε χρώματα, μεγέθη κλπ.

Μήπως ξέρει κάποιος, μαγαζιά με επιλογές στη περιοχή Χαλάνδρι/Αγ. Παρασκευή η ακόμα και στο κέντρο/Ν. Κόσμο/Καλλιθέα;

Reaction score
14
ΗΛΜΑΚΩ λεωφ. αμαρουσίου χαλανδρίου, θα ζητήσεις τον κύριο Μαθιουδάκη ή μία απο τις 3 όμορφες κόρες του.

Ενα απο τα καλίτερα μαγαζιά ηλεκτρολογικού υλικού που ακόμα δεν εχει γίνει ΚΑΦΚΑΣ ή ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΑΤΟΣ στις τιμές

Reaction score
1
Ευχαριστώ Dream. Η έλευση είναι ήδη 8 μηνών και σε κανένα μήνα αρχίζουν τα μπουσουλίματα.

Έχοντας τα γονίδια μου, έχει ιδιαίτερη προτίμηση σε οτιδήποτε ηλεκτρονικό. :D

Reaction score
14
AndreasL said:
Ευχαριστώ Dream. Η έλευση είναι ήδη 8 μηνών και σε κανένα μήνα αρχίζουν τα μπουσουλίματα.

Έχοντας τα γονίδια μου, έχει ιδιαίτερη προτίμηση σε οτιδήποτε ηλεκτρονικό. :D
φίλε Ανδρέα η δική μας έλευση είναι 12 μηνών και με φούλ dream_GR γονίδια, οπότε εχουμε κάνει ότι και εσύ αλλά 4 μήνες νωρίτερα!!

Απο το γένουε θηλυκό αντιλαμβάνομαι ότι και εσύ είσαι χαζομαπαμπάς κόρης!!! :p :p

Να σου ζήσει

Reaction score
1.594
dream_GR said:
ΗΛΜΑΚΩ λεωφ. αμαρουσίου χαλανδρίου, θα ζητήσεις τον κύριο Μαθιουδάκη ή μία απο τις 3 όμορφες κόρες του.

Ενα απο τα καλίτερα μαγαζιά ηλεκτρολογικού υλικού που ακόμα δεν εχει γίνει ΚΑΦΚΑΣ ή ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΑΤΟΣ στις τιμές
Μπορούμε να ζητήσουμε ΜΟΝΟ μια απο τις όμορφες κόρες του χωρίς τους καλωδιοδιαδρόμους ?

Reaction score
7
AndreasL said:
........
Μήπως ξέρει κάποιος, μαγαζιά με επιλογές στη περιοχή Χαλάνδρι/Αγ. Παρασκευή η ακόμα και στο κέντρο/Ν. Κόσμο/Καλλιθέα;
Αν θες να σου πω το απογευμα που θα εχω την ακριβη διευθυνση για Καλλιθεα και αν σε βολευει πιο πολυ... (Ανδρομαχης ειναι στο υψος της Σπαρτης)

Α, και με το "Καλωδιοδιάδρομοι" εννοεις καναλια (τοιχου ή δαπεδου) ετσι;

Reaction score
4
Καλησπέρα.

Θελω να μου πειτε την γνώμη σας σχετικά με τι μέγεθος διαδρομο να παρω για μεταφέρω καλώδια απο τον υπολογιστη προς το home cimema/tv

Βασικα μεσα στον διαδρομο απο οτι εχω καταλάβει χρειάζεται να μπουν σιγουραν ενα lan και ενα hdmi καλώδιο.

ενα lan για να συνδέσω τον dsl router με την ethernet θύρα του υπολογιστή (δεν θέλω ασύρματο...)

επισης το hdmi χρειάζεται για συνδεση καρτας γραφικων με τηλεόραση.

Θα χρειαστώ καποιο αλλο καλώδιο?

ετσι οπως τα εχω φανταστει θα μπορώ να βλέπω ταινιες και να ακουω μουσικη μεσω του lan και αν θελω να παιξω καποιο παιχνίδι θα χρησιμοποιω το hdmi.

αυτα τα 2 καλώδια θα χωράνα σε διαδρομο με εσωτερικό χώρο 2χ1 εκατοστά?
θα χρειαστώ καποιο αλλο καλώδιο στα επομενα 10 χρονια?

η σελιδα με τον διάδρομο ειναι εδω
http://cableorganizer.com/wiremold/l...e-raceways.htm

ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.
Θοδωρής

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.811
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός