Καλωδιο Ανταπτορας HDMI 1 in σε 2 out;

Reaction score
0
Προβληματιζομαι για την αγορα ενος εκ των 3808 και 4308 της DENON,ειδικα για την δυνατοτητα του 4308 να δειχνει εικονα ταυτοχρονα σε τηλεοραση και προβολεα,αφου εχει δυο ενεργες εξοδους HDMI.Η διαφορα τιμης τους ομως,ειναι δυσαναλογη,ως προς τις ουσιαστικες διαφορες τους.Γνωριζετε αν υπαρχει καλωδιο-ανταπτορας ΗDMI απο μια σε δυο εξοδους;Ξερω τα switcher της Gefen,αλλα δεν θελω αλλη συσκευη στο επιπλο,και ειναι τετοια η τιμη τους,που σχεδον ακυρωνει την διαφορα τιμης των δυο ενισχυτων.

Reaction score
5
Τι διαφορά τιμής έχουν οι ενισχυτές; Χρησιμοποιώ το switch της Gefen και δεν ειναι και καμια τεράστια συσκευή για να λεμε την αλήθεια μας :116:

Reaction score
5
το switch της gefen δεν κανει τόσο. κανει πολυ πολυ λιγότερο.

επιπλέον μπορείς να βρεις και αλλα switches με ακομα χαμηλότερη τιμή αλλα δεν ξέρω τις δυνατότητές του.

Αυτό που έχω βγάζει σίγουρα μέχρι 1080p/24 χωρίς κανένα πρόβλημα.

Reaction score
3.085
HDMI Switcher

.....Γνωριζετε αν υπαρχει καλωδιο-ανταπτορας ΗDMI απο μια σε δυο εξοδους;.....
Από ΠΛΑΙΣΙΟ 4x2 (4 Είσοδοι - 2 έξοδοι) στα 149 Ευρώ

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&product=1089161

Από e-bay 3x2 (3 Είσοδοι - 2 έξοδοι):

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI....s=algo=SI&its=I%2BIA&itu=IA%2BUCI&otn=4&ps=42

Περίπου στα 77-78 ευρώ με τα μεταφορικά.

Τα έχω και τα δύο και δουλεύουν.

Το πρώτο είναι μεν ακριβότερο, αλλά δουλεύει καλύτερα και κλειδώνει αμέσως. Και τα δύο δοκιμασμένα με καλώδια no-name ένα του 1.5 μέτρου και ένα 10-μετρο καθώς και με επώνυμα ένα του 1.8 μ και ένα 10-μετρο, όλα εν σειρά, δηλ.:
συσκευή - καλώδιο 1.8μ - switcher - καλώδιο 10μετρο - προβολέας.

Μάλιστα δουλεύουν εν σειρά και τα δύο switchers, δηλ.:
συσκευή - καλώδιο 1.8μ - switcher ΠΛΑΙΣΙΟΥ - καλώδιο 10-μετρο - switcher από e-bay - καλώδιο 1.8μ - προβολέας.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.089
Members
38.528
Νεότερο μέλος
Emmanouel graecorum