Καλωδιο για interconnects.

Reaction score
467
Καλησπερα. Εδω και πολυυυ καιρο ψαχνω κανενα αξιολογο καλωδιο για interconnects, αλλα οποσδηποτε λεπτο, δηλαδη το πολυ 3-4mm.. Βρισκω ενα mogami απο εξωτερικο αλλα εχει πανακριβα μεταφορικα..
Το θελω για εσωτερικη καλωδιωση πχ απτα rca απτο σασι ως την πλακετα κτλ, και τα χοντρα καλωδια των 6mm δε βολευουν..
Καμια ιδεα για κατι αξιολογο; Μεχρι πχ 10-15ε το μετρο..
Ευχαριστω!

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.647
Απάντηση: Καλωδιο για interconnects.

Ψάξε για λεπτό 50άρι ή 75άρι ομοαξονικό, RG174, RG179, κάτι τέτοιο...

Reaction score
467

Καλημέρα,
Εγώ έφερα αυτά απο Gotham:
http://www.avsite.gr/vb/showthread....F4%E7-%C8%E5%F3%F3%E1%EB%EF%ED%E9%EA%E7/page2
Ανακαλωδίοσα τα εσωτερικά του πικάπ και έφτιαξα και όλα τα RCA μου.
φιλε αμα σου περισευει τιποτις πες μου!..

φιλε PAULT κατι παρομοιο εχω ηδη.. απλα μου χει κολησει να βαλω τιποτις ποιο εξεζητημενο,

Κωστα δοκιμασα με λεπτα RG αλλα δε ειναι τα ρημαδια τοσο ευκαμπτα οσο πχ τα λεπτα της TELE, , και στεκονται σαν αγκουρια μεσα στις κατασκευες..και το χειροτερο ειναι οτι 2-3 που πηρα και δοκιμασα ηταν μονοκλωνο μεσα και λιγο να επαιζα την πλακετα τσακ κοβονταν ο αγωγος..

Reaction score
467

κοιτα αμα σου περισευει κανα μετρο το θελω!.. με το αζημίωτο φυσικα.. αλλα και λιγοτερο να χεις, ισα ισα να ανακαλωδιωσω τον προενυσχητη μου, δε θα ταν ασχημα..

Reaction score
1.173

Καλημέρα,
Περισσευούμενο 1,38cm αν και το χρειαζόμουν για έναν ενισχυτή παλιό που έχω και + μια κατασκευή που θέλω να κάνω δεν το βλέπω τόσο σύντομα....... και μέχρι τότε θα ξαναφέρω καλώδια από gotham. Εσύ το χρειάζεσαι άμεσα....... ξέρω τι σημαίνει....
Το κόστος είναι εννοείται είναι τίποτις...... απλά πες μου που είσαι..... (Σάμος)? να κανονίσουμε να το πάρεις...

Reaction score
467

Παιδια δε ξερω πως να σας ευχαριστησω.. ΑΝ καποιος σκοπευει να παραγκειλει καλωδια , παρακαλω θυμηθειτε και μενα να μοιραστουμε και τα εξοδα..

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.357
Members
38.688
Νεότερο μέλος
georgetsiakalakis