Καλωδιο ρευματος για projector

Reaction score
62
Απάντηση: Καλωδιο ρευματος για projector

sorry gia tin glosa alla eimai exoteriko
mia aporia re paidia
giati otan bazo to kalodio tis tostieras ston provolea to domatio mirizi tost ?:142:
Μήπως Αργύρη όταν έβαλες το καλώδιο στον προβολέα έτρωγες και τοστ?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

den mperdevo pote to fagito me tin diaskeasi

Reaction score
62

Το φαγητό είναι μια από τις απολαύσεις της ζωής και μπορεί κάλλιστα να συνδυαστεί με τις υπόλοιπες.

Reaction score
150
Re: Απάντηση: Καλωδιο ρευματος για projector

Καταρχήν αν δεν υπάρχει μέθοδος μέτρησης της εικόνας τότε Ο Βαγγέλης Λάμπρου πρέπει να αλλάξει επάγγελμα
Επιπλέον, ίσως το πιο σημαντικό πράγμα σε ένα πείραμα είναι η εύρεση της κατάλληλης μεθοδολογίας που θα σε οδηγήσει σε καλύτερη αξιολόγηση των αποτελεσμάτων του.
Όπως αναφέρω είναι ανοιχτό σε προτάσεις ως προς τη μεθοδολογία.
Είναι υπερβολικό να χρησιμοποιείς έννοιες όπως Θεωρία της σχετικότητας και κβαντομηχανική μιας και απαιτούν μεγάλο γνωστικό υπόβαθρο για την κατανόηση τους
Σκοπός μου ήταν να φτιάξω ένα πείραμα που να είναι απλό στην υλοποίηση του σε ένα χώρο όπως ένα κατάστημα που πουλάει ηλεκτρονικές συσκευές και άρα διαθέτει συγκεκριμένα μέσα.
Αν ήθελα να κάνω καλύτερο πείραμα θα χρειαζόταν περισσότερη μελέτη και σίγουρα μέσα που ένα μαγαζί με ηλεκτρονικά δεν μπορεί να διαθέτει.
Σεβαστή η άποψη σου και όλοι περιμένουμε την αντιπρόταση σου.

Κατ'αρχήν αυτά που μετράει ο Βαγγέλης ο Λάμπρου και ο κάθε calibrator δεν αλλάζουν με το ρεύμα και είναι οι χαρακτηρηστικές τιμές του κάθε μηχανήματος στη δεδομένη στιγμή και οθόνη.

Επίσης χρησιμοποιούνται και κάποια μηχανήματα όπως φωτόμετρο.

Εγώ ρώτησα εσύ πως σκοπεύεις να μετρήσεις τις υποτιθέμενες διαφορές όχι πως μετράει ο Λαμπρου που μετράει με άλλο σκοπό.

Πιστεύεις ότι θα πάρεις τί δηλαδή από το καλώδιο? Καλύτερο ANSI Contrast?? On-Off??? Lumens? Χρώματα? Μαυρα? Sharpness? Motion? Τι??????

Τι εννοείς όταν σκέφτεσαι καλύτερη εικόνα με το καλώδιο ρεύματος και πως θα το μετρήσεις?

Αν με 250 Ευρώ καλώδιο, που στον έμπορο κοστίζει το πολύ 125 και από το εργοστάσιο φεύγει με 10-20 μπορούσε να βελτιωθεί η εικόνα, τότε πρώτος ο κατασκευαστής θα φρόντιζε να το έχει στο κουτί. Για αυτόν το κόστος θα ήταν αστείο!

Αντ'αυτού ξοδεύουν έναν περίδρομο σε έρευνα και συγκεκριμένα οι λίγες εταιρείες (μεγάλες) που κατασκευάζουν τσιπάκια (π.χ. JVC, SONY, Texas Instruments) και κάθε χρόνο κάνουν βήματα προς το καλύτερο.

Είναι αστείο να πιστεύεις πως κρύβουν τις δυνατότητες των μηχανημάτων τους μέσα σε μια μικρή και δύσκολη αγορά, τη στιγμή που ένα καλώδιο έχει ξεφτίλα κόστος για αυτούς.

Τώρα αν σε τρώνε τα 250 δώστα να ησυχάσεις, πείσε τον εαυτό σου ότι κάτι έκανες και τέλος ξέχνα τα τεστ μιας και τον τροχό δεν τον ανακάλυψαν οι, αστείοι, καλωδιάδες.

NIX

Reaction score
0

Εξαιρετικη τοποθετηση Σωτηρη.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880
Απάντηση: Re: Απάντηση: Καλωδιο ρευματος για projector

Κατ'αρχήν αυτά που μετράει ο Βαγγέλης ο Λάμπρου και ο κάθε calibrator δεν αλλάζουν με το ρεύμα και είναι οι χαρακτηρηστικές τιμές του κάθε μηχανήματος στη δεδομένη στιγμή και οθόνη.

Εγώ ρώτησα εσύ πως σκοπεύεις να μετρήσεις τις υποτιθέμενες διαφορές όχι πως μετράει ο Λαμπρου που μετράει με άλλο σκοπό.
σε διαφορες Α Β βλεπεις τι κανεις ενα καλωδιο του κιλου και ενα καλο
αν βεβαια σε ενδιαφερουν οι οπτικες διαφορες
γιατι μπορει καποιος να μετρησει κατι και το ματι να μην το βλεπει
τι εισαι της μετρησης ή του ματιου.

Πιστεύεις ότι θα πάρεις τί δηλαδή από το καλώδιο? Καλύτερο ANSI Contrast?? On-Off??? Lumens? Χρώματα? Μαυρα? Sharpness? Motion? Τι??????
Πολλα

Τι εννοείς όταν σκέφτεσαι καλύτερη εικόνα με το καλώδιο ρεύματος και πως θα το μετρήσεις?

Αν με 250 Ευρώ καλώδιο, που στον έμπορο κοστίζει το πολύ 125 και από το εργοστάσιο φεύγει με 10-20 μπορούσε να βελτιωθεί η εικόνα, τότε πρώτος ο κατασκευαστής θα φρόντιζε να το έχει στο κουτί. Για αυτόν το κόστος θα ήταν αστείο!
Ενας benq 7700 κοστιζει 500 ευρω εφτανε σε μαγαζια 1000 και το μαγαζι πουλουσε 3000
δεν πανε ολα στην τσεπη να ξερεις
Αληθεια η ζωνη φεραγκαμο που εχει στον καλογηρου 300 ευρω ξερεις ποσο αγοραζει?

Αντ'αυτού ξοδεύουν έναν περίδρομο σε έρευνα και συγκεκριμένα οι λίγες εταιρείες (μεγάλες) που κατασκευάζουν τσιπάκια (π.χ. JVC, SONY, Texas Instruments) και κάθε χρόνο κάνουν βήματα προς το καλύτερο.

Είναι αστείο να πιστεύεις πως κρύβουν τις δυνατότητες των μηχανημάτων τους μέσα σε μια μικρή και δύσκολη αγορά, τη στιγμή που ένα καλώδιο έχει ξεφτίλα κόστος για αυτούς.
Αν σπουδαζες και εσυ συμπεριφορα μεταλων σε καποιο αμερικανικο γιουνιβρσιτι και μετα δεν ηθελες να πας υπαλληλος σε καποια εταιρια θα ζηταγες και εσυ το κατι παραπανω οπως κανουν ολοι
Τοσα χρονια εξοδα και μελετες να μην παρεις και συ κατι
Τώρα αν σε τρώνε τα 250 δώστα να ησυχάσεις, πείσε τον εαυτό σου ότι κάτι έκανες και τέλος ξέχνα τα τεστ μιας και τον τροχό δεν τον ανακάλυψαν οι, αστείοι, καλωδιάδες.
με εφαγε προφατα και εσπρωξα πολλα σε πουρα
κανεις δεν με ειχε πιασει απο το λαιμο μονος μου πηγα
η τσιπουρα και η καψουρα πλερωνονται

Reaction score
62
Απάντηση: Re: Απάντηση: Καλωδιο ρευματος για projector

Σεβαστή η άποψή σου όπως σου είπα και νωρίτερα.
Νομίζω ότι πρέπει να χαλαρώσεις λίγο και να μην είσαι τόσο επιθετικός απέναντι σε κάποιον ο οποίος σε καμιά περίπτωση δεν σε προκαλεί με το λόγο του.
Όπως έχω αναφέρει το καλώδιο το έχω ήδη αγοράσει εδώ και αρκετό καιρό και ευχαριστώ όλους για την βοήθεια που μου προσέφεραν.

NIX

Reaction score
0

Προσωπικα δεν θεωρω καθολου επιθετικη τη τοποθετηση του Σωτηρη (JargonGR).
Ειναι λογικοτατα αυτα που γραφει,απλως δεν συμφωνει μαζι σου!

Η καίρια ερωτηση ειναι:
"Πιστεύεις ότι θα πάρεις τί δηλαδή από το καλώδιο? Καλύτερο ANSI Contrast?? On-Off??? Lumens? Χρώματα? Μαυρα? Sharpness? Motion? Τι??????"

Αν ειχες συνειδητοποιήσει ποσο εξωφρενικο ειναι να περιμενεις να δεις διαφορα προς το καλυτερο στην εικονα αλλαζοντας απλως καλωδιο ρευματος...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

με την ιδια λογικη ενα καλωδιο ρευματος
γιατι αλλαζει τον ηχο σε
πηγες
ενισχυτες
και γενικα οπου μπαινει?
εκει εχουμε κανα οργανο ναμετρα τα πριμα μπασα σαουντστειντζ
και παει λεγοντας
Το καλωδιο το βαζεις για 2 λογους
ή γιατι ειδες η ακουσες διαφορες
ή γιατι στο ειπανε (μαζι με τους ειδικους που προτεινουν ενα καλωδιο)
Εγω ειμαι της σχολης
μπαινει .
Δουλευει?
μενει.
Δεν δουλευει
περνει δρομο
Ειτε αυτο ειναι καλωδιο ειτε συσκευης ειτε πυροσκι ντοματα-κιμας.

NIX

Reaction score
0

Εγω θεωρω πως αλλαζει τιποτα.

Αλλα η ερωτηση παραμενει:
"Πιστεύεις ότι θα πάρεις τί δηλαδή από το καλώδιο? Καλύτερο ANSI Contrast?? On-Off??? Lumens? Χρώματα? Μαυρα? Sharpness? Motion? Τι??????"

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

δεν ξευρω τι ειναι αφτο το ανζι
ουτε το αντζι
ουτε το κοντραστ
Αφτο που ξερω ειναι οτι βλεπω καλυτερα
αφτο μου φτανει
ολα τα αλλα ειναι προς καταναλωση τιποτα πιο πολυ
Και κατι ακομα αφτο το μηχανημα που μετρα την καλυτερη κινηση πως το ειπαμε