Καλωδιο ρευματος

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.847
Μου ηρθε στα χερια μου απο σποντα ενα καλωδιο ρευματος για να το δοκιμασω(ακουσω??????????).Επειδη ο ιδιοκτητης του ηθελε το βυσμα που παει στην συσκευη το ανοιξα για να αλλαξω με καποιο αλλο.Βρεθηκα λοιπον μπροστα στο εξης παραδοξο.12 μονοκλωνοι αγωγοι χωρισμενοι σε 3 πρασινους(γειωση),4 λευκους(φαση) και 5 μαυρους (ουδετερος).Υπαρχει κανεις να εξηγησει την χρησιμοτητα αυτης της διαταξης;Οτι εχω δει μεχρι τωρα ηταν 3 ιδιοι ασχετα διατομης.Κανα επιστημονικο κατα προτιμηση.
Ακουστικες εντυπωσεις αφου λυθει η απορια.
Ευχαριστω εκ των προτερων.

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.747
Απάντηση: Καλωδιο ρευματος

Κι αυτό σε πείραξε; Εδώ ολόκληρος ο πλανήτης πάει τις καταθέσεις του στην ουδέτερη χώρα.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

Μου ηρθε στα χερια μου απο σποντα ενα καλωδιο ρευματος για να το δοκιμασω(ακουσω??????????).Επειδη ο ιδιοκτητης του ηθελε το βυσμα που παει στην συσκευη το ανοιξα για να αλλαξω με καποιο αλλο.Βρεθηκα λοιπον μπροστα στο εξης παραδοξο.12 μονοκλωνοι αγωγοι χωρισμενοι σε 3 πρασινους(γειωση),4 λευκους(φαση) και 5 μαυρους (ουδετερος).Υπαρχει κανεις να εξηγησει την χρησιμοτητα αυτης της διαταξης;Οτι εχω δει μεχρι τωρα ηταν 3 ιδιοι ασχετα διατομης.Κανα επιστημονικο κατα προτιμηση.
Ακουστικες εντυπωσεις αφου λυθει η απορια.
Ευχαριστω εκ των προτερων.
μαλλον μιλας για ultalink?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

ή το μεγαλο βαν ντεν χουλ?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

διαβασε τι γραφει πανω kardia mou

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.840

Κι αυτό σε πείραξε; Εδώ ολόκληρος ο πλανήτης πάει τις καταθέσεις του στην ουδέτερη χώρα.
:143::135::143::135:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.847

Κανεις πιστημονας δεν απανταει.Κρυφοκαλωδιακες μου φαινεται οτι εχετε γινει ολοι σας.
Αντε θα περιμενω λιγο ακομα και επειτε θα εκτεθω με εντυπωσεις περι της ακουστικης της ανωτερω ηλεκτρομηχανικης συσκευης.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.847

Καποιο πουλακι καμπισιο μου σφυριξε κατι για Audioquest.:111:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.847

Σωστος.Καποιο τετοιο ειναι.
Λοιπον δεν ΑΚΟΥΣΑ καμμια διαφορα.
1.Ειμαι κουφαλογο
2.Δεν μπορει το συστημα να αναδειξει τις διαφορες
3.Τα περι καλωδιων ρευματος ειναι υπερβολες

Διαλεξτε και παρτε οτι σας βολευει.Παραπανω κουβεντα δεν αξιζει.Εχει εξαντληθει με επιχειρηματα:205:
Και το συμπερασμα ειναι:446:
Φιλακια σε ολους.

Reaction score
3

1.Ειμαι κουφαλογο

Διαλεξτε και παρτε οτι σας βολευει.Παραπανω κουβεντα δεν αξιζει.Εχει εξαντληθει με επιχειρηματα:205:
Φιλακια σε ολους.

Διαλέγω την κουρτίνα 3.

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.747

Κανεις πιστημονας δεν απανταει.
Να απαντήσει και να πει τί; Να σπάσει το κεφάλι του γιατί ο τάδε παπάρας δεν μπορεί να διαιρέσει το 12 με το 3;

Σήκωσε το βλέμμα σου και κοίτα τα συρματόσχοινα της ΔΕΗ, αυτά που είναι σε κατακόρυφη διάταξη στους ξύλινους στύλους διανομής. Από πάνω προς τα κάτω είναι ουδέτερος και τρεις φάσεις. Σε όλες τις περιπτώσεις, έχουν την ίδια διατομή. Εξαίρεση αποτελεί το πέμπτο συρματόσχοινο, όπου υπάρχει, που μεταφέρει την ισχύ του δημοτικού φωτισμού.

Και σε ρωτάω τώρα. Δεν ξέρει η ΔΕΗ και όλοι η ηλεκτρολόγοι μηχανικοί που στήνουν από θερμοπυρηνικές μονάδες μέχρι μονοκατοικίες, και ξέρει ο κάθε τυχάρπαστος κοπρίτης που αγωνίζεται να πουλήσει φύκια για μεταξωτές κορδέλες στα κορόιδα;

Reaction score
3

Και σε ρωτάω τώρα. Δεν ξέρει η ΔΕΗ και όλοι η ηλεκτρολόγοι μηχανικοί που στήνουν από θερμοπυρηνικές μονάδες μέχρι μονοκατοικίες, και ξέρει ο κάθε τυχάρπαστος κοπρίτης που αγωνίζεται να πουλήσει φύκια για μεταξωτές κορδέλες στα κορόιδα;

Σωστός.Κατευθείαν στην ταμπακιέρα(τα πολλά
λόγια είναι φτώχεια).

Reaction score
11
Re: Απάντηση: Καλωδιο ρευματος

1.Ειμαι κουφαλογο

Φιλακια σε ολους.
4. Δεν ήθελες να ακούσεις
5. Δεν ήξερες που να επικεντρώσεις τη προσοχή σου
6. Δεν ήσουν σε καλή διάθεση

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads