Καλως τα...μπουμπουκια!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Για δειτε τον καταλογο με τα ονοματα των τελευταιων μελων που εχουν εγγραφει στο AVSite

Σας θυμιζει κανενα απο αυτα μπουμπουκι τριανταφυλενιο? :lol:

Εμ, βεβαια με τοσες επισκεψεις σε...back door bars τι παρατσουκλι να περιμενε κανεις?
.
Και ας ισχυριζεται πως το εκανε απο την αγαπη του στον "Πολιτη Κειν"

Αν και για να ειμαι ειλικρινης περιμενα κατι σε πιο...μπλε αποχρωση...

Ελατε , ας τον καλωσορισουμε στην παρεα μας...

Ειναι χαρα μας και τιμη μας :wink:

Reaction score
0
Καλά βρε Χρήστο δεν είχαμε να τα πούμε και από τον Πόλεμο...

Μόλις γύρισα σπίτι από μια σπουδαία βραδιά αφού η σημαντικότερη κινηματογραφική σχολή της Ευρώπης αυτήν την εβδομάδα γιορτάζει στην Αθήνα.

Μόνο που είχα αντικειμενικό πρόβλημα αφού η μπροστινή μου ήταν τόσο ψηλή που μου έκρυβε την οθόνη...

- Χαμήλωσε λίγο βρε Adriana μου της λέγω για να διούμε κι εμείς το εργάκι...

Έτσι είναι Κύριοι...

Άλλοι Adriana και άλλοι "Τρένα Πλάνα"...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Μόνο που είχα αντικειμενικό πρόβλημα αφού η μπροστινή μου ήταν τόσο ψηλή που μου έκρυβε την οθόνη...
Μα καλα , εσυ συνηθως δεν εχεις προβλημα με τις μπροστινες σου αλλα με τους...πισινους σου :lol: :lol: :lol:

Welcome bro !!!

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Τόσο μεγάλος είσαι ρε; Κοίτα να δεις και δεν του φαίνεται του παλιοπ....α.
Τι σε ταιζει ρε η γυναίκα σου και έχεις τέτοιο μαγουλάκι ροδαλό;

Κάτσε να φέρω και τον αντιστασιακό θείο μου το μεσημέρι, να τα πείτε τα δυό σας και να θυμηθείτε το σαράντα ΕΑΜ, ΕΛΑΣ, AudioVisual, Prooptiki κλπ. :mrgreen:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Καλώς τον!!

Σαν επίσημο μέλος του AVSite πρέπει να ξέρεις ότι έχουμε θεσπίσει ορισμένους νόμους εδώ μέσα. Βασικά έχεις ήδη πει ότι τους αποδέχεσαι (αν και δεν τους διάβασες όλους - είμαι σίγουρος).
Ένας από αυτούς λοιπόν είναι η ρητή απαγόρευση των επισκέψεων των μελών μας, σε αμφιβόλου ταυτότητας μπαρ, ποτάδικα, σκυλάδικα κλπ. Ειδικά δε, αν συνοδεύονται από τον κο Καφάτο ο οποίος έχει μια τάση από φυσικού του προς την κρεπάλη. Η τιμωρία για μη τήρηση της συμφωνίας είναι η υποχρεωτική παραμονή του απείθαρχου μέλους μας, για μια ολόκληρη νύχτα στο blue train και όποιος αντέξει :lol: :lol:

Καλώς όρισες φίλε στην παρέα μας!

V

VIDEOMIX

Guest
Καλως ήρθες. Δεν ξέρω εαν ταιριάζει στην περίσταση η παραβολή "του ασώτου υιού".

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Και όμως από τον πόλεμο έχουμε να τα πούμε...

Από τον πόλεμο για το ποιός πήγε ποιόν στο blue train... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Εγώ προσπαθούσα αλλά δεν μου έδινες πληροφορίες να σε υπερασπιστώ!!! :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Reaction score
5
:shock: :shock: :shock:

Αν μιλάμε για τον Κο Ζερβόπουλο..................

ΑΠΑΙΤΩ να γίνει διαχειριστής και αυτός στη κατηγορία DVD Software......

Ένας από τους λόγους (ίσως και ο μοναδικός) που μπαίνω στο διπλανό φόρουμ είναι ο Κος Ζερβόπουλος........

Από την πρώτη στιγμή που διάβασα τα γραπτά του (2002) διαπίστωσα ότι πρόκειται για έναν ευγενικό , σωστά τοποθετημένο και σωστό επαγγελματία.

Προσωπικά μου δίνει ιδιαίτερη χαρά που γράφει στο AvSite και θεωρώ ότι ολοκληρώνει αυτό το portal.

ΑΛΛΑ για να μην λέω μόνο τα καλά ..... θα του την πω στεγνά :mrgreen: ... "ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΖΕΡΒΟΠΟΥΛΕ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ ΩΣ USERNAME?"..... Στο διπλανό φόρουμ πριν χρόνια κάνατε ολόκληρες εκστρατείες για αυτό το θέμα :mrgreen: :mrgreen:

Πραγματικά καλως ήρθες και ελπίζω να μείνεις .....

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Θελω να πω μια μικρη ιστορια.

Εκεινες τις ημερες της μη-αθωοτητας και καποια στιγμη που η κλικα διψουσε για αιμα-προφανως το δικο μου-ο... rosebud(εγω ετσι θα αναφερομαι απεναντι του καθως αυτο επελεξε) διχως να μου πει τιποτα πηγε μονος του με τον τσαμπουκα του στην Χαβρα ορθωσε αναστημα και εσπασε τραπεζια για να δειξει ποιος εχει δικαιο και ποιος αδικο.

Μονος του απεναντι σε 20 νοματαιους!

Ποτε δεν το ξεχασα.
Ποτε δεν θα το ξεχασω!

Ηταν παντα φιλος μου, απο τοτε ομως εγινε ο αδερφος που ποτε δεν ειχα.

Reaction score
5
Και επαυξάνω στα σχόλια του προλαλήσαντα εμπρός για νέα θύματα που πληρώνουν dvd και δεν τα παραλαμβάνουν ποτε μέσω δυναμικών αγορών (υπάρχουν και αποδεικτικά e-mail) γι αυτά.
...... λάθη γίνονται.... εκτός αν σε έκλεψε.... τότε όλοι μαζί (διότι μιλάς για δυναμικές αγορές) να του κάνουμε μήνυση !!! ΤΩΡΑ !

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Αγαπητε Ιωαννη, εδω ξεκινησαμε καπως διαφορετικα.
Θα ηθελα να το δεις και εσυ ετσι, μεσα απο τα δικα μου ματια.

Σε ευχαριστω και εκτιμω την κατανοηση σου.
Ειμαι στην διαθεση σου για οποια συζητηση θες μεσω πμ η και τηλεφωνου.

Συνεχιστε παρακαλω τα καλωσορισματα σας στον ασωτο :wink:

Reaction score
0
Ευχαριστώ όλους για τα καλά λόγια. Όχι και άσωτος όμως...

Τα "λοιπά" λόγια βεβαίως και δεν με αγγίζουν και δεν χαλούν σε καμία περίπτωση μια από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής μου...

Στέλιο, καλή η πρόθεση σου και σε ευχαριστώ. Αλλά η κατηγορία έχει διαχειριστή και μάλιστα πολύ αξιόλογο και άξιο για την θέση και μάλιστα με δίψα για δουλειά και πολύ υψηλές ικανότητες. Δεν πρέπει να τον υποτιμούμε...

Reaction score
5
Στέλιο, καλή η πρόθεση σου και σε ευχαριστώ. Αλλά η κατηγορία έχει διαχειριστή και μάλιστα πολύ αξιόλογο και άξιο για την θέση και μάλιστα με δίψα για δουλειά και πολύ υψηλές ικανότητες. Δεν πρέπει να τον υποτιμούμε...
χαχαχαχα δεν είπα να τον ξηλώσουμε τον άνθρωπο ...... δεν είναι κακό μια κατηγορία να έχει πάνω από έναν διαχειριστή ... That's all.....

But.... u know better

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.993
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas