Καλωs Ειρθα..Νεο Μελοs στην γειτονια!Ερωτηση για 37''??

Reaction score
6
Παιδια καλη χροννια να εχουμε!!Θελω μεσα στον καινουργιο χρονο να παρω μια 37'' LCD..εσειs που ασχολειστε με τα θεματα μπορειτε να μου προτεινετε δοκιμασμενεσ και αξιοπιστεs λυσειs στο προβλημα μου??Διαθετω 1000 Ευρω και θελω οτι καλυτερο με ολα του τα καλουδια!!Ακουω μοντελα παιδια..!Θελω να την βαλω και καδρο στον τοιχο!!Αποσταση θεασηs κρεβατι-τοιχοs γθρω στα 2 μετρα!!!!!Αναμενω στο Ακουστικο μου!!

Reaction score
6

Reaction score
0
Απάντηση: Καλωs Ειρθα..Νεο Μελοs στην γειτονια!Ερωτηση για 37''??

Ναι, είμαι ικανοποιημένος! (Αν και την είχα πληρώσει πριν 2 μήνες 1029 Ευρώ)wall_1
Έχω τη γνώμη ότι σε αυτά τα χρήματα δεν μπορείς να πάρεις κάτι καλύτερο...
Αλλά θα σου συνιστούσα την LF75, (που έχει 2πλάσιο contrast από την 65), συν το γεγονός ότι είναι και πιο ΟΜΟΡΦΗ (αυτή η καμπύλη τύπου Samsung στο κάτω μέρος με τρελλαίνει:crazy_3: ).. είναι και πιο νέο μοντέλο.. αξίζει τον κόπο να δώσεις τα λίγα παραπάνω χρήματα που κοστίζει:smoking:

Βέβαια έχω κάνει προσωπικές χρωματικές ρυθμίσεις, κάτι που την έκανε ακόμα πιο καλή σε απόδοση χρωμάτων.
Και σε συνδυασμό με το Pioneer 600av DVD player που κάνει upscaling στα 1080p, δημιουργούν ένα αξιοπρεπέστατο ζευγάρι!

Ελπίζω να βοήθησα!

Reaction score
0
Oριακα παραπανω απο το budget σου ,αν και νομιζω οτι με λιγο ψαξιμο θα τη βρεις φτηνοτερα http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=956007
Εχω δει την αντιστοιχη 32 και σε blu ray και παιχνιδια απο ps3 ειναι παρα πολυ καλη.Σε τηλεοπτικο σημα μετρια.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Καλωs Ειρθα..Νεο Μελοs στην γειτονια!Ερωτηση για 37''??

Oριακα παραπανω απο το budget σου ,αν και νομιζω οτι με λιγο ψαξιμο θα τη βρεις φτηνοτερα http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=956007
Εχω δει την αντιστοιχη 32 και σε blu ray και παιχνιδια απο ps3 ειναι παρα πολυ καλη.Σε τηλεοπτικο σημα μετρια.
Εδω αυτή που προτείνει ο παραπάνω φίλος πιο φθηνά:
http://www.fan-electric.gr/samsung-le37r86b-tft-lcd-p-821.html

Αλλά είναι HD Ready, όχι FullHD...

Η δική μου αγορά TV δεν καθορίστηκε απο τα χαρακτηριστικά, αλλά 1ον: από την τσέπη μου και 2ον: (κυρίως) σχέση τιμής προς ποιότητα αυτού που αγοράζω.. και, βέβαια, να ικανοποιεί και τις ανάγκες (επιθυμίες) μου.. και κατέληξα σε μια κατ' εξοχήν οικονομική και αξιοπρεπέστατη λύση (Full HD LG 37LF65 - 1029 Euros τότε, τώρα 940).. εγώ Samsung επιθυμούσα να έχω στο σπίτι μου, αλλά δεν επιθυμούσα το.. βίτσιο μου να το πληρώσω 60% επιπλέον (τότε)...

Πάντως σε μένα προσωπικά δεν λειτούργησε το τηλεοπτικό σήμα ως μέτρο σύγκρισης για την αγορά μου (εκεί που πήγα να δω όλες τις TV γενικώς, το σήμα που εκπέμπανε ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ) αλλά το πώς θα ανταποκριθεί η TV σε ένα ποιοτικό σήμα εικόνας (BD κλπ.) και εκεί το ταπεινό μου TV ήταν άψογο... βέβαια, όταν είδα κάπoυ παραδίπλα και το αντίστοιχο της Sharp Aquos... τότε κατάλαβα πώς το.. άψογο γίνεται αψογότερο :)
Και αποδείχτηκε αργότερα ότι ο τρόπος αυτός επιλογής ήταν πιο σωστός, γιατί όταν ήρθε η TV σπίτι μου και κάρφωσα την κεραία, είδα ότι ανταποκρίθηκε μια χαρά (σαφώς πολύ-πολύ καλύτερη εικόνα από αυτήν που είδα στο μαγαζί)... και με τις χρωματικές ρυθμίσεις που έκανα μετά, το αποτέλεσμα λίαν ικανοποιητικό..

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.875
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7