Καλύτερα Slimline ηχεία κολόνες

Reaction score
41
Ποια είναι τα καλύτερα slimline σοβαρά ηχεία κατά τη γνώμη σας (αν μπορούμε να μιλήσουμε για σοβαρά) ανεξαρτήτως ποσού ή για να μην ξεφύγουμε τελείως ας βάλουμε ένα όριο 2-2500 χιλιάρικα (μιλώντας πάντα για set 5.1).
Υπάρχουν πολλά στην αγορά, πολλά στο net, από διάφορες εταιρίες όπως Monitor Audio, Canton, Mirage, AudioPro, JMLab και άλλες.

Από αυτά που έχετε ακούσει, αν έχετε, ποια σας ενθουσίασαν τόσο ώστε να πλησιάζουν τον ήχο κανονικών ηχείων δαπέδου?

Reaction score
50
Γιατί θέλεις slimline; Αφού πας σε σοβαρό ποσό δεν τα δίνεις καλύτερα για "κανονικά" ηχεία δαπέδου; Φαντάζομαι είναι πρόβλημα WAF για την αισθητική τους στο χώρο; Anyway, για slimline δεν κοιτάς τη σειρά που πήρε το award για φέτος (της Samsung νομίζω;);. Δεν την έχω ακούσει αλλά από κριτικές καλά πάει :)

Reaction score
41
Για την ακρίβεια, έθεσα πιο κάτω ένα όριο 2-2,5 χιλιάδων και πάω για slim λόγω waf φυσικά τι άλλο. Θα ταίριαζαν απόλυτα σε αυτά που θέλω (2 κολόνες,1 κεντρικό, 2 κρεμαστά τοίχου - όχι ρολόγια! - ένα sub) αλλά παραείναι ακριβά φαντάζομαι...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Sorry , δεν ειχα δει πως εβαλες οριο.
Θα πρεπει να τα υπολογιζεις καπου στα 3000 , εαν δεν με απατα η μνημη μου.
Παντως πολυ καλο και σε εμφανιση και σε αποδοση :wink:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm