Καλώδια ηχείων

Reaction score
11
Και να θέλεις δεν θα τσακωθώ μαζί σου γιατί σε γουστάρω μωρή... :125:

Γιάννη το ότι μιλάω πάντα για το σύστημα μου και τα αυτιά μου, εννοείται.
Μάλλον πρέπει να το αναφέρω συνέχεια.

Το point μου δεν ήταν να βγάλω χρέπια τα καλώδια αλλά ότι κάτι ακριβό δεν είναι απαραίτητο να κάθετε παντού.:126:

Reaction score
2
Απάντηση: Re: Καλώδια ηχείων

Εχεις τελειώσει με τα υπόλοιπα συνοδά-χώρο και ψάχνεις για καλώδια?

Αν ναι προχώρα παρακάτω:

Είχα τα valhalla, πολύ αναλυτικά καλώδια τα οποία έχουν ένα περίεργο εφέ στο soundstage και σίγουρα έχουν δικό τους χαρακτήρα κάτι το οποίο ΔΕΝ θες. Προσωπικά το αντικατέστησα εκείνη την εποχή με ένα καλώδιο των 5 ευρώ.

One more vote for Argento Serenity!

Επαναλαμβάνω ΑΝ έχεις τελειώσει με τα υπόλοιπα.
Τι εστι χαρακτηρας και τελικα ποιο καλωδιο δεν εχει χαρακτηρα και σε τι συστημα? Μιχαλη το ιδιο το συστημα σου ειδικα στην μορφη που εγω το ακουσα εχει εντονοτατο χαρακτηρα.

Reaction score
2

Και να θέλεις δεν θα τσακωθώ μαζί σου γιατί σε γουστάρω μωρή... :125:

Γιάννη το ότι μιλάω πάντα για το σύστημα μου και τα αυτιά μου, εννοείται.
Μάλλον πρέπει να το αναφέρω συνέχεια.

Το point μου δεν ήταν να βγάλω χρέπια τα καλώδια αλλά ότι κάτι ακριβό δεν είναι απαραίτητο να κάθετε παντού.:126:
Οκ ρε παλιοχαρακτηρα αλλα οταν λες οτι το αντικατεστησες με ενα τον 5 ευρω (τοστιερας) τι συμπερασμα βγαινει? Α) εισαι κουφος β) το valhalla ειναι μαπα Γ) Τα ελεγε ο Κογιας....(μπρρρ)

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.736
Απάντηση: Καλώδια ηχείων

Τι εστι χαρακτηρας και τελικα ποιο καλωδιο δεν εχει χαρακτηρα και σε τι συστημα? Μιχαλη το ιδιο το συστημα σου ειδικα στην μορφη που εγω το ακουσα εχει εντονοτατο χαρακτηρα.
Μμμμ, άρα αποκλείεται να ματσάρει με το Capriccio Italien. Καπρίτσιο στο καπρίτσιο δεν...

Reaction score
11
Re: Απάντηση: Re: Καλώδια ηχείων

Γιάννη δεν είναι άσπρο ή μαύρο! Υπάρχει και το γκρι.

Εννοείται ότι τα πάντα έχουν χαρακτήρα, το θέμα είναι πόσο και σε τι ποσοστό επηρεάζουν το τελικό αποτέλεσμα.

Στα υπόλοιπα που λες διαφωνώ αλλά σε ελεύθερη κοινωνία ζούμε ο καθείς να ομιλεί ελεύθερα.

Ας το κλείσουμε εδώ ρε φίλε σε παρακαλώ.

Reaction score
685

Οκ ρε παλιοχαρακτηρα αλλα οταν λες οτι το αντικατεστησες με ενα τον 5 ευρω (τοστιερας) τι συμπερασμα βγαινει? Α) εισαι κουφος β) το valhalla ειναι μαπα Γ) Τα ελεγε ο Κογιας....(μπρρρ)
διαλεγω το Α)

Reaction score
8
Απάντηση: Καλώδια ηχείων

Α) εισαι κουφος β) το valhalla ειναι μαπα Γ) Τα ελεγε ο Κογιας....(μπρρρ)
δ. καποιοι προσπαθουν να σε κουφανουν.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.615
Members
38.724
Νεότερο μέλος
phamis