Καλώδιο Phono cable clearaudio sixstream

Reaction score
3
Χρόνια πολλά!Θα ήθελα την γνώμη σας εάν γνωρίζετε για το συγκεκριμένο cable Phono sixstream της clearaudio(5pin) σε βραχίωνα Rega rb 900 και κεφαλή Dynavector xx2 mk2 κατά πόσο ταιριάζει.Ευχαριστώ

Reaction score
666
Θα κάνεις ανακαλωδίωση βραχίονα?

Υπάρχουν και φτηνότερες λύσεις με εξίσου καλά αποτελέσματα. Δε χρειάζεται να ξοδέψεις τόσα.

Reaction score
3
Θα κάνεις ανακαλωδίωση βραχίονα?

Υπάρχουν και φτηνότερες λύσεις με εξίσου καλά αποτελέσματα. Δε χρειάζεται να ξοδέψεις τόσα.
Οχι δεν θα κάνω ανακαλωδίωση.Ο βραχίωνας ειναι με 5pin και το καλώδιο είναι με 5pin σε rca.

Reaction score
666

Reaction score
1.754
Χρόνια πολλά!Θα ήθελα την γνώμη σας εάν γνωρίζετε για το συγκεκριμένο cable Phono sixstream της clearaudio(5pin) σε βραχίωνα Rega rb 900 και κεφαλή Dynavector xx2 mk2 κατά πόσο ταιριάζει.Ευχαριστώ

Tἰ εννοεἰς να ταιριἀζει ? Εἰναι καλὠδιο υπολογισμἐνο ειδικἀ γιἀ πικἀπ.
Το καλώδιο αυτό, μπορεί να υποστηρίξει πολύ ακριβότερους βραχίονες από τον Rega rb 900
Εγώ το είχα βάλει εσωτερικά σε Pluto 9A Prestge Titanium με κεφαλἠ VDH Colibri XPP
Απὀ αυτἀ που φὀραγε o Pluto (κἀτι χρυσἀ της μἀνας του) τα sixstream ἠταν πολὐ καλὐτερα.
Εγώ δεν τα είχα σε 5pin αλλἀ απὀ την κεφαλἠ, ἐως το phono stage με RCA
Δεν το θυμάμαι για ακριβό καλώδιο, και μου είχε κάνει εντύπωση η απόδοση του.

Reaction score
3
Tἰ εννοεἰς να ταιριἀζει ? Εἰναι καλὠδιο υπολογισμἐνο ειδικἀ γιἀ πικἀπ.
Το καλώδιο αυτό, μπορεί να υποστηρίξει πολύ ακριβότερους βραχίονες από τον Rega rb 900
Εγώ το είχα βάλει εσωτερικά σε Pluto 9A Prestge Titanium με κεφαλἠ VDH Colibri XPP
Απὀ αυτἀ που φὀραγε o Pluto (κἀτι χρυσἀ της μἀνας του) τα sixstream ἠταν πολὐ καλὐτερα.
Εγώ δεν τα είχα σε 5pin αλλἀ απὀ την κεφαλἠ, ἐως το phono stage με RCA
Καλησπέρα!Εννοώ αν ταιριάζει σε αγωγιμότητα με την συγκεκριμένη κεφαλή!

Reaction score
666
Καλησπέρα!Εννοώ αν ταιριάζει σε αγωγιμότητα με την συγκεκριμένη κεφαλή!
Το μόνο που πρέπει να απασχολεί είναι να έχει το καλώδο χαμηλή χωρητικότητα κι αυτό για κεφαλές ΜΜ. Επειδή έχεις MC κεφαλή η χωρητικότητα του καλωδίου δεν παίζει ρόλο.
Το μόνο που πρέπει να απασχολεί είναι να έχει το καλώδο χαμηλή χωρητικότητα κι αυτό για κεφαλές ΜΜ. Επειδή έχεις MC κεφαλή η χωρητικότητα του καλωδίου δεν παίζει ρόλο.
Για 80 cm sixstream (το χωρισμένο) RCA to RCA από πικαπ στο phono είχα δώσει 200€ το 2003.

Last edited:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas