Καλώς ήρθες...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
...στην παρέα, Μιχάλη Νηστικάκη! (member No 4,665)
Σε πειράζει δεν σε πειράζει, θα κάνω λίγη διαφήμιση... :smoking:

Ο Μιχάλης, αν δεν κάνω λάθος ανήκει στο ειδικό τεχνικό εργαστηριακό προσωπικό του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και έχει ειδικότητα σε θέματα ακουστικής, ηλεκτροακουστικής, μουσικής τεχνολογίας και άλλα περίεργα που αγνοώ πλήρως. :happy_9:

Πέραν αυτών, είναι ένας απίστευτος ντιούης, (δεν μπορώ να περιγράψω τι έχω δει στην υπόγα του) και φυσικά ένας απίστευτος χομπίστας. Φυσικά κάποιοι στην παρέα μας τον γνωρίζουν προσωπικά...

- Παρεμπιπτόντως, ετούτος διέπραξε την τελευταία πράξη του εγκλήματος του προσηλυτισμού μου στα ηλεκτροστατικά (η πρώτη ήταν του αυτιά)... :cool_3:

Μιχάλη, εύχομαι να βρίσκεις χρόνο που και που, να τα λέμε διαδικτυακά... :bravo:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Μιχαλη, εαν εισαι Ρεθεμνιωτης(απο οσα προδιδει το ονομα σου) καλως ορισες δυο φορες!:cool_4:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Καλώς ήρθες...

Καλώς ήρθες Μιχάλη! :cool_4:

Νίκο, δεν πιστεύω να ισχυρίζεται κι ο Μιχάλης ότι "παίζουν" αυτοί οι δαίμονες τα ψηφιακά...Απ'ότι ακούω κάνει κακές παρέες - άσε που αν αργούσε μερικά λεπτά ακόμα θα ήταν το μέλος #4.666... :crazy_3:

Reaction score
3
Μιχάλη,καλώς ήρθες στο site,ελπίζω και στην παρέα.
Εφ'όσον μιλάει για σένα με τόσο καλά λόγια ο Νίκος,αν μη τι άλλο,πρέπει να είσαι πολύ αξιόλογο άτομο.:happy_6:

Καλως ήρθες.:bravo:

Reaction score
0
Καλώς ήρθες Μιχάλη περιμένουμε να ακούσουμε τις απόψεις σου περί ακουστικής!!!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.424
Μπάβο και από μένα! Και δε μου τα είπες όταν βρεθήκαμε στο πα-μα, ε? χαχαχαχαχαχα, άντε, να μας λες και τα νέα από το δωδεκάεδρο ηχείο που ετοιμάζεις!

το έλαβες το sms για τα ενισχυτικά, ε?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas