- Μηνύματα
- 583
- Reaction score
- 998
Αστειευόμουνα. Προφανώς πάμε για νέο faceplate.Ε! αφού σου δείχνει κι εσύ.
Τίποτα φίλε , παραγγέλνεις νέο plexiglass.
Δε γινεται, έχει επάνω τα γράμματα, τόσες τρύπες... Δεν είμαστε για πατέντες. Σε άλλα φόρουμ γράφουν ότι όσοι το προσπάθησαν κατέληξαν σε μέτριο αποτέλεσμα , δεν είναι διαφανές το τζαμί, έχει κάποιο βαθμό και χρωμα tint.Α! σόρυ, δεν είδα την φωτό.
Αυτό φίλε δεν κολλάει.
Το βγάζεις όπως είναι και το πας σε κάποιον με Laser κοπής πλεξιγκλας και στο φτιάχνει ολόϊδιο.
Πού είναι το σπάσιμο, δε το βλέπω!Το ανταλλακτικό κοστίζει 225 ευρώ στην Αμερική και η εταιρεία το στέλνει μόνο με Fedex. Μα δασμούς, ΦΠΑ κλπ ούτε ξέρω που θα φτάσει.
Ούτε καν τον ανάβω. Με την κλωτσιά που έφαγε από τον μικρό , δεν ξέρω τι έχει σπάσει από πίσω και φοβάμαι βραχυκύκλωμα. Θα επισκευαστεί και μέχρι τότε τη θέση του θα πάρει κανένας παλιός accuphase η B&K από το υπόγειο.Αστο ετσι
Τα γράμματα κι εγώ ξέρω ότι είναι στο μαύρο πλαίσιο.Αστειευόμουνα. Προφανώς πάμε για νέο faceplate.
Δε γινεται, έχει επάνω τα γράμματα, τόσες τρύπες... Δεν είμαστε για πατέντες. Σε άλλα φόρουμ γράφουν ότι όσοι το προσπάθησαν κατέληξαν σε μέτριο αποτέλεσμα , δεν είναι διαφανές το τζαμί, έχει κάποιο βαθμό και χρωμα tint.
Το ανταλλακτικό κοστίζει 225 ευρώ στην Αμερική και η εταιρεία το στέλνει μόνο με Fedex. Μα δασμούς, ΦΠΑ κλπ ούτε ξέρω που θα φτάσει.
Και βαρδα να μην έχει γίνει ζημιά στην πλακέτα από μέσα.....
Ε τότε να κάνω μια προσπάθεια για αντιγραφή.....Δεν είναι γυάλινες αυτές οι προσόψεις.
Είναι πλεξιγκλας.
Ένα γυαλί με τόσες τρύπες είναι πολύ πιο δύσκολο να φτιαχτεί σε σχέση με ένα πλεξιγκλας.
Συν το ότι το γυαλί πρέπει να γίνει securit (έξτρα κόστος) αλλιώς σπάει πανεύκολα.
Γυαλί με τρύπα ψοφάει για παρεξήγηση.
Αυτό λέω, επειδή στη δουλειά έχουμε πολύ πλεξι και πολυκαρβονικό, όταν σπάνε δεν αφήνουν τίποτα... Απλά σκίζονται. Επίσης αυτα τα πλαστικα γρατζουνιώνται εύκολα.Μήπως τα γυαλιά ήταν απλώς κομματάκια πλεξιγκλας;
Μπορεί να κοπεί και σε γυαλί (τζάμι) ακριβές αντίγραφο αν έχουμε το ίδιο για να το αντιγράψουμε.Έστω ότι θέλει να παραγγείλει ακριβές αντίγραφο από γυαλί (είναι δεν είναι γυαλί, πες πως δεν μας νοιάζει) .
Υπόθεση εργασίας.
Θα μπορούσε να παραγγείλει και να κοπεί γυαλί ακριβώς στις ίδιες διαστάσεις ;;;
Θα ήταν και οικονομικότερο ;;
![]()
Πλεον ειναι βεβαιο οτι ειναι γυαλι οποτε η επιλογη της επισκευης στην Car Glass ειναι σιγουρα εφικτη και μαλλον και οικονομικη. Αρκει να μπορει να βγει απο την προσοψη χωρις να σπασει.Μπορεί να κοπεί και σε γυαλί (τζάμι) ακριβές αντίγραφο αν έχουμε το ίδιο για να το αντιγράψουμε.
Κανονικά όμως πρέπει αυτό το γυαλί να ψηθεί σε φούρνο και να γίνει securit για μην σπάσει εύκολα.