Καμμένη οθόνη

Reaction score
3
Τις τελευταίες μέρες, είχα προβλήματα με τη φωτεινότητα στην οθόνη του κινητού μου (Nokia 3230).
Δηλαδή, ότι φως και να έδινα από τις ρυθμίσεις πάντα είχα μια αμυδρά φωτιζόμενη οθόνη.
Με λίγο χτύπημα, επανερχόταν στην κανονική φωτεινότητα.
Χτες το μεσημέρι, "παρέδωσε πνεύμα".
Δεν επανερχόταν με τίποτα!

Πήγα σε εξουσιοδοτημένο κατάστημα της αντιπροωπείας Alpha Copy (Βερανζέρου), όπου και διαπιστώθηκε ότι ήταν καμμένη η οθόνη.
35€ έδωσα, έβαλε μια καινούργια (το μόνο κακό είναι ότι έχει εγγύηση 3 μήνες και μάλιστα μου είπε ότι είναι εγγύηση "του μαγαζιού"...), και όλα καλά.

Και τώρα, θα αναρωτηθείτε γιατί βάζω αυτό το θέμα.

Η απάντηση είναι απλή.
Για να σας βάλω σε σκέψη.
Πόσοι από σας θα επισκευάζατε ένα τηλέφωνο 5ετίας;
Θα σκεφτόσασταν να πάρετε άλλο, αντί να το φτιάξετε, παρόλο που είναι σε πολύ καλή κατάσταση;

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Παλιά άλλαζα τηλέφωνο κάθε ενάμισι χρόνο περίπου, συνήθως λόγω προβλημάτων ή λόγω ευαισθησίας (του τηλεφώνου, όχι δικής μου :114:). Τώρα, κι εγώ 4-5ετίας τηλέφωνο έχω - πανάκριβο βέβαια στην εποχή του - και δεν έχει πέσει ούτε η μπαταρία του, οι λειτουργίες του με καλύπτουν μια και δεν θέλω windows mobile, wifi και τέτοια, και για μένα τουλάχιστον είναι εύχρηστο. Τις επιδοτήσεις μου ή τις παίρνουν τα παιδιά, ή παίρνω αντ' αυτών έκπτωση στο πάγιο. Αν χρειαζόταν επισκευή με λογικό κόστος (και αρκετά παραπάνω από 35€) θα την έκανα οπωσδήποτε, γιατί ένα καινούργιο θα μου στοιχίσει πολύ περισσότερα χωρίς να ξέρω αν θα με βολέψει τόσο πολύ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.484
Members
38.705
Νεότερο μέλος
jimacid