- Reaction score
- 0
Λοιπόν, εδώ και 5 χρόνια που έχω το popcornhour A-100 το χρησιμοποιώ σχεδόν κάθε μέρα. Εχτές το έβαλα στο ρεύμα και είδα το power led να αναβοσβήνει, το βγάζω από την πρίζα, το ξανασυνδέω και από εκεί και μετά δεν ξανάναψε ενώ, έβγαλε και μια περίεργη μυρωδιά (νομίζω όχι καμένου όμως). Αρχικά, πιστεύετε πως τα έπαιξε πια? Όσο έχω ψάξει στο φόρουμ της εταιρείας αυτό καταλαβαίνω (αν και δεν υπάρχει σταντε error για το αναβόσβησμα του led). Μετά, ψάχνω τώρα κάτι για να το αντικαταστήσω, και θέλω την βοήθειά σας. Η τηλεόραση δεν έχει ψηφιακό δέκτη οπότε σκεφτόμουν μήπως μπορούσα να το συνδειάσω και να πάρω έναν δέκτη που να υποστηρίζει και mkv ( dts δεν με ενδιαφέρει αρκεί να το περνάει με hdmi στον ενισχυτή ). Θέλω 2 πράγματα όμως, να μην έχει την τραγική καθυστέρηση που βλέπω σε μερικούς δέκτες ( και που υπάρχει και σε πολλές LG) όταν αλλάζουν τα κανάλια και να έχει ποιότητα εικόνας εφάμιλλη του Popcorn ( από εχτές δοκιμάζω mkv στο play3 και μου φαίνεται πολύ κατώτερη η εικόνα, ειδικά στις αποχρώσεις του μαύρου για παράδειγμα) . Περιμένω τις προτάσεις σας (αν γίνετε με 100-120 ευρώ max), αν δεν υπάρχει αυτό που ζητάω τότε προτείνετε μου κάποιο media player.