Κανένα φθηνό μεταχειρισμένο προβολάκι...?

Reaction score
786
Φιλος ενδιαφερεται για αγορα μεταχειρισμένου LCD προβολέα και διαθετει μεχρι 600-700 Ε για wide με λιγες ωρες χρησης ή 400 Ε για 4:3 με αρκετες ωρες...

Αν υπαρχει κανένας στο forum που σκεφτεται να "ζμπρωξει" το μηχανακι του, let me know please...
Ευχαριστω

Reaction score
3
Αν υπάρχει ενδιαφέρον για αγορά ενος SONY VW11HT, που ειναι φαρδύ LCD,τον δινω για 500€
Ειναι σε άριστη κατάσταση αλλα δυστυχώς χρειάζεται αλλαγή λάμπας (και δεν ξέρω πόσο κάνει τώρα) Οταν αγόρασα τον προβολέα 5000€ απο την Ηχοέκφραση, η λάμπα εκανε 400€! Για σημερα μπορώ να ρωτήσω...
Αλλα ετσι κι'αλλιώς το πρόβλημα του άγνωστου υπόλοιπου χρόνου ζωής της λάμπας και της ενδεχόμενης αγοράς νέας θα το εχεις σε οποιονδηποτε προβολέα κι'αν αγοράσεις (Διοτι δεν μπορείς με το μάτι να καταλάβεις ποσο υπόλοιπο ζωής έχει και ο εσωτερικός μετρητής που εχουν ολοι οι προβολείς μηδενίζεται εύκολα ειτε απο το εργοστασιακό menu ειτε βάζοντας-βγάζοντας ενδιαμέσως την λάμπα)
Εγώ τον εχω παροπλισμένο και αυτή ειναι η πρώτη μου προσπάθεια να τον "σπώξω"
Για επιδειξη κλπ περιμένω PM
Γιώργος

Reaction score
786
NikosR ο φιλος μου ενδιαφερεται για LCD γιατι βλεπει "διάφορα" στους DLP

Hermann o Sony απ'οτι ειδα εχει πολυ καλα χαρακτηριστικα, η λαμπα ομως εχει γυρω στα 600 ευρω και ο φιλος μου θελει... plug and play

Χρηστο περιμενω νεα σου

Ευχαριστω

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.849
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss