Κανα DAC να ακούσουμε ρε παιδιά

Reaction score
1.147
Εμ πως, αν δεν το ακούσεις πως θα το αγοράσεις?

Η συζήτηση που θα ακολουθήσει είναι η εξής:
-Άσε ρε φίλε που θέλεις να ακούσεις και το dac.
-Γιατί φίλε μου, να μην δω αν μου αρέσει?
-Τι να δεις ρε φίλε, αν θες να δεις κάτι διάβασε τα specifications του dac και άσε τις αλχημείες.
-Έχεις δίκιο εν μέρει, αλλά επειδή είναι το τελευταίο κομμάτι του συστήματος, θέλω να μπαλατζάρω λίγο τον ήχο.
-Α, κατάλαβα, εσύ δεν θέλεις dac, equalizer θέλεις.
-Ε καλά, όχι και equilizer, απλά να δώσει την τελική μορφή στον ήχο που θέλω με τα μηχανήματα που ήδη έχω.
-Και αν αλλάξεις μηχανήματα τι θα κάνεις, θα τρέχεις να αλλάζεις και dac?
-Ναι ρε φίλε, θα αλλάξω και dac! Τι να κάνουμε, αυτά έχω τώρα, δεν ήξερα να αλλάζω κάθε 6μηνο σύστημα!!
-Εγώ φταίω που ασχολήθηκα! πάρε και καλώδια να τα βάλεις εκεί που ξέρεις.
-Άντε ρε άμουσε!
-Ου ρε άσχιετε!

:focus::focus::focus:

Ποια καταστήματα λοιπόν δίνουν demo συσκευές για ακρόαση στο σπίτι?

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
κακε λυκε για ριξε καμια σκεψη σε κατι που εχεις σκεφτει και πες περιπου τι χρηματα θες να δωσεις.....στο λεω γιατι λογω γνωριμιων αν εχεις κατι συγκεκριμενο στο μυαλο σου κατι μπορουμε να κανουμε φιλαρακι!!!

Reaction score
1.147
κακε λυκε για ριξε καμια σκεψη σε κατι που εχεις σκεφτει και πες περιπου τι χρηματα θες να δωσεις.....στο λεω γιατι λογω γνωριμιων αν εχεις κατι συγκεκριμενο στο μυαλο σου κατι μπορουμε να κανουμε φιλαρακι!!!
Η αλήθεια είναι ότι κοίταζα από αμέρικα μεριά εταιρίες του στυλ schiitt audio με το gungnir (δυνατότητα αναβάθμισης του σταδιου του usb) ή από nuforce το dac-80.
Όλα αυτά καλά και ωραία άλλα επειδή το DAC είναι το τελευταίο στάδιο της ολοκλήρωσης του συστήματος μου, λέω να αφήσω τα specs και να πιάσω το αυτί μου, στο σπίτι μου, με τη μουσική μου, μόνος μου. Να κάνω 5-6 ακροάσεις χωρίς άγχος και να αποφασίσω με πλήρη συνείδηση του τι παίρνω.
Χρήματα... μέχρι 450-500.. άντε 600 ευρώ. Σίγουρα όχι παραπάνω, πιστεύω για DAC, με την τεχνολογία όπως πάει, είναι ανούσιο να δώσω παραπάνω.

Άκουσα το vdac2 της musical fidelity με το τροφοδοτικό του και ήταν πολύ ευχάριστο: φωνή μπροστά, αρκετά αναλυτικό άλλα με πρίμα που συγχωρούσαν (πως γίνεται αυτός ο συνδιασμός δεν ξέρω) και λίγο τσιμπημένο το μπάσο. Φαντάζομαι το m1 της ίδιας εταιρίας θα της ίδιας φιλοσοφίας.

Αυτά πάνω κάτω..

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Η αλήθεια είναι ότι κοίταζα από αμέρικα μεριά εταιρίες του στυλ schiitt audio με το gungnir (δυνατότητα αναβάθμισης του σταδιου του usb) ή από nuforce το dac-80.
Όλα αυτά καλά και ωραία άλλα επειδή το DAC είναι το τελευταίο στάδιο της ολοκλήρωσης του συστήματος μου, λέω να αφήσω τα specs και να πιάσω το αυτί μου, στο σπίτι μου, με τη μουσική μου, μόνος μου. Να κάνω 5-6 ακροάσεις χωρίς άγχος και να αποφασίσω με πλήρη συνείδηση του τι παίρνω.
Χρήματα... μέχρι 450-500.. άντε 600 ευρώ. Σίγουρα όχι παραπάνω, πιστεύω για DAC, με την τεχνολογία όπως πάει, είναι ανούσιο να δώσω παραπάνω.

Άκουσα το vdac2 της musical fidelity με το τροφοδοτικό του και ήταν πολύ ευχάριστο: φωνή μπροστά, αρκετά αναλυτικό άλλα με πρίμα που συγχωρούσαν (πως γίνεται αυτός ο συνδιασμός δεν ξέρω) και λίγο τσιμπημένο το μπάσο. Φαντάζομαι το m1 της ίδιας εταιρίας θα της ίδιας φιλοσοφίας.

Αυτά πάνω κάτω..
Το Chord το εχεις ακουσει???

:roflmao:

Reaction score
1.147
Το Chord το εχεις ακουσει???

:roflmao:
Καλή ιδέα, ειδικά τις στιγμές που περνάνε τανκς μπροστά από το σαλόνι μου και χάνω τη στερεοφωνική εικόνα!

Είχα δει κάποια μοντέλα άλλα από τις φωτογραφίες φαινόντουσαν σαν σπιρτόκουτα!
Σε ποιο μοντέλο αναφέρεσαι?

Y

Yiannis_B

Guest
Καλή ιδέα, ειδικά τις στιγμές που περνάνε τανκς μπροστά από το σαλόνι μου και χάνω τη στερεοφωνική εικόνα!

Είχα δει κάποια μοντέλα άλλα από τις φωτογραφίες φαινόντουσαν σαν σπιρτόκουτα!
Σε ποιο μοντέλο αναφέρεσαι?
Στο giant. :rolleyes: :roflmao:

Reaction score
1.147
Η αλήθεια είναι ότι δεν θα προτιμούσα usb-powered, ούτε dac με τροφοδοσία από ένα πακάκι εξωτερικό..
Θα έχω την έννοια συνέχεια ότι θα έπαιζε καλύτερα αν είχε τροφοδοσία της προκοπής.. και θα είχα και δίκιο.

Reaction score
1.147
τελικά τσίμπησα το M1DAC της musical fidelity.
Έπειτα από ακρόαση του Dac Magic plus και του M1DAC, μου άρεσε περισσότερο το M1DAC.
Νομίζω πάντως ότι πιο dac ήταν το dac magic σαν converter. Έκανε πολύ καλά τη δουλειά του: γρήγορος, ωραίο αναλυτικό χαμηλό, ουδέτερο.
Το mf ήταν καμία σχέση, σαν να μην ήθελε να κάνει conversion, απλά να παίξει μουσική. Και έτσι το τσίμπησα: Φωνές πιο μπροστά, πρίμα που δεν σε τρυπάνε και ..λίγο laid back χαμηλό. Όχι λάσπη, αλλά ούτε και πολύ αναλυτικό. Ξε αγχωτικό θα το έλεγα.

Έτσι λοιπόν επέλεξα τον τρόπο που θέλω να ακούω μουσική και πήρα το mf.

Reaction score
3.980
Εν ολιγοις λες για δευτεραντζα καλο ειναι:tongue: (ου ρε μπουρζουα)
Εν ολιγοις λες για δευτεραντζα καλο ειναι:tongue: (ου ρε μπουρζουα)
λες να το βάλω (M1) να ντακάρει τις χαμηλές και για τα λοιπά να αφήσω τη μετρικ??

Last edited:

Reaction score
249
Αφου η metric εχει 8 καναλια γιατι δε τη βαζεις και στο αλλο ή παιζεις ενεργα και τα χρησιμοποιεις ολα;

Reaction score
1.815
πολύ καλό για τα χρήματά του, το έχω στο β σύστημα, μαμάει σε αυτιά και μάτια!:drinks:
Για πες μας τις διαφορές που εντόπισες με το τρίτο σου dac (αυτό του Ελ-Γκέη)...:D

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.633
Members
38.582
Νεότερο μέλος
NikolasLegend7